Sportolj a jobb szexért!

Jógával a jobb szexért
Szex és jóga

Ha egy kis mozgástól kifulladsz, nagy eséllyel az ágyban, szex közben sem tudsz valóban jól teljesíteni. Az edzés, a jó fizikai kondíció/állóképesség, és a szex között nagyon szoros a kapcsolat. Nem is csoda, hiszen a test reakciója mindkét esetben ugyanaz.

Szeretnéd még teljesebbé tenni a szexuális életed?

Íme néhány olyan gyakorlat, amelyek segítségével megteheted!

A szexuális állóképesség növelése: Guggolás

Kimutatták, hogy általában egy nő 12 perc alatt ér el az orgazmushoz. Ha ezt az időt nyújtani szeretnéd, akkor válassz olyan gyakorlatokat, amelyek a combizmaidat erősítik. A rendszeres guggolás az egyik és legkézenfekvőbb módja annak, hogy erősítsd a comb far- és térdizmaidat. Úgy áll fel, hogy a lábaid vállszélességre legyenek egymástól, a hátad tartsd egyenesen.

Hajlítsd be a térded, tegyél úgy, mintha egy székre szeretnél leülni. A gyakorlat közben a térdeid mindvégig maradjanak a bokáid felett!

3×15 guggolással kezdj. Ha már gyakorlottabb vagy, súlyokkal is nehezítheted a gyakorlatot.

A szexuális teljesítmény növelése: gyaloglás, vagy tánc

Szex és jóga

Tévhit, hogy csak a férfiaknak van szükségük izomerőre az ágyban. A nők is szeretik, ha a testük a gyönyört szolgálja, tegyél hát érte!

Köztudott, hogy gyaloglás közben a vérkeringés felgyorsul és megnő a medencetájék vérellátása, így ez a terület sokkal érzékenyebbé válik a szexuális ingerekre. A kívánt hatás-növekedés elérése érdekében és ahhoz, hogy ez folyamatosan érezhető legyen, legalább háromszor egy héten gyalogolj, vagy táncolj intenzíven min. 20 percet!

Felcsigázott hangulat a szexhez: jógalégzés

Mindenkivel előfordul, hogy néha (rossz esetben rendszeresen) egyszerűen nem tud koncentrálni önmagára és a szexpartnerére.

A mindennapi stressz oldásában segítséget nyújthat a jóga. A jóga, alapvetően mély légzései segítségével megnyugodhatsz, ki tudod zárni fejedből a külvilágot. Ha nem aggódsz a tennivalókon, nem a munkahelyi a problémák járnak a fejedben, teljes szívvel és testtel csak a partneredre tudsz koncentrálni.

Az élvezet fokozása: csípőemelés

A csípőemelés kellően erősíti a farizmokat, továbbá ezzel a mozdulattal kerül a női hüvely olyan pozícióba, amikor a hímvessző a legmélyebben tud behatolni.Szeretkezés közben, tudatosan használva ezt a billentő mozdulatot, tovább fokozható a szexuális gyönyörérzés.

Feküdj a hátadra, helyezd el a lábaidat kényelmes terpeszben a talajon, karokat pedig kinyújtva a test mellett. Emeld a csípődet a levegőbe, közben szorítsd össze erősen a farizmaidat. Tartsd pár másodpercig ezt a testhelyzetet, majd engedd vissza a csípődet a talajra. Végezd a gyakorlatot 3×15 csípőemeléssel.

Legyél szexistennő: felülések

Akkor lehet igazán jó a szex, ha a nő elégedett a saját testével, hiszen ilyenkor nem kell azon aggódnia a hálószobában, hogy hogyan is néz ki, milyennek látja a szexpartnere?

A leginkább kritikus testrész a has.

Felülésekkel nemcsak a hasizmaidat erősítheted, de az önbizalmad is növelheted. Felülés közben a medencetájéki izmok is dolgoznak, melyek fontosságáról már fent írtunk. Szorítsd le a derekad a talajra, a vállaidat tartsd a levegőben. A siker érdekében 5×15 felülés mindennap jótékony és szinte biztosan hatásos lesz; Hamarosan látni fogod, hogy a hasad szebb és laposabb lesz, a szexizmaid pedig új életre kelnek!

A szexuális vágy fokozása: lépcsőzés

Korábban írtunk már róla, hogy a nők sokkal jobban reagálnak a férfiak szexuális közeledésére edzés után – vagy legalábbis nagyobb kedvvel szexelnek partnerükkel egy-egy intenzív mozgást követően.

Ha meg akarod lepni kedvesed, lépcsőzz, mielőtt randevúznál vele! A 15-20 perc lépcsőzés vágyfokozó hatása minden bizonnyal meglepi majd a kedvesedet is!

Izgalmasabb szex: görkorcsolyázás

A sport fokozza a szexuális vágyat

A modern ember belső combizmai általában gyengék. Ez mindenképpen elmondható az irodai munkát végző, nem rendszeresen sportoló nők esetében. Pedig a belső combizmok segítségükkel a szeretkezést izgalmasabbá teheted ha szex közben összeszorítod őket; Ekkor a hüvely fala is jóval feszesebbé válik, melynek köszönhetően sokkal intenzívebb stimulációban részesítheted magatokat.

Görkorcsolyázz hetente legalább 3 alkalommal, de abban a sajnálatos esetben ha erre nincs lehetőséged,  a lakásban is tudod edzeni a ezeket az izmokat.

Állj terpeszállásba, a lábfejed fordítsd kifelé. A felsőtested tartsd egyenesen, húzd be a hasad, szorítsd össze a far-izmaidat, majd hajlítsd be a térded úgy, hogy a combod vízszintes legyen. Tartsd ki ezt a pozíciót néhány másodpercig, majd emelkedj vissza a kiinduló helyzetbe. Ismételd meg a gyakorlatot 15 alkalommal, majd rövid pihenő után csinálj még két sorozatot.

Észveszejtő orgazmus: a gátizmok erősítése

Az altest erősítése

Az orgazmus minőségéért nagy részben a PC-izom a felelős. Valójában az egész medence fő záróizma, mely a szeméremcsonttól a egészen a farkcsontig nyúlik.

Amikor ez az izom gyenge, nincs megfelelő súrlódás a pénisz és a hüvelyfal között. Jó hír azonban, hogy intim torna segítségével a medencefenék izmai viszonylag könnyedén erősíthetők. Erre az idő múlásával egyre nagyobb szükség is lesz, hiszen a PC-izmok egyik fő szerepe a vizelet-visszatartásban is megmutatkozik.

Ülj le egy székre, helyezd el a lábaidat vállszélességben a padlón. Lélegez mélyen be és lassan ki. Képzeld el, hogy a hüvelyedben egy lift van, és az izomfeszítésekkel, lazításokkal mozgatod ezt a liftet fel és le. Öt lélegzet után tarts rövid pihenőt. A siker érdekében naponta háromszor ismételd meg a gyakorlatot.

Hány orgazmusra vagy képes egy szeretkezés alkalmával?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...
Tőle:
Dátum: október 7, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 19 =