Orális szex a nőnek

Általánosságban elmondható, hogy sajnos, több nő akarja ezt megkapni, mint ahány férfi szeretné megadni nekik. Mindenképpen érdemes megtanulni a „mindenvivő” orális kielégítést, mert – érthető módon – a csajoknak ez tetszik és nagyon élvezik. Ha jó vagy az orális szexben, biztosan számíthatsz arra, hogy ha problémáid is vannak a kapcsolatodban, ez komolyan hozzájárul annak esetleges megmentéséhez. A csajok nagyon értékelik a puncihoz jól értő, és adni akaró fiúkat – ha ezt nyíltan nem is vallják be. Aki nem ad, az nem is kap, ezt mindig tartsd szem előtt! Kivétel persze a fizetős ügylet, de ez nem ide tartozó téma.Egyes nők szerint az ügyes és szerető nyelv a lábaik között olyan élménykehez juttatja őket, amelyekre az ujjak és a pénisz egyszerűen képtelenek. Sajnos, mégis sok férfi egyszerűen csak belenyomja az arcát a nő ágyékába kinyújtja a nyelvét, mint amikor az orvos azt mondja, hogy „ááá”, majd ide-oda mozgatja.

A nő orális kényeztetése

Három aranyszabály:

1. Amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, ne feltételezd, hogy van bármi hasonlóság van a között, ahogyan te szereted ha a péniszed szopják és a között, ahogyan ő szereti ha kinyalják.

2. Ha az örömszerzést a pornófilmekből igyekszel megtanulni, nem jó úton jársz! A pornóiparban az orális szex nem más, mint amikor a nő – tornászokat megszégyenítő mozdulattal – széttárja a lábait, miközben egy férfi megpróbálja őt úgy kinyalni, hogy közben még véletlenül se takarja ki a kamerát.

3. A közepes szerető mindig tudja, hogy mit szeretne a szexpartnere, a kiváló szerető azonban nem más, mint egy bölcs zöldfülű, aki folyton arra biztatja kedvesét, hogy lássa el őt jó tanácsokkal.

Mindenekelőtt, mielőtt hozzáfognál az orális technikád csiszolásához, egy kézmosással indíts, akkor is ha éppen nem előtte szerelted be a tömítést, vagy trágyáztál a telken.

Vannak olyan pozíciók, melyeket az orális szex során gyakran alkalmaznak, mert látványosak, de nem biztos, hogy ugyan olyan hasznosak, mint mások. Lehet, hogy teljesen profi vagy az orális szex terén, de akkor sincs nagy gond, ha többet tudsz a hold túlsó oldalától, mint arról, hogy hogyan kellene egy női puncit rendesen nyalogatni.

A tapasztalataidtól függetlenül itt bemutatunk néhány orális szex közben használatos alapelemet, melyek természetesen csak akkor nevezhetők igazán jónak, ha megfelelő visszacsatolást kapsz szexpartneredtől, hogy jól csinálod.

A nyelv könnyen dörzsölő szerré válhat ha nem eléggé síkos. Lásd el az ajkaidat és a nyelved az átlagosnál több nyállal, amikor a női szeméremtesthez közelítesz.

Vaginális mélynyalás
Vaginális mélynyalás

Orális szex alatt a nyálmirigyeid mintha új életre kelnének. Ahelyett, hogy lenyelnél mindent, esetleg gyűjtögetnéd a szádban, engedj szabad folyást mindennek. Ha így cselekedsz, nem kell folyton attól aggódnod, hogy bármelyik pillanatban megfulladsz, vagy a kedvesed – esetleges fanszőrzete – a garatodon ragad. Ha előrelátó vagy, egy törölközőt teszel a szexpartnered popsija alá, ezzel segítesz elkerülni a nyáltengerbe fulladást. Ez e nem csak neked lehet jó, hiszen a legtöbb nő értékeli, ha nem folyik több liter folyadék végig a hasadékukban a fenekükig.

Ha a nő megfeszíti lábait és medencéjét előretolja, hozzásegíti partnerét a jó orális szexhez szükséges pozícióhoz. A legtöbb hölgy persze ezt kérés nélkül is megteszi, amikor a lábait átveti a vállaidon. Vannak akik felhúzzák a lábaikat a mellkasukhoz, de akár átdughatod a kezeidet a nőd combjai alatt és így előrenyomhatod őket.

Ahogyan a nő izgalmi állapota fokozódik, gyakran meg akarja feszíteni combjait, hogy ezzel hamarabb jusson a csúcsra. Ezáltal ugyan korlátozhatja a szeméremtesthez – ahhoz a kellemes kis kagylóhoz – való hozzáférést, de ha ez a kívánsága, engedd neki.

Mint a legtöbb szexuális cselekmény során, itt is jól jöhet egy párna a szexcica popsija alá, hiszen ezzel sokkal jobb hozzáférést biztosítasz a nemi szervéhez. Ha hajlandó vagy feláldozni még egy párnát, azt helyezd a saját fejed alá, így biztos lehetsz abban, hogy a nyakatekert pozitúra ellenére is tovább bírod majd az orális kényeztetést.

Tulajdonképpen a nők szinte minden könnyítést megtesznek azáltal, hogy szétteszik a lábukat, de ettől még hasznos lehet, ha megpróbálod nyelveddel, vagy ujjaddal szétválasztani a szeméremajkakat. Ha ezzel megvagy, sokkal könnyebben hozzáférhetsz a belső ajkakhoz. Ugye azt nem is kell ecsetelni, hogy mekkora különbség van aközött, hogy csukott, vagy nyitott szájjal csókolod partnered punciját.

Halmozd el a külső szeméremajkakat csókokkal, majd húzogasd a nyelved fel-le a belső ajkak közötti résben.

A vénuszdomb az ajkak fölött találhatók. Ne hagy ki ezt a területet sem, mert több nő szereti, amikor ezt a területet dörzsölgeted, körkörösen cirógatod neki. Ha felhúzod ezt a területet orális szex közben, különösen növelheted az élvezetet és intenzitást.

Vannak nők, akik nagyon élvezik, ha ujjaiddal végigszántod fanszőrzetüket, vagy ha azt óvatosan húzogatod, majd gyengéden beleharapsz a vénuszdombjukba.

A belső szeméremajkak a hüvely nyílásánál találhatók. Némelyik nőnél ezek elég nagyok ahhoz, hogy ujjaid közé csípd, húzogasd, szopogasd nyalogasd őket. Ha partnered már eléggé fel van izgulva, ezeket – akár kissé fájdalmasan is – nagyon élvezheti, de mint a legtöbb esetben, itt is kezd óvatosan és légy fokozatos, miközben figyeled partnered megerősítő reakcióit.

A csikló nyalása
A csikló nyalása

A csikló. Nem számít, hogy milyen kicsi a péniszed, aki keresi, meg fogja találni! Nem számít, hogy a szexi Istennődnek milyen nagy a csiklója, a természet úgy tervezte, hogy aljas módon bújócskázzon velünk. Miután kellőképpen végigjártad a külső nemi szerveit, szexpartnered szinte biztos, hogy a szeméremtest után az orális szexbe fektetett erőfeszítéseddel azt szeretné, ha a csiklójára koncentrálnál.

A csikló törzse a szeméremajkak szélétől a csikló csúcsáig fut. Mérete az egy cm-től akár a három centiig változhat.

A csikló törzsének van egy ruhája, melyet a csikló előbőrének, vagy más néven fitymának nevezünk. Szerkezetét és funkcióját tekintve ez megegyezik a körülmetéletlen hímvessző előbőrével – megvédi a törzset (fiúk esetén a makkot) az ágyéki élet viszontagságaitól.

A csikló csúcsa valahol ott található, ahol az előbőre kettéválik. A csúcs általában érzékenyebb a törzsénél a nyelved simogatására, mivel könnyebb hozzáférni, ezért van az, hogy a legtöbb nő inkább annak örül, ha puhább nyelvet, vagy tárgyat használsz a csikló dörzsölésénél.

Valószínűleg az egyik ujjadra lesz szükséged a bőr elhúzásához, elletve ott tartásához. Nyald végig a szeméremtestet az aljától egészen addig, ahol a nagyajkak találkoznak, de ügyelj arra, hogy nyelved a nyálad által erősen síkosított legyen! Ahogyan kedvesed izgalmi állapota növekszik, csiklója megdagad és még érzékenyebbé válik a további izgatásra. Tulajdonképpen bizonyos nők esetében inkább azt kell megtanulnod, hogy hol nyalogasd őket, mint, hogy egyfolytában a csiklóra vadásszál.

Leszbikus puncinyalás
Leszbikus puncinyalás

Nagy hiba, ha rögtön a csikló közvetlen izgatásába kezdesz, mert ezzel éppen a kívánt érzések ellenkezőjét fogod kiváltani. Egyes nők azt szeretik, ha ugyan úgy csókolod a szeméremtestüket, mint a szájukat, mások egy kis csiklószopogatás után áhítoznak. Vannak, akik azt szeretik, ha a nyelved hegyét a csiklón vízszintes irányban húzogatod végig, mások a fel-le mozgásért vannak oda, mintha a nyelveddel kapcsolgatnád gyorsan a villanyt, megint mások a körkörös mozgást kedvelik.

Mindenképpen figyelj a partnered testbeszédére, mert ez az elengedhetetlen módja a jó orális szex eléréséhez. Ellentétben a férfiakkal, nincs két egyforma, nő, van aki ezt, van aki azt szereti.

A hüvely nyílását a szeméremtest alsó felében találod. A fiúk gyakran abba a hibába esnek, hogy minél előbb, minél mélyebben be akarnak nyomulni a kiválasztott cica hüvelyébe. Itt sem érdemes kapkodni, és azt a figyelemre méltó tényt is szem előtt kell tartani, hogy a valóságban csak a hüvely külső részét, vagy azon belül csak néhány centiméterre tudsz behatolni, ellenkező esetben a nyelved csúnyán görcsbe rándul.

Vannak nők, akik arra kérnek, hogy egyik ujjad tartsd a hüvelyükben orális szex alatt, de általában ezt csak erősen felizgult állapotban szeretik. Egyesek azt szertik ha ujjaidat meg sem mozdítod, mások a csavargatásért, ficánkolásért, esetleg egy intenzív dugattyúzásért vannak oda.

A legtöbb pár esetében orális szex alatt egy jól kiforrott műfarok használata tovább növeli az izgalmakat. Ha kísérletezi támad kedved, vagy meglepnéd kedvesedet egy igazán realisztikus műpénisszel, ajánlom a Fleshlight Mr. Limpy-ét. Az ilyen játékokkal könnyen ki lehet elégíteni az effajta fantáziálást – hacsak nem szoktátok hármasban csinálni.

Ha nem áll tőled és szexpartneredtől messze a popsijáték, érdemes kipróbálnod, hogy mielőtt kedvesed eléri az orgazmust, jól benyálazott egyik ujjadat finoman becsúsztatod a végbelébe. Nem kell mélyre dugnod az ujjad, sokszor az is elég, ha csak a peremének nyomod ujjad, már ettől is idegvégződések ezreit indítod be. Sok nő esetében ez nagy gyönyöráradatot indít be és az orgazmust is magasabb, intenzívebb szintre emeli. Ne feledd! Ha a végbél nyílásánál, vagy benne játszadoztál, kézmosás nélkül soha ne nyúlj a nő hüvelyébe!

Mindenképpen próbáld ki a háromszintes játékot: az ajkad a csiklón, az egyik ujjad a hüvelyben, a másik pedig a végbélben.

Nem ritka dolog, hogy a nők rángatózni kezdenek orális szex közben és ezzel szinte ledobják a pasit magukról. Ezt elkerülendő, tedd a kezed határozottan a nő csípőjére, mert ezzel a fogással tökéletesen irányíthatod a dolgokat és olyan, mintha az anyatermészet csakis azért rakta volna oda a dolgokat, hogy a Te a problémát megfelelően kezelni tudd.

Orális tippek:

Tapasztald ki, hogy a kedvesed örül-e annak játszadozol a melleivel nyalás közben.

Gyakorold a nyelvvel írást a kedvenc puncidon, menj végig az ABC-n, de vigyázz, mart az is lehet, hogy hamarosan mondatokat követelnek majd tőled!

Az is jó móka, ha úgy kezditek az orális szexet, hogy a partnereden még rajta van a bugyija, vagy a fürdőruha alsója és egy kicsit többet időzöl a környéken (belső comb, popsi …stb.) a teljes felfedezés előtt. Ha már bejártad a környéket, biztosan „megnyugvással” veszi tudomásul, ha ujjaiddal, vagy fogaddal félrehúzod a fehérneműt, hogy  – nem titkolt szándékkal -, jobban hozzáférj a szeméremtestéhez.

Sokan szeretik, ha meleg, párás levegőt fújsz a bugyijukon keresztül a puncijukra, mások ezt nem annyira értékelik, de közvetlenül a hüvelybe soha se fújj bele!

Szinte lehetetlen egy álló nőt orálisan kielégíteni, de mindenképpen izgató kezdet lehet, ha bemászol a rövid kis szoknyája alá és csókolgatni kezded. Erotikus élmény, de ha folytatni szeretnétek, hamarosan ülve, vagy fekve kell folytatnotok.

Amikor a nő már nagyon fel van izgulva, helyezd a nyelved hegyét a csiklójának egyik oldalára, majd egy vibrátorral támaszd ki a másik oldalról.

Vedd fel a vibráló péniszgyűrűdet! Így a fütykösöd sem lesz elhanyagolva.

Barátnő orális kényeztetése
Barátnő orális kényeztetése

Egy kifinomult módszer, amikor a nyelveddel keltesz vibrációt, miközben a csiklót nyalogatod. Ezt úgy érheted el, hogy miközben azt nyalod, zümmögsz. Ettől a zümmögő áriától sokan hamar felizgulnak, mások inkább röhögésben törnek ki. Ha ez megtörtént, nem kell egy életre elfelejtened ezt a technikát, elég ha csiszolsz rajta és beruházol egy vibrációs gyűrűre. Ez nem is fárasztó, viszont kellemesen bizsergeti a kedvesed klitoriszát.

Egy forró, fülledt napon a jégkockák is nagy hasznodra lehetnek, mert nagyon fel tudják dobni a szexuális együttléteiteket. Vannak nők, akik még azt is kedvelik ha jégkockát helyezel a hüvelyükbe. Ez esetben ügyelj arra, hogy ne használj nagy darabokat a fagyás elkerülése érdekében.

Léteznek nagyon fondorlatosan megtervezett hinták is, melyekkel az ajtófélfára, vagy a plafonra akasztva, éppen megfelelő magasságban, széttett lábbal tarthatod szerelmedet. Ekkor kényelmesen, akár ülve is véghezviheted a díjnyertes orális aktust.

Egyes párok alkalmanként a nő felhúzott lábai mellett pezsgőt öntenek a hüvelybe. Ha a pezsgő bekerült, a férfinak nincs mit tennie, mint gondosan kinyalni azt. Bár ez nem minden hölgy esetében jó móka ez, hiszen akár ingerelheti is a hüvelyszöveteit a pezsgő, általában a száraz, alacsony cukortartalmú nedű megteszi.

 

Tőle:
Date: február 28, 2013

29 hozzászólás ehhez: “Orális szex a nőnek

 1. Szeretem ha nyalják a puncimat főleg ha a csiklómat. De már én is szeretnék puncit nyalni nem vagyok leszbi de egy szép csupasz puncit néha kinyalnék szerintem ettől jobb kevés van

 2. Kár hogy kövér vagyok és nagyon szőrös a puncim amit nem nagyon gyantázok, pedig nagyon szeretném ha kinyalna valaki és leszophatnám vagy nyalhatnám.

  1. Szia! Az alkat nem számít! Az a lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben. Nagyon szeretek nyalni, semmi nem számít én nagyon szívesen kinyalnálak!

  2. Kedves veve!
   Boldogan vállalnám ezt a csodás küldetést, kiegészítve azzal, hogy mielőtt kinyalnám a puncid, azért leborotválnálak. Kiegészítésképp a popsid is kinyalnám, mert a nyalás szerintem így komplett.
   ([email protected])

  3. Én nagyon szeretem a szőrös puncit kinyalni. Ha gondolod, akkor megteszem neked nagyon szívesen!

 3. Az előttem hozzászólóknak teljesen igaza van. A punci nyalás az egyik legjobb dolog a világon.
  A csupasz és a szőrös punci nyalásnak is meg van a külön varázsa. Én imádom nyalni a szőrös és borotvált puncit is.
  De a legizgatóbb szerintem a fazonra borotvált punci (felül háromszög formában és rövidre nyírva).
  Tipp: A csiklót nyelvvel körkörösen és le-fel nyalni, a punciban két újjal a G-pontot megkeresni és körkörösen masszírozni.
  Fontos a kellő érzékiség és a megfelelő síkosítás (bár ilyenkor már olyan nedves a punci, hogy önmagában is elég lehet).
  Ezzel a technikával a NŐ többszörös és különleges orgazmust él át és ennek szokott hangokat is adni.
  Én még levezetésként, a párom testére szoktam élvezni és a nedűvel a melleit átmasszírozom.

 4. Sziasztok! Szolnok megyében szívesen nyalnék puncit – akár spiccelőset akár pisiset! Hölgyeim nálam alap a remegés!

 5. Sziasztok. Valaki kinyalná a szőrös puncim?
  Szeretném ha egyszer egy csaj elégítene ki.

  1. Szia Dolce! Én nagyon szívesen kényeztetnélek orálisan ha szeretnéd. Hosszan és mélyen. Nagyon szeretek orálisan kényeztetni. Biztos nagyon élveznéd.

  2. Szia Dolce! Szívesen kényeztetnélek orálisan. Szeretek hosszan és mélyen nyalni. Imádom ha valaki élvezi miközben kényeztetem a nyelvemmel.

  3. Szia Dolce! Szívesen kényeztetnélek orálisan. Szeretek hosszan és mélyen kényeztetni. Örömömre szolgálna a gyönyöröd.

  4. Szerintem a szőrös puncival először fínoman játszani kell, átengedni ujjaid között a szőrszálakat, egyre szorossabbra fogva… Aztán a csikló körülieket lassan húzogatva, mígnem a csikló előbújik és a nyelved hegyére helyezheted…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük