Közös maszturbálás

A nők többsége még soha nem látott férfit élőben maszturbálni, és a férfiak közül is sokan még soha nem látták a nőket önkielégítés közben. Pedig sokan érdekesnek vagy akár nagyon erotikusnak is találnák, ha nézhetnék, amint partnerük önfeledten maszturbál. Erről szól ez a cikk, a közös maszturbálásról, vagy legalábbis arról, hogyan maszturbálj akkor, ha azt a partnered is látja.

Maszturbálás a partner szeme láttára

Az emberek többsége számára a partner előtt való maszturbáláshoz sok bizalom kell. Ennek az az oka, hogy úgy gondoljuk: a maszturbálás során sokkal inkább kitárulkozunk, mint szexcselekmények alatt. Kellemetlenül érzed magad például, ha a partnered véletlenül rajtakap. (“Szia, édesem, csak itt üldögélek, és hokizom!”) Mégis a legtöbben még akkor is tovább maszturbálnak, ha már együtt vannak, és őszintén szólva ez még mindkét fél szexuális élvezeteit fokozhatja is. Miért? A következő okok miatt:

 • Van valami erotikus és tilalmas abban, ha látod a partnered maszturbálni. Ez ugyanúgy igaz arra, amikor a nők nézik a maszturbáló férfiakat, mint amikor a férfiak a nőket.
 • Ha a partnered látja, hogy te hogyan elégíted ki magad, felhasználhatja a tapasztalatokat abban, ahogy téged majd a későbbiekben kielégít.
 • A maszturbáció által keltett orgazmusok sokszor a leghevesebbek. Növelheti kapcsolatotok intimitását, ha megkéred a partneredet, hogy karoljon át, miközben te kielégíted magad.
 • A közös maszturbálás kiváló módja a heves szexuális érzések megosztásának – a nem kívánt terhesség kockázata nélkül.
 • Az embereknek néha lehetetlen elvárásai vannak a másikkal szemben, és úgy gondolják, hogy partnerük mindig készen áll kielégíteni szexuális vágyukat. Pedig sok az olyan alkalom, amikor egyikőtöknek van hozzá kedve, a másiknak meg nincs. Olyan is lehet, hogy a partneredet annyira igénybe veszi érzelmileg az, amit éppen csináltál (orális szex, szexmasszázs stb.), hogy rögtön utána összegömbölyödik, és már alszik is. Ha mindketten nyugodtan tudtok maszturbálni, akkor a kimerült fél leegyszerűsítheti a dolgot azzal, hogy csak átöleli a másikat, amíg az maszturbál, és ő majd akkor fog maszturbálni, amikor partnere lesz kimerült.
 • Megesik, hogy az ember egyedül csinálná szívesebben. Ha ezt el tudjátok fogadni a kapcsolatotokban, akkor nem kell bujkálni és hülyének érezni magadat, amikor egyedül akarod kézbe venni a szexuális életedet.
 • Előfordul, hogy a partnered is odafekszik melléd, és ő is elkezd veled együtt maszturbálni!
 • Sokszor a nyári napok olyan hihetetlenül melegek és fülledtek, hogy a legkevésbé egy hasonlóan forró és izzadt partner hiányzik. A közös maszturbálás az élvezetek megosztásának olyan módja, amelyhez nem kell teljes testi kapcsolat.

Amikor egymás jelenlétében maszturbáltok, ne felejtsd el, hogy a partnered élvezeteit nagymértékben megnövelheted apró segítségekkel. Egy férfi például valószínűleg élvezi, ha maszturbálás közben a barátnője cirógatja vagy masszírozza a heréit, egy nőnek pedig gyönyört okoz, ha a partnere a mellbimbóit nyalogatja, vagy pajkosságokat suttog a fülébe maszturbálás közben. A lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt!

Óvakodj a terhességtől! Ha a partnered magömléséből jutott az ujjaidra is, akkor okvetlenül mosd meg a kezed, mielőtt hozzáérnél a szeméremtestedhez.

Egy olvasónk levele

Kedves Szerkesztők! Néha arra ébredek az éjszaka kellős közepén, hogy a barátom maszturbálást végez. Ő biztosan azt hiszi, hogy alszom, így nem tud a dologról. Vajon miért csinálja, amikor néhány órával előtte szeretkeztünk? Kérem, segítsenek! Vera.

Kedves Vera,

Ennek számos oka lehet. Most megpróbáljuk összefoglalni a fontosabbakat. De mindenekelőtt beszéljünk a kapcsolat idején folytatott maszturbálásról, amelyről már írtunk egy korábbi cikkünkben is: Miért maszturbál a férfi egy tartós párkapcsolatban?

Közös maszturbálás
Páros maszturbálás

Sokan élünk abban a tévhitben, hogy ha egyszer valaki kialakít egy párkapcsolatot, akkor nem fog többé játszani magával. Bizonyos kapcsolatok esetében ez így is van – az első néhány hónapig vagy évig. Vagy azért, mert nem késztet semmi a maszturbálásra, vagy azért, mert nem emlékszel, hogy miért is csináltad azelőtt olyan gyakran. Más kapcsolatok esetében, melyek egyébként ugyanolyan kielégítőek lehetnek, mint az előbb említettek, a felek nem akarják abbahagyni a maszturbálást.

Tulajdonképpen lehetetlen teljesen kielégíteni szexuális szükségleteinket. Lehet például, hogy van egy megbízás, ami miatt nagyon feszült vagy, és ez hatással van életed más területeire is, ezért legkevésbé sem szeretnél szeretkezni. Vagy esetleg semmin sem aggódsz, csak egyszerűen nincs hozzá kedved. Ilyenkor lehet nagy segítség, ha a partnered nyugodtan maszturbál melletted.

Ami pedig a mostani felvetésedet illeti, néhány dolgot érdemes észben tartani:

 • Lehet, hogy imád szeretkezni veled, és az éjszaka közepén is kanosán ébred fel, de nem akar téged is felébreszteni emiatt, így elintézi a dolgot egyedül.
 • Az is lehet, hogy felébred, és nem tud elaludni. Sokan használják a maszturbálást a számos más, pozitív hatása mellett altatónak.
 • Lehet, hogy naponta többször maszturbál, hogy ezzel csökkentse aggodalmát és depresszióját. Ha ez az oka, akkor a legjobb, ha kerestek valami gyógymódot a számára.
 • Az is lehet, hogy úgy érez, mint néhányan azok közül, akik válaszoltak a szex-közvélemény kutatásunkra.
 • Vannak olyan pasik is, akik nem tudnak elmenni partnerrel, de képesek arra egy maszturbáció során. Ezek az emberek általában megtanulják tettetni az orgazmust, így a partnerük nem jön rá, hogy valami nem stimmel.

Akármi legyen is az éjféli maszturbálás oka, az valószínűleg segít, ha megbeszéled vele a dolgot. Máskülönben lehet, hogy azt gondolod, hogy valami nem stimmel, miközben pedig minden rendben van.

Legvégső esetben szembesítheted a dologgal. De ehelyett próbálj inkább olyan körülményeket teremteni, amelyben mindketten biztonságban érzitek magatokat, és beszélgessetek ezekről a dolgokról. Felhozhatod például a maszturbálás témát csak úgy általánosan, és megkérdezheted, hogy lenne-e kedve átölelni, vagy csak nézni, miközben te maszturbálsz. Valószínűleg ezután a maszturbációs témáról már nyugodtan beszélhetsz vele. így azt is megkérdezheted, hogy szokott-e maszturbálni? És ha igen, akkor hogyan és mikor, és szokott-e esetleg még ráadásként élni vele a szex után?

Fontos része-e az életednek a maszturbálás? Ha van partnered, tud-e róla?

Önkielégítés az irodábanA korábbi, szex-közvélemény kutatásunkból néhány válasz a fenti kérdésre:

(A kielégítő szexuális kapcsolatot tartó férfiak és nők kilencven százaléka válaszolt igennel.)

“Milyen gyakran? Körülbelül háromszor egy héten, vagy ahogy adódik. A partnerem tudja, teljesen nyíltan, egymás szeme láttára maszturbálunk.” 20 éves nő

“Rendszeresen maszturbálok, mert az elmúlt tizennégy szexuálisan aktív évem alatt egyszer sem jutottam orgazmushoz közösülés során. Csak egy vibrátorral tudok igazán elélvezni, vagy a férjemmel akkor, ha orális szexet csinálunk. Néha egyedül maszturbálok, máskor meg a férjem mellett, rögtön a közösülés után.” 35 éves nő, Eger

“A maszturbálás az az egyetlen dolog, amitől józan maradok. Néha a feleségem is besegít…” 38 éves férfi, Budapest

“A partnerem valószínűleg tudja, de azt nem, hogy gyakrabban csinálom, mint gondolná.” 21 éves nő, Budapest

“Hetente néhány alkalommal maszturbálok, és nagyon meglepődnék, ha ezt nem tudná a párom több mint huszonöt év után.” 48 éves férfi, Veszprém

“Néha csak a csúcsra akarsz jutni, de nem vágysz közösülésre. Ennek az az oka, hogy te mindenkinél jobban tudod, hogyan juthatsz el az orgazmusig a leggyorsabban és a legélvezetesebben. Ráadásul így jobban megismerheted a saját tested, és új technikákat fedezhetsz fel.” 26 éves nő, Szombathely

„Szeretem megérinteni magamat, még akkor is, ha ez csak azt jelenti, hogy a tenyeremet a lábaim között tartom a farmeromon. Egyszerűen szeretem a melegséget és a kellemes érzést.” 22 éves nő, Fülöpjakab

 

Tőle:
Dátum: október 31, 2018

44 hozzászólás ehhez “Közös maszturbálás

 1. Soha nem gondoltam volna, hogy egy srác felizgulhat attól, hogy látja, amint egy nő magához nyúl. Talán felesleges is mondanom, hogy amint rájöttem erre, csodálatos bemutatókat tartottam neki. Katalin, 45 éves

  1. Én sokszor meglestem a fiamat, amikor kiverte magának. Felizgultam és én is masztiztam. Egy ideje már besegítek neki. 😉

  2. De még mennyire, hogy felizgulhat, hisz iszonyat izgató! Egyik nagy vágyam, hogy közelről nézhessem, amint egy nő magához nyúl! Ide írhatnak a jelentkező NŐK!!!: gaboratigris@gmail.com u.i.: Egy kölcsönös maszti, ha még egymást is kényeztetnénk kézzel, az csak hab lenne a tortán!

  3. Szia!
   Kamerán engem is megleshetnél amikor masztizok, de közben én is látni szeretném ahogy te kényezteted magad és élvezel. Ha nem te, hát bármelyik hölgy aki olvassa…. (thomas71christ@gmail.com)

 2. Eltartott egy darabig, míg megszoktuk, de imádom nézni a férjemet, amikor veri a farkát. És ő is szeret nézni engem maszturbálás közben… Gyakran önkielégítek a szeretkezésünk részeként, mert szeretem, ha egyszerre több helyen izgatnak!

  1. Van valami erotikus és tilalmas abban, ha látod a partnered maszturbálni. Ez ugyanúgy igaz arra, amikor a nők nézik a férfiakat, mint amikor a férfiak a nőket.

  2. A nők többsége még soha nem látott férfit maszturbálni, és a férfiak közül is sokan még soha nem látták a nőt ilyen helyzetben. Pedig a legtöbben érdekesnek vagy akár nagyon erotikusnak is találnák, ha nézhetnék, amint partnerük maszturbál. Kinga! Bravó, sokan megirigyelnek benneteket!

  3. Boldoggá tennél, ha engem is néznél amikor kielégítem magam. Én is lelkesen nézném, ahogy kényezteted a puncidat!
   (petvaradi55@gmail.com)

 3. Szeretkezés alatt egyikőnk biztosan megérint ott, a lábaim között mert csak így tudok eljutni a csúcsra. Szóval ebben az értelemben már látott már a párom maszturbálni. És meg is szoktuk beszélni, hogyan maszturbálunk, amikor néha egyedül vagyunk.

  1. A ti értelmezésetek szerint az már megcsalásnak minősülne, ha addig nyalnám a popsid és a puncid, míg elborítanának téged a gyönyör hullámai?
   (petvaradi55@gmail.com)

 4. Nagyon intim dolog ez, olyan, mintha a leges-legszemélyesebb gondolataidat osztanád meg a pároddal. És persze, nagyon izgató is egyben! Csilla, 26

 5. Általában vibrátorral szoktam kielégíteni magamat a férjem szeme láttára. De ennyi idő után is még mindig egy kicsit zavarban vagyok előtte.

 6. Mi rendszeresen maszturbálunk együtt a párommal. Eleinte kicsit kellemetlen volt, no nem a látvány miatt, hanem mert Őt az izgatja ha maszturbálás közben az egyik kezével megmarkolja a zacskóm tövét és szorongatja a heréimet. Már jó ideje nagyon felizgat engem is a dolog, még akkor is ha az orgazmusa közeledtével egyre erősebben markolja a tökeimet és élvezi, hogy közben hangosan vinnyogok 😀

  1. Balázs, nem vagy egyedül! Én én csajom is szívesen szorongatja a tojásaimat! Sőt! Van, hogy amikor masztizik elé kell térdelnem és finoman a lábfejével rugdossa a golyóimat, mert ettől hamarabb élvez el… Amúgy és én is élvezem 🙂

   1. Na végre! Én meg már azt hittem, hogy egyedül nekem van olyan szadista csajom aki imádja a heréimet verni! Eddig lapítottam mint szar a fűben ezzel, de most megnyugtattál :DDD

    1. Nem vagy egyedül 🙂 Igaz, szadistának nem nevezném, de lightosan az én csajom is szereti paskolni a családi ékszereimet!

    2. Az én barátnőm is szereti a durva játékokat. Mondjuk (még) nem verte meg a heréimet, de szorongatni szokta őket miközben maszturbál, ráadásul ahogy közeledik a csúcshoz általában eléggé be is durvul :’-)))

 7. Néztem, ahogyan maszturbál, és még segítettem is neki, ő pedig ugyanezt tette velem. Mókás és fontos élmény volt mindkettőnknek.

 8. Én is szeretek maszturbálni és ha van lehetőségem minden nap. Sok esetben pedig úgy, hogy a feleségem mellettem ül, nézi a Tv-t én pedig verem a farkam. Teljesen elfogadott.

  1. Szia masztimanci! Én úgy vagyok ezzel, hogy élvezem, ha egy pasi nézi, ahogy kiverem, de azért az igazi az, ha nő előtt csinálhatom. Még inkább élvezném, ha egyszerre többen is néznék és csinálnák velem együtt.

 9. Én imádok maszturbálni, de eddig csak netes vidire tettem. Mivel nagyon izgat ha egy csaj magát kényezteti, szívesen masztiznék vele kamerán. Szóval bevállalós csajszit keresek kamszexre, lehetőleg hosszú távra.

 10. Sziasztok! Imádok masztizni. Egyedül élek, csak egyedül már unalmas és egy Nővel szívesen megosztanám. Alkattól kortól függetlenül. Kölcsönösen, vagy akár önzetlenül is. Skype: birlak0101, vagy akár személyesen is.

 11. Ha a partnered látja, hogy te hogyan elégíted ki magad, felhasználhatja a tapasztalatait abban, ahogy téged kielégít… Érdemes kipróbálni!

 12. Hölgyek jelentkezését várom közös masztihoz Skype: depis001
  FelIzgat ha néznek miközben verem 🙂

  1. A közös (inkább nyilvános) maszti lényege, hogy nézők jelenlétében történjen.
   Aztán, hogy ezek nők, vagy pasik, szerintem másodlagos. Az igazi izgalmát a perverzió megvalósulása adja, nem a nemiség.
   (petvaradi55@gmail.com)

 13. Nagyon szeretek maszturbálni én is. Sokat vagyok egyedül, olyankor nagyon jókat élvezek kézzel, vagy műpuncival. De ha a feleségem velem van, akkor is szoktam előtte verni a farkam, mert számomra nagyon izgató ha néz. Néha besegít, olajos kezével nagyon jól masszíroz, hatalmasat szoktam olyankor élvezni. Utána kiverjük az ő punciját is, miközben én szopom a melleit. Nagyon izgató tud lenni! Már most is áll a farkam…

 14. Mi elég sokszor maszturbáltunk közösen is a feleségemmel. 69-es pózban kezdjük, nyelvemmel izgatom a csiklóját, a pucijában vibrátor… Ő szájába veszi a farkamat és a heréimet masszírozza.
  Majd mindketten elkezdjük saját magunk izgatását, a végén pedig közös orgazmust élünk át.
  Ajánlom mindenkinek a punci nyalás közbeni maszturbálás kipróbálását! Imádom ha a párom rajtam fekve jut el a csúcsra.

 15. Sziasztok! Az előbbiekhez hasonlóan én is imádok masztizni 🙂 Bár kapcsolatban élek, de párom előtt még sosem csináltam, maximum csak úgy ha szexeltünk, ő hamarabb elment, de nekem még kellett idő és befejeztem magamnak 🙂 Viszont más előtt csináltam már élőben, de erre csak ritkán van lehetőségem. Ha van olyan hölgy aki élőben végignézné, akkor nagyon hálás lennék érte! 🙂 Cserébe nem várok el semmit, csak annyit, hogy üljön ott mellettem, vagy velem szembe és nézzen végig 🙂 Jelenleg Ausztriában vagyok, de ha esetleg akadna jelentkező, akkor itt az emailcímem: ismeeet@freemail.hu Szép Napot! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =