Maszturbálás, maszturbáció » Cikkajánló » Tényleg felveszi a farok formáját a hüvely?

Tényleg felveszi a farok formáját a hüvely?


(54 szavazat, átlag: 7,20 / 10)
Loading...

Férfitársaságok szerint két hét kell a nő puncijának, hogy beálljon a férfi farkához, ennek azonban csak és kizárólag fiziológiai magyarázata van: a hüvelyizom rugalmas, az ovuláció ideje alatt pedig kicsit máshogy áll a méhszáj. Ezek miatt érezheti úgy a férfi, hogy a nő hüvelye a férfi farokméretéhez idomult, holott nem.
Szex kis pénisszel

Szex kis pénisszel

Újabb nagyon fontos városi legendába futottunk a szűkebb vagy sem a nő menstruáció alatt téma után: vannak férfiak, akik szerint a nő hüvelyének idő kell, amíg felveszi a farok formáját, úgymond beáll a punci a mérethez. Természetesen a Gyakorikérdéseken is felmerült  a téma, a fórumozó azt a kérdést tette fel, hogy egy nő puncija beáll-e a párja méretére. “Lehet hülye kérdés, de komolyan elgondolkodtam rajta. Ha van egy pár, akiknek rendszeresen hónapok-évek óta van szexuális életük, akkor a nő puncija alkalmazkodik a párja szerszámának méretére? Mert pl. amikor a párommal összejöttem sokszor fájt eleinte vele (nem voltam szűz), de most már nem fáj, tágabb viszont nem hiszem, hogy lettem” – tette fel a kérdést. De nem csak a szűz lányok fejében merül fel a kérdés, férfitársaságban felmerült, hogy legalább két hét kell ahhoz, hogy a hüvely és a farok összeszokjon, és egymáshoz igazodjanak fizikailag is.

Ennek mindössze az lehet az alapja, hogy a hüvely izomzata rugalmas, a hüvely mérete izgalom hatására valamelyest nyúlik. Ráadásul a méhnyak és az izgalom hatására termelt nedv hormonális változásokon megy át a ciklusnak megfelelően. Ennek következtében a legtermékenyebb időszakban, az ovuláláskor a méhszáj kicsit nyitottabb, és meg is emelkedik, amíg menstruációkor például lejjebb ereszkedik, keményebb és zártabb lesz. Ez lehet a magyarázata annak, hogy vannak férfiak, akik azt érzik, “beállt a nő puncija”.

“Genetikailag meghatározott dolgok fizikai behatásokkal megváltoztathatóak ugyan – ha sokat húzogatod a füled, kinyúlik, lásd fültágítók, de ez nem egy bőrképlet, nem kitágul vagy beszűkül, hanem összeszoknak. Az elmélet alapján akkor a pasik farka, ha tágabb csajjal szeretkeznek, rendszeresen vastagabb lesz? A hüvely tud tágulni, tornával szűkülni. Amit idomulásnak gondolnak, az inkább valami lelki eredetű képzet. Inkább megszokás. A szülés tágítja a hüvelyt, tornával lehet edzeni” – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus.

Forrás és folytatás: Velvet.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Városi legenda lehet a szex közbeni összeragadás Statisztikailag szinte kizárt, hogy megtörténjen, hogy szex közben összeragadjon két ember, azonban egészen az 1300-as évek óta vannak erről feljegyzések.
  • 5 ok, amiért egészséges maszturbálni A maszturbálás nem csak az orgazmus miatt hasznos, jó hatással van az egészségre az is. Az igazság valahol a test és a lélek harmóniájában keresendő...
  • Előjáték Alkalomadtán a gyors kufircnak is megvan az előnye, de egy elhúzódó, meghitt aktus sokkal több szellemi és fizikai kielégüléssel jár.
  • Hasznos a karbantartó szex Alkalmi szeretőkkel a test karbantartható, sokat lehet tanulni a szexuális élményekből, ráadásul az önbizalomhiány egy kicsit kezelhető ezzel. A szexológus az egyedülállóknak tanácsolja a kalandokat, párkapcsolatban a párterapeuta […]
  • Önkielégítés Az önkielégítés egyike azon szexuális tevékenységeknek, amelyet mindenki élvez, mégis nagyon keveset beszélnek róla. A maszturbációról úgy tartják, hogy a második legjobb időtöltés a világon, közvetlenül az "igazi szex" után […]
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

FIGYELEM: Felnőtt tartalom!

Ez a weboldal olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

 

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz.

 

Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.