Mit gondol a férfi a női orgazmusról?

A pasi szerint a női orgazmus akkor a legjobb, ha van. A sikkantás milyenségéről bővebben a cikkben olvashatsz.

Igyekszünk nem ócska viccekkel elütni a kérdést, vagyis, hogy a leánynak pont annyi ideje volt, mint nekünk – őszintén: asszonyi kéj nélkül ez a vajas kenyér csupasz sercli marad csupán. Nem lehet úgy kikelni a tollasbálból, ha ott a leány hancúrtalan maradt.

Egyrészt nem olyan finom az egész – száraz, íztelen -, másrészről viszont tüske az orgazmustalanság, folt a férfi önérzetén.

Aki nő vele van, az a csillagot sikoltsa le minimum. Ha jön vele a Szputnyik, az csak hab a tortán.

Mindenkinek jár

Tapasztalataink alapján minden lány ki tudja csiholni magából a magas áh-t. Van persze baj, amikor nem, de bebeszélés, önbizalomhiány és egyéb mondvacsinált papírproblémák esetén igenis.

Olyan nincs, hogy nincs. Mesebeszéd, hogy nem. Szinte minden lánynak járulékos pluszként adta a mindenség az örömködésre való jogot. A szex alkotmányos jussa az asszonynak. És, ha már itt tartunk, az összes pasasnak is.

Mint azt fent kifejtettük: kell a manusnak a női jajdejó. Anélkül a mézeskalács perec. Bakbogáncs. Épp ezért a kétségeket illik megbeszélni a másik féllel.

Amennyiben nem olyan jó, ügyetlen a férfi, esetleg harap és karmol, szólni tessenek. Eldiskurálni a dologról, és meglátják: a fickó igyekezni fog. Ha nem, akkor egy marha. Az egyenlet a hülyeségtétel egy egészen szokatlan, de eredményes bizonyítási módszere.

Á, Á, Á

Ezért mondjuk, hogy inkább maga az orgazmus, mint az orgazmus elkövetésének metódusa itt a lényeg. Ha felül esik jól meglovagolni a hímtagot, akkor úgy. Ha kell a férfimancs a nunira, akkor meg lesz adva. Nem mondjuk, hogy nincs különbség, hogy nem találhat be velőbe a szextetrisz: gondolunk itt az élvezetbe borult asszonyi tekintetre, hogy az mennyire csodaszép és felajzó. Igen jólesik a manusnak továbbá a közös élvezet, vagyis, ha egyszerre ér a párjával a csúcsra. Ez nem feltétlenül fontos, de a.) az időzavar plusz munkákhoz vezethet, illetve b.) közösen azért mégiscsak más. De erre ráparázni fölösleges.

Ezek inkább ízek, variációk a finomra. Sokkal fontosabb például a sikkantás. A párnacsata i-jén a pont. Ismerünk pofátlan figurákat, akik nem átallnak fogadásokat kötni az ismerős asszonyszemélyek hangtani repertoárjának milyenségét illetően. Hogy vajon kis pihegős? Fejet leordítós, vadállati? Nyikkantós, mint a nyuszi öröme, mikor kedvére való répát talál?

Az orgazmus húsánál, ha nem is fontosabb, de mindenképp érdekesebb a hangja. Hímtagállító kabócaének a női örömsikoly. Persze csak akkor, ha őszinte: a 78-as, németül káráló, hangalámondásos pornóból lesett sztárallűröket az előszobában lerakni szíveskedjenek. Amelyik nő szex közben nem engedi el magát, és megfelelni próbál – a szomszédnak, a lakótársnak, a házmesternek, divatnak, Manci nénének -, az nagyon rosszul csinál valamit.

Igen, jó, ott csináld, jaj

Mindent összevetve, illetve levonva a kötelező tanulságokat: az asszonyi orgazmus úgy jó, ahogy van. Ha van, nem lehet nagy probléma a világgal. Ellenben ugye, ha a manusnak jó, akkor az eredmény, hogy is fogalmazzunk: látványos.

A lányok ezzel szemben, ha csalni akarnak, könnyen megtehetik. Kis színészi hozzáértéssel egy kritikán aluli összebújásból frenetikus szexcsatát gyúrhat az asszonyi fortély.

Gyorsan leszögeznénk: színlelni az orgazmust nem tisztességes. Ha jó szándékkal teszik, akkor sem. A dolog sértő, már csak azért is, mert őszintétlenséget feltételez. Itten mi át vagyunk verve, minden szinten. Ha már a sikoly is sántít, akkor bizony valaminek reszeltek. Ha a leány meg akarja sérteni a pasit: sikoltson műt, látványosan műanyagot, kínai fröccsöntöttet. A durca garantált.

A cikk forrása: Femina.

Tőle:
Dátum: március 14, 2018

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =