A Grafenber folt (G-pont)

A nők szexuális kielégülésének sokkal összetettebb feltételei vannak, mint általában férfiakénak. Jobb, ha a férfinak ezzel mind tisztában vannak! Ellentétben a férfiakkal, a nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében a harmonikus kapcsolatnak, az erotikus, romantikával töltött körülményeknek. Legfontosabb, hogy érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerükre, a kölcsönös érzelmi hullámokra és át tudják adni magukat a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának.

Egyik- és másik nő között jóval nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében, kialakulásában, valamint az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint két férfi kielégülési jellemzői között.Ernest Grafenberg, német származású orvos egy 1950-ben megjelenő cikkében említi először e különlegesen érzékeny terület a női hüvelyben. Azóta G-pont néven terjedt el a köztudatban. Szerinte ez a fokozottan erogén zóna segíti a nőket a szexuális élvezetek magasabb szintű eléréséhez.

Ejakulálhatnak a nők? A női orgazmussal kapcsolatos tanulmányában Ernest Grafenberg azt állította, hogy ha G-pontot és közvetlen környezetét közösüléssel, vagy maszturbációval stimulálják, akkor ez orgazmushoz juttathatja a nőt. A szexuális izgalom hatására ekkor a húgycsőbe torkolló, belső elválasztású mirigyek váladékot juttatnak a húgycsőbe, és ez orgazmus bekövetkezésekor a ritmusos összehúzódásoknak köszönhetően kilövellhet. Tehát, ha nem is minden nő, de néhány hölgy biztosan képes az orgazmus elérésekor folyadékot kilövellni (ejakulálni), hiszen szerinte ez a zóna, működésében megfelel a férfiak prosztatájának.

Megint mások kétségbe vonták, hogy léteznének olyan mirigyek a női húgyhólyag alatt, amelyek ingerlés és szexuális izgalom hatására ondószerű váladékot ürítenének a húgycsőbe, mely az orgasztikus összehúzódásoktól kilövellne.

Grafenberg eredeti cikkében az is olvasható, hogy a női testben nincs olyan pont, amelyet szexuálisan ne lehetne megfelelőképpen ingerelni. A G pont csak egy lehet a sok közül a szexuális ingerekre érzékeny részeket figyelembe véve és könnyen lehet, hogy nem egy kitüntettet pontról van szó, hanem a hüvely, a húgycső, a csikló és G-pont együttes működéséről – esetleg idegkötegről -, amelyek izgatás hatására a péniszhez hasonlóan vérrel telítődnek, s elvezetnek az orgazmusig – mondják a szakértők.

A prosztata kitapintása

A férfiak “G pontja” a prosztata mirigy. A női G pontról még mindig sokan vitatkoznak, ugyanis nem olyan egyértelmű, hogy létezik, és minden hölgynek van. Ettől függetlenül érdemes keresned, ha megtalálod, méltán néz majd fel rád kedvesed és biztosan Ő is szívesen teljesíti majd a kívánságaidat!

Hölgyeim! Kereshetitek saját magatok is, vagy esetleg megkérhettek valakit, hogy keresse meg nektek azt a bizonyos G pontot. A legjobb, ha a húgyhólyagotokat kiürítitek előtte legyen megfelelően síkosított a kis mókusotok is. A G pont első stimulálása lehet, hogy szokatlan, esetleg kissé kellemetlen is lesz, de próbálj meg ellazulni egy kicsit más intenzitással hozzáérni. A kellemetlen érzések egy kis idő elteltével, türelemmel elmúlnak.

Saját magadnak a legkönnyebben a toaletten ülve találhatod meg a saját G pontod. Síkosítás után dugd be az egyik ujjad, majd hajlítsd be a köldököd felé. Egy kis körbejárástól a G pontod megduzzad, így határozottan könnyű lesz rábukkanni. Az elfogadott álláspont szerint a G pont mérete egy nagyobb borsó nagyságának felel meg.

A G pont kitapintása

Ha valaki más érintésére vágysz (miért ne?), akkor feküdj a hátadra, a térded hajlítsd be és tegyél egy párnát a feneked alá. Kérd meg a partnered, hogy dugja be a mutatóujját és egy “gyere-gyere” mozdulattal izgassa a G pontodat. Tudasd a partnereddel, ha megtalálta a lényeget és add tudtára, hogy nem érted, mit mutogat, ismételje még egy kicsit.

A G pont izgatása következtében esetenként kevés fehér, vagy átlátszó folyadék hagyhatja el a puncidat. A csikló és a G pont együttes izgatása pedig a egyesek szerint legkielégítőbb orgazmushoz vezethet. A G pont pénisszel való stimulálásához a legmegfelelőbb pozíció a hátulról behatolás, az úgynevezett kutyastílusban, vagy ha a partnered a hátán fekszik, te a behajlított, felhúzott lábai közé helyezkedsz és a combjait kissé megemelve hímvessződ fejével felfelé bökdösöl a hüvelyében.

Uraim, nektek is van G pontotok. Igaz, hogy nem így hívják, hanem prosztatának és saját magatoknak elég nehéz lesz megtalálni, mert leginkább a feneketekben van, de ha valaki elég hajlékony és bátor a következők szerint járjon el:

feküdjön a hátára, a térdét hajlítsa be, vagy húzza fel egészen a mellkasáig. Kenjen jó sok síkosítót a hüvelykujjára és dugja fel magának. Hajlítsa be a bent lévő hüvelykujját és nyomja a végbele elülső falához. Ilyen egyszerű. Legalábbis annak hangzik, de higgyétek el, megoldható! Viszont még ennél is egyszerűbb, ha valakit megkérsz e nemes hadművelet végrehajtására. Diószerű alakzatot keressetek.

Ha megvan, elkezdheted határozott, lefelé irányuló mozdulatokkal masszírozni. Sok férfi szerint a G pont orgazmusok sokkal erőteljesebbek, és ahelyett, hogy több kisebbet spriccelnének, egy folyamatos, hosszan tartó sugárban ürítik ki a nemes nedvüket.

Ne felejts el minden végbeles akció után kezet mosni, mert baktériumokat vihetsz át más testrészeidre vagy a partnered testére. Ne legyél szégyenlős – megéri megkeresni a G pontot, mert tényleg feldobhatja a szexuális életedet.

 

Tőle:
Dátum: február 28, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − 10 =