Szexpozíciók

Misszionárius póz

Ki tudja, honnan ered a misszionárius elnevezés? Ezt a pozíciót a világ minden táján ismerik. A nő a hátán fekszik, miközben a férfi elölről, a lábak között cserkészi be a kedvesét. Akció közben a száddal izgasd a partnered arcát, nyakát, füleit és felsőtestét, de persze – ha elég rugalmas vagy -, kényeztesd a szerelmed melleit is.

Lovagló nő

Ennél a pozíciónál a férfi minden irányítást átenged a partnerének, aki – eme ritka szituációban – eldöntheti, hogy milyen szögben és milyen mélyre engedi magába a hímtagot. A férfi nyugodtan hátradőlhet és élvezheti kiváltságos a helyzetét.

Lovagló nő
Lovagló nő

Ez a pozíció segít a férfiaknak visszatartani az ejakulációt. Csak teljesen merev péniszre ereszkedjünk rá. Egy nem félig merev szerszámban súlyos károkat tehetünk. Egy pénisztörésnek valószínűleg senki sem örülne.

A férfi mindkét keze szabad – így gyakorlott szerető módjára -, kényeztetheti szexpartnerét  mialatt ő éppen a kényelmesebb pozíciót élvezi. Ha te olyan szerencsés vagy, hogy egy szexi nő alá vetett a sors, a világért se engedd el anélkül, hogy melleit, csiklóját, vagy akár az egész testét végig ne cirógatnád. Hidd el, ha nem vagy önző – talán élvezed is -, minden bizonnyal visszavágyik majd partnered felülre éppen a merev hímvessződ tetejére.

Ha ebben a lovagló-pozícióban veted be az újonnan beszerzett  vibráló péniszgyűrűd, az csiklót is izgatja, és – mivel a te kezedben van az irányítás -, dönthetsz a stimuláció erősségéről, illetve fokozhatod a kéjérzését a mellei kényeztetésével.  A vibráló péniszgyűrű ezúttal is fokozza az erekció erősségét és időtartamát, késlelteti partnered ejakulációját és mindkettőtök számára intenzívebb orgazmust eredményez.

Ha enyhén hátradőlsz, könnyen elérheted, hogy a pasid pénisze közvetlenül a G pontodat stimulálja.

Vigyázz, ne törd el a kedvenc sétabotodat!

Kutyás pozitúra

Kutya póz
Kutya póz

Ez az a pozíció, amely az egyik legmélyebb behatolást teszi lehetővé. A férfiak általában gyorsabban elérik az orgazmust ebben a helyzetben, ezért ha hosszú és kiadós szexre vágysz, néha válts pozíciót, vagy alkalmazz vibráló péniszgyűrűt, mellyel visszatarthatod a párod magömlését, vagy – ha ez nem is sikerül -, hozzásegíted magad a gyorsabb orgazmus eléréséhez. Ebben a helyzetben is pont jó helyen fogja bizsergésével izgalomba hozni a csiklódat!

Kedvesed csiklóját ilyenkor kézzel is izgathatod. Tipp: fordítsd meg a vibráló péniszgyűrűdet úgy, hogy a vibráló fej a pont a herezacskódnál helyezkedjen el és minden lökésnél a csiklóhoz nyomódjon! A nők ilyenkor gyakran fantáziálhatnak, jól jöhet egy megfelelően elhelyezett tükör az ágy közelében.

69-es póz

Hatvankilenc
Hatvankilenc

Bár a hatvankilences pozíció igen élvezetes mulatság, azt tudni kell, hogy minél inkább felizgulsz a pertered nyelvcsapásaitól, neked annál nehezebb lesz koncentrálnod az ő kielégítésére.

Lényege, hogy mindkét partner egyszerre ad és kap orális szexet. Ne felejtsd el, hogy egy vibráló péniszgyűrű segítségével minden franciás akciót feldobhatsz! Nevét onnan kapta, hogy a két szeretkező test egy 69-es szám alakzatát veszi fel. Egyik partner a hátán fekszik, míg a másik ráhasal, arccal ellentétes irányban, vagy mindketten az oldalunkon, egymás felé fordulva helyezkednek el. Mint már az előbb kitértem rá, lehetséges problémája ennek a pozíciónak a koncentráció elvesztése. Sok embernek nehéz folytatnia orális munkáját, miközben őt is éppen orálisan elégítik ki.

Talicska póz

Talicska póz
Talicska póz

A férfi hátulról közelíti meg a kiszemelt nőt, így hatol be és combjainál vagy medencéjénél fogva felemeli partnerét. Legjobb, ha a hölgy támaszkodik valamin. Lábaival átkulcsolhatja a fickó csípőjét, ezáltal azonban jelentősen korlátozhatja a férfi mozgásszabadságát.

Olló pozíció

Olló pozíció
Olló pozíció

Ebben a helyzetben a behatolás nagyon mély – olyannyira, hogy a szakértők leginkább ezt szokták javasolni teherbe eséshez, mert ilyenkor a spermának csak nagyon rövid utat kell megtenniük, hogy elérjék végső céljukat.

A pozíció megvalósításához a nő felhúzza a lábát és azt a férfi lábai között a feje irányába nyújtja. A férfi egyik lába a nő háta mögött, másik lába a hasa előtt helyezkedik el. Egy kevés gyakorlás mindenképpen szükséges a kielégítő szeretkezéshez.

 

Tőle:
Dátum: február 28, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + tizenhárom =