Orális csikló stimulációs technikák

Az orális szex az egyik legjobb és legizgalmasabb módja a csikló stimulálásának. A nyelvet szakértői pontossággal lehet és érdemes is alkalmazni. Szándékosan lehet kemény vagy lágy, a nyál pedig tökéletes és természetes csikló-síkosító.

De elég a tudományos indoklásból! Az orális szex hihetetlenül izgalmas és szexi. Szeretetet és csodálatot ébreszt bennünk, és elképesztő orgazmusokat okozhatunk a csikló tulajdonosának.

Az orális szexben nagyszerű férfiakra szinte garantáltan mesés szeretőként fognak emlékezni. Ha szeretnéd, hogy téged is közéjük soroljanak, csak vess egy pillantást a következő tippekre és technikákra.

Győződj meg róla, hogy jól ápolt az arcod

Mit szólnál, ha smirglipapírt dörzsölnének a lábad közé? Esetleg azzal ápolná kedvesed a makkodat? Hát nagyjából ilyen érzés a nőnek is egy borostás férfi orális kényeztetése. Győződj meg róla, hogy az arcod sima és tisztára borotvált. A szakáll nem olyan rossz, de az is csiklandozhat.

Győződj meg róla, hogy nyugodtak, ellazultak vagytok

Egyes nők piszkosnak vagy szégyelletesnek tartják a nemi szervüket, és önérzetesek is lehetnek, ha valaki megcsókolja őket. Ha ez problémát jelent, elvonhatja a figyelmét az élvezetről, és ez mindkettőtök számára zavaró lehet.

Szerencsére akad néhány trükk ennek a problémának a kezelésére. Javasold, hogy vegyetek együtt egy forró fürdőt vagy zuhanyozzatok közösen. Sokkal jobban fogja érezni magát mindenki, ha tudja, hogy makulátlanul tiszta.

Egy szatén szemkötővel is eltakarhatod a szemeit. Ha nem lát téged, nem lesz annyira ideges. Azzal, hogy nem lát, arra is jobban felkészül, hogy azokra a csodálatos érzésekre koncentráljon, amelyeket adsz neki.

Tartsd észben, hogy ha eléggé felizgatod az előjáték változatos formáival, a legkevésbé az önértékelési problémáira és öntudatosságára terelődik majd a figyelme. És ezzel el is érkeztünk a következő tipphez;

Ne kapkodj a csiklóval

A nők kifejezetten szeretik, ha a férfi időt szán rájuk, és értékelik őket és a testüket. Kicsit több időre van szükségük, mint a férfiaknak, hogy igazán izgatott hangulatba kerüljenek, de mindenképpen érdemes ezt kivárni.

Tudasd vele, hogy mi következik; mondd el neki, hogy az ajkainál kezded, és lassan végig fogod csókolni a testét. Fordíts különös figyelmet a melleire, a hasára és a combjára. Közben a kezeddel lágyan, finoman simogasd meg a vagináját.

Ha még alsóneműt visel, lágyan fújj meleg levegőt a nemi szervére, valószínűleg élvezni fogja. Csókold meg, vagy nyald meg őt a fehérneműn keresztül néhányszor, mielőtt leveszed róla. Ne feledd, hogy a nők nagyon élvezik, ha megfelelően és kapkodás nélkül ingerlik őket.

Miután megcsókoltad a hasát és a belső combját, lassan haladj a vaginája felé. Kezdd a külső ajkak nyalogatásával, szívogatásával, majd finoman tárd szét őket, és csókold meg a belső ajkakat is. Próbálj meg minél tovább tartózkodni attól, hogy közvetlen érintkezésbe kerülj a csiklójával.

Nyalási technikák

Mostanra már teljesen fel kell izgulnia, és készen kell állnia a fő eseményre. Mielőtt belekezdenél, ne feledd, hogy szinte semmit sem tudsz csinálni a nyelveddel, amely rossz érzés lenne. Amíg nem gyakorolsz túl nagy nyomást közvetlenül a csiklójára, addig végig élvezni fogja. Szóval lazíts!

Alapvető klitorális stimuláció

Nyelveddel finoman nyalogasd a csikló oldalait, stimulálva azt a csikló csuklyáján (a csikló fitymáján) keresztül. Maximálisan izgasd fel, majd óvatosan húzd vissza a csikló fitymáját az ujjaiddal. Helyezd a nyelved a csikló alá, és csúsztasd felfelé lágy, nedves, simogató mozdulatokkal. Tartsd meg a gyengéd, megfontolt simításokat, még akkor is, amikor a lány valami keményebb és gyorsabb dologért könyörög.

Ha ezt helyesen csinálod, pillanatok alatt földrengető orgazmusa lesz.

Mély nyelvcsapások

Nyelved puhán, az állkapcsod lazán hagyva nyalogasd a hüvelybemenetétől egészen a csiklójáig. Ennek lassú, nyugodt, fagylalt-szerű nyalogatásnak kell lennie. Ez remek nyitánya az orális kényeztetésnek.

Incselkedő nyalás

Tárd szét a külső szeméremajkakat az ujjaiddal. Nyelvedet hegyesre formázva, óvatosan simogasd körbe a csiklóját. Ez néhány nő számára túl intenzív lehet, ezért nagyon figyeld a reakcióit.

Kombinációk

Kezdd lassú, ritmikus, mély nyelvcsapásokkal, hogy teljesen felpörgesd a számodra olya kedves csikló tulajdonosát. Amikor már nem bírja tovább, csapj le rá gyors, ingerlő nyalások sorozatával, majd térj vissza a lassú simogatáshoz, és ismételd, amíg el nem jön az áhított, kirobbanó orgazmus.

Ez a módszer azért működik jól, mert a csikló eleinte rendkívül érzékeny, a hosszú nyelvcsapások beindítják a vérkeringését, miközben a szükséges és következetes stimulációt nyújtják. Az incselkedő nyalások meglepetést okozhatnak, felpörgethetik a nő szexuális reakcióját, és az orgazmus felé hajtják.

Szívogasd meg!

Ahogy egyre izgatottabbá válik, óvatosan a szádba szívhatod a csiklóját, és a nyelveddel végig is simíthatsz rajta. Ezt lehet agresszíven vagy könnyedén is csinálni, de mindig figyelned kell a kívánt reakciókra. Imádni fogja a szopónyomás és a nyelvcsapkodás kombinációját. Ez azonban intenzív is lehet, ezért ne vidd túlzásba.

Használd az ujjaidat

A fenti technikák bármelyikének kombinálása az ujjaiddal szinte garantálja az orgazmust.

Már az is csodákra képes, ha benne vannak, de ha igazán meg „kínozni”, vonaglásra szeretnéd késztetni, használd az ujjaidat a G-pont stimulálására, miközben a csiklóját nyalogatod.

Tudasd vele, hogy te is élvezed a nyalást!

Ahogy korábban említettük, sok nőnek lehet kényes az orális szex. Vedd fel vele a szemkontaktust, és időnként mosolyogj rá. Ne félj attól, hogy elengeded magad néhány nyögéssel, mert ez rá is izgatólag hat.

Semmi sem teszi őt boldogabbá, mint a tudat, hogy élvezed a kielégülését!

Kényeztesd tovább!

Amikor a nőd közel kerül az orgazmushoz, győződj meg róla, hogy mindent megteszel, amit ő akar, kíván és szeretne! Nem számít, ha a nyakad elfáradt, vagy a karod elzsibbadt, folytasd, amíg be nem fejezi és az orgazmusában nem tör ki. Ha abbahagyod, elveszíti a lendületét, és újra kell kezdened az egészet az elejétől.

Orgazmus utáni érzékenység

A csikló rendkívül érzékeny a csúcspont után is, ezért ne stimuláld olyan intenzíven, mint az orgazmusa előtt. Nyugodtan nyalogasd tovább, csak finoman és ne közvetlenül magát a csiklót.

Tartsd a izgalomban

Ha egyszer már tudod, hogyan kell a gombjait nyomogatni, akkor kísértésbe fogsz esni, hogy minden alkalommal ugyanazt a rutint játszd rajta végig. Időnként dobj be valami váratlant, hogy a dolgok izgalmasak maradjanak. A spontaneitás minig jó!

Date: október 19, 2021

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük