Csók orális szex után

El tudod képzelni, hogy a saját ondók, vagy hüvelyváladékod a szádba kerüljön?
Csók a orális szex után

Sokan nem szeretik, ha partnerük meg akarja csókolni őket közvetlenül azután, hogy leszopta/kinyalta őt. Vannak férfiak, akik idegenkednek attól, hogy orál után a nő ondós száját megcsókolják, de ugyanígy vannak nők is, akik nem szeretnek a pasijukkal csókolózni, mikor annak tiszta nedv az arca nyalás után.

Vajon miért undorodik valaki jobban a saját nedveitől, mint egy “idegenétől”?

Ha gondolkodás nélkül képesek vagyunk egy másik ember nemi szervét nyalogatni, vagy a szánkba venni, miért nem fér bele, hogy a saját ondónk vagy hüvelyváladékunk a szánkba kerüljön? Ezek szerint az orális szexnek is megvan a maga protokollja, és van olyan, akinek nem tetszik ez a fajta intimitás, annak ellenére, hogy a saját testnedveiről van szó.

El tudod képzelni, hogy a saját ondód, vagy hüvelyváladékod a szádba kerüljön?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

 

Bede Zsuzsa szexuálpszichológus szerint a saját testnedveinktől való undorodás lehet egy gyerekkori trauma eredménye, vagy eredhet abból is, hogy nehezen fogadjuk el magunkat, és nem vagyunk kibékülve a testünkkel.

Szerinte ha a partnerünk nincs ellene annak, hogy orális szexben részesítsen minket – vagyis nem zavarja a mi nedvünk, akkor minket sem kéne hogy zavarjon, ha érezzük a saját szagunkat, vagy nedveinket.

Forrás és folytatás: velvet.hu

 

 

 

 

 

Tőle:
Date: szeptember 29, 2012

12 hozzászólás ehhez: “Csók orális szex után

  1. Szerintem nincs abban semmi visszataszító, ha a párom puncinyalás után csókol meg. Nálunk már az is megtörtént, hogy ő nyalta le a melleimről a saját spermáját..

  2. Az egyik barátom rendszeresen kinyalja a barátnőjét miután elélvezett benne. Na, ez milyen? Külön-külön még ok, de keverve az ondó a hüvelyváladékkal? Ez nekem már egy kicsit soknak tűnik, pedig nem vagyok egy finnyás fajta.

  3. Előfordult hogy kissé beittunk a barátnőmmel. Mint majdnem minden este, ilyenkor is szexel zártuk a napot. Ő szopással fejezte be, utána csókolóztunk. Ekkor jött a meglepetés: az ondómat átadta a számba. Bevallom először meglepett de azóta ez már többször, ital nélkül is előfordult.

    1. Meg fogsz lepődni, de szerintem semmi gusztustalan nincs benne. Egyébként változik az íze, van, hogy édesebb, van, hogy keserűbb… Kóstold meg te is 🙂

  4. Azért ebben tényleg van valami. Azt nem állítanám, hogy szívesen lenyalnám a csaj melleiről a spermát, de ha mi férfiak elvárjuk, hogy leszopjanak/lenyeljék a gecinket, mi a frászért kellene undorodnunk a saját nedveinktől?

    Én is csókolóztam már happy-end-es szopás után és be sem villant olyasmi a fejembe, hogy fúj!

  5. Én úgy szeretném kinyalni a barátnőm pináját élvezés után is, de egyszerűen akkor képtelen vagyok. De ha ujjra vágyat érzek, már nem probléma.

  6. Ha elvárod partneredtől, hogy végigcsinálja neked, hogy jó legyen neked, te sem mondhatsz nemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük