Maszturbálni a munkahelyen is lehet!

Munkahelyi maszturbálás

Az egész világon májusban ünneplik a maszturbálást, május 28-a a maszturbálás hivatalos világnapja. Az alkalomból a munkahelyi maszturbálásról ejtünk szót.

Nem kell ahhoz szex őrültnek lenni, hogy az ember magához nyúljon a munkahelyén, az egészségmegőrzés érdekében természetesen. Van, aki stresszből pornót néz, és önkielégít, ha nagyon szorítják a határidők. És van, aki azért teszi, mert felizgatta magát az erotikus cseteken. Szexi e-mailek, jóképű kolléga, kielégítetlen nők és férfiak, és máris helyzet van.

“Barátom volt akkor, de az egyik kollégámmal erotikus e-mail váltásokba kezdtünk. Folyton elsétált az asztalom előtt az üzenetek közt, és elkezdtem arról fantáziálni, mit csinálnék vele. Eldöntöttem, hogy addig nem fogok tudni semmilyen munkát befejezni, amíg bennem van ez az érzés. Szóval bementem a mosdóba, magamra zártam az ajtót, és nekiláttam” – írja egy blogger a Sabotagetimes oldalon.

Azt is hozzátette, hogy gyorsan végzett, megmosta a kezét, majd egy kicsit csevegett egy kolléganőjével kézmosáskor.

“Megtörtént, hogy egyik este, amikor bent kellett maradnom befejezni egy rapportot, átmentem a kollégák szobájába, ahol a nyomtató volt. Meglepetésemre az egyik kolléganőm még bent volt, és épp meztelen lábakkal találtam, nagyon megijedt arccal.

Egyértelmű volt, hogy mit csinált” – írta a Velvetnek Janka.

Önkielégítés a wc-ben

A munkahelyen való önkielégítés ugyan lehet egyfajta kényszermegoldás, de akik ezt rendszeresen űzik, egész biztos a lebukás veszélye miatt élvezik.

“Reggeli szexszel kezdődött a napom, de rohannom kellett, és nem tudtam elélvezni. Majd egész délelőtt cseteltünk a pasimmal, nagy gerjedelemben ültem egész nap. Végül ebédidőben, amíg a többiek elmentek enni, bementem a vécébe, és elintéztem magam. Muszáj volt, azt éreztem, hogy képtelen vagyok bármi másra figyelni” – osztotta meg saját élményét Johanna.

A munkahelyi maszturbálás főleg a nőknek előnyösebb, elvégre nem jár folttal, vagy legalábbis nem úgy, mint a férfiaknál. Ráadásul sok nő képes úgy is elélvezni, ha a combjait összeszorítja, ez nem jár vetkőzéssel, és még az is meglehet, hogy senki nem is veszi észre, mi történik.

A férfiaknál a matyizás helyszíne nagyjából  a munkahelyi mosdóra korlátozódik, ahol pedig gyorsan kell végezni – pláne napközben.

Akinek saját szobája van, az valamivel szerencsésebb, mert kulccsal egyszerűbben megoldhatja. Azt azonban muszáj hozzátenni, hogy az a férfi, aki rendszeresen így oldja meg a testi kielégülést, hamar a korai magömlés problematikájával találja magát szembe.

A cikk forrása és folytatása: Velvet. Illusztráció: Maszturbálás.

 

Tőle:
Dátum: május 4, 2013

14 thoughts on “Maszturbálni a munkahelyen is lehet!

  1. Én is gyakran maszturbálok, most is éppen, munkahelyemen sajnos nem megoldható, így itthon rendezem le a dolgot.

  2. Sziasztok! Én is rendszeresen maszturbok, van hogy a munkahelyen is felizgulok… ilyenkor kimegyek a mosdóba és előveszem a farkam. Kiverni, elélvezni nem szoktam, de őrülten izgató kemény meredező farokkal állni és huzogatni.

  3. Maszturbáltam , meglepett a kolléganő, nem hallottam , hogy megjött . Zavartan magamra hagyott , egész nap pirult-én is. Aztán, ő kezdte-finomat sexeltünk .

  4. Én egy hirdetési felületeket értékesítő cégnél dolgozom, ahol elég nagy a nyomás rajtunk, így szinte minden nap oldom a feszültséget az ebészünetben a mellékhelységben 😀

    1. Laci, nem fárasztó minden nap kiverni? Azt mondják, hogy a sportolóknak is tilos a szex verseny előtt!

    2. Én is kiverem bent a cégnél szinte minden nap! Lehet, hogy téged szoktalak nyögni hallani a szomszéd fülkében?! :DDD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.