Farokméret méret vs. orgazmus?

Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint azok a nők, akik az átlagosnál nagyobb hímvessző méretet fogadnak a vaginájukba, sokkal nagyobb valószínűséggel élveznek el kizárólag hüvelyi úton, tehát a csikló közvetlen, vagy közvetett érintése nélkül.

A felmérésben több, mint 300 megkérdezett nő vett részt, akik hónapokig dokumentálták a szexuális szokásaikat, férfi partnerük péniszméretével együtt.

A Journal of Sex Medicine lapban közzétett amerikai kutatás eredménye szerint a pénisz mérete a nők hüvelyi orgazmusát befolyásolja: a hosszabb, és/vagy vastagabb hímvesszővel szeretkező nők állítólag intenzívebb orgazmust élnek meg, mint a kicsi, átlagon aluli péniszt befogadó nők.

Előny a nagy pénisz a szeretkezés alkalmával?
Nagy pénisz

A részletes, hónapokon át tartó adatrögzítés rámutatott, hogy  azoknak a nőknek akik az átlagos péniszméretnél nagyobb partnert tudhatnak a vaginájukban kevésbé fontos az orális szex, mert anélkül is elégedettek az elért orgasztikus eredménnyel.

Elégedett vagy a szexpartnered péniszméretével?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

A pénisz, mint kétélű fegyver

Szex és orgazmus kis hímvesszővel
Szex kis pénisszel

A kutatók szinte minden évben előrukkolnak egy-egy téma kapcsán megdöbbentő, a korábbi állítással homlokegyenest ellentmondó vizsgálati eredményekkel. A fenti kutatást 2012-ben végezték el Amerikában, a most leírt eredmények pedig egy másik, előző évi közvélemény kutatás végeredményét tükrözik:

Nemcsak a mikroméretű pénisz, de a túl-méretes hímvessző is lehet a szexuális élet megkeserítője. A nagy, vagy az átlagnál jóval nagyobb pénisz szeretkezés közben sokszor tud fájdalmat okozni, és akár irányíthatatlanná is válhat, ha nem tapasztalt felhasználó bánik vele. Az ilyen esetekben a sok síkosító, újragondolt szex-pózok, az hímvessző irányításának átadása, türelem és nem utolsó sorban az odafigyelés a megoldás.

A szakember állítja

Dr. Rusz Edit szakember szerint a férfiaknál természetes tulajdonság, hogy a sajátjuknál nagyobb péniszt irigylik és vágynak arra, hogy nekik is legalább akkor méretű hímvesszőjük legyen.

Elégedett vagy a péniszed méretével?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

 

Mekkora az átlagon felüli pénisz mérete?

Átlagon felüli nagy méretről akkor beszélünk, amikor a pénisz hossza 25 cm-nél nagyobb, átmérője pedig legalább 7 cm. Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint viszont biztosak lehetünk abban, hogy nem minden nő számára ez a megálmodott, tökéletes farokméret.

Mekkora a merev péniszed?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

 

 

Tőle:
Dátum: október 8, 2012

7 hozzászólás ehhez “Farokméret méret vs. orgazmus?

 1. 165cm magas vagyok, 65kg, 36év 17,5-18cm a farkam kerülete 5cm mégis kicsinek találom. Hogy lehetne nagyobb, és az elélvezés is nagyobb hosszabb ideig tartó?

 2. 170 cm vagyok, 14-15 cm farkam van, 4 cm széles.

  Átlag 16,5

  kisfaszú törpe lettem a rohadt apám miatt

  29/F

  1. Az én péniszem még Johnnál is kisebb; 12cm. Egyetértek vele, hogy nagyobbat szeretnek a nők. Nekem volt már negatív tapasztalatom a méretem miatt…

  2. Hat noveld meg!! Az szinte hetrol-hetre valtozik, ha nem tornasztatod a kulonosen rugalmas izmokat!!
   Ne apadat okold……… egyel sok jo feherje etelt es rendszeres megfelelo vacuum pumpaval (de NE VIDD tulzasba, mert tulduzzasztod-serulhet es vesztessz idot mig meg gyogyul!)
   Szoval 12-ket het a teljes ido es utana csak “karban” tartod!
   Es elvezed a 4-5cm vel nagyobb faszt, de lehet 7-cm-rel is nagyobb es vastagabb is. HAGYD MAR APADAT, EZ CSAK RAJTAD MULIK……… Nekem 20-cm es elotte 15-cm volt.
   De ha nem torodok vele, nekem visszamegy 3-4 het alatt!! ERTED? Megint 20-cm-re innet ujra csak 1-2 het, ha egyszer mar elerted a nagy meretet, mert az izom EMLEKSZIK!

 3. Tisztelt uram!
  Azért írok hogy miért van az hogy nem fejlődött ki a pénisem, 10cm mereven, lankadtan 5cm. Mitől van ez, kihez lehet fordulni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük