Női maszturbáció V. rész

„Én igazán jó szerető vagyok, hiszen rengeteget gyakorlok egyedül.”

Lány önkielégít
Női önörömök

Egy átlagos nő késő éjszaka is azon dolgozik, hogy minél jobban kielégítse a férfitestet, miközben fogalma sincsen, hogyan bánjon a saját nemi szerveivel. Mikor voltatok ti ketten utoljára úgy igazán együtt?

A pasiknak elég lenézniük ahhoz, hogy megismerkedjenek a kis barátjukkal, imádott péniszükkel, de egy nőnek tükör, kislámpa és térkép is kell a felfedezőúthoz. Először is keress valami maszti-irodalmat, hogy kellő hangulatba tudd hozni magad, majd dőlj le és helyezd magad kényelembe. Keresd meg a csiklód és kezdj játszani magaddal. A legtöbb nő a mutató- és/vagy a középső ujját használja. Csak gyúrd céltalanul és hamarosan – akár néhány másodpercen belül – már érkezni is fognak a tökéletes orgazmusok szépen sorban.

Ezekre érdemes odafigyelni

1. Kötelező előjáték

Az orgazmus elérése mára sok hálószobában szinte sportággá fejlődött, az egekig magasztalt – és talán soha meg sem tapasztalt – érzés minden áron való hajszolása már az elején derékba töri a meghitt pillanatot, a végső eksztázis pedig hiába várat magára.

2. Csiklómegálló

Az előjáték kihagyása mellett óriási mulasztás a csikló mellőzése is. A nők nagyobbik százaléka csak a csikló stimulálásával tud eljutni a csúcsra, illetve csak klitorális orgazmust tud átélni, ami nem baj.

3. Édes koncentráció

Természetesen az ember nem mindig tudja összeszedni vagy éppen kikapcsolni gondolatait, és nem mindig tudunk teljes mértékben a szexre koncentrálni. Elég egy elpuskázott délutáni tárgyalás, egy korgó gyomor, az óra ketyegése vagy egy feldolgozatlan aktahalmaz rémképe, és máris bottal üthetjük az orgazmus nyomát.

4. Telehólyag probléma

Banális, ám mégis komoly akadályt gördíthet az orgazmus elé a vizelettel telt hólyag.

5. Akrobata stop

Ha két test egy szexuális aktusban találkozik, idővel megtalálják azt az ütemet, ami megadja a tökéletes összhangot. Ez a ritmus könnyen megtörhet azonban, ha valaki mániákusan pózt cserél, és különféle akrobatamutatványokat produkál, hogy lenyűgözze partnerét.

6. Higgy és maszturbálj!

Az orgazmusképtelenség sok esetben az ember önbizalmára vezethető vissza. Megannyi sikertelen próbálkozás, az önvád, a kényszerű akarás, a szemrehányás vagy a súlyos elvárások egyértelműen olyan állapotot generálnak, amiben az ember már nem hisz a jó szexben és nem bízik saját szexuális teljesítő- és élvezőképességében.

12 indok, miért masztizz most azonnal!

Fiatal lány vibrátorral elégíti ki magát
Csinos lány vibrátorral maszturbál
 1. Garantált orgazmus
 2. Levezeted az energiáidat
 3. Felpörgeted magad a randihoz
 4. Segít felfedezni, mit is szeretsz igazán szex közben
 5. Legalább olyasvalakivel szerelmeskedsz, akit igazán szeretsz
 6. Nem kell hozzá előbb csábosán felöltöznöd
 7. Totálisan biztonságos – nem leszel terhes, nem törik össze a szíved és nem kapsz el semmiféle nemi úton terjedő kórt sem
 8. Nem kell előtte beágyaznod
 9. Nem kell azt hallgatnod: „jaj, úgy utálom a kotont…”
 10. Nem kell azon izgulnod, milyen soká fog még tartani
 11. Biztos, hogy reggel is a „partnereddel” ébredsz

És hangsúlyozzuk még egyszer: garantált orgazmus!

A maszturbálás öröme egyébként nem feltétlenül egyemberes művelet. Szerinted miért van minden pornófilmben egy masztizó csajjal készült jelenet?

Mert a pasikat felizgatja. A maszturbáció tulajdonképpen a legbiztonságosabb szexfajta, ráadásul mindketten meg is kapjátok, amit akartok. Különösen praktikus, amikor menstruálsz, ő meg nem akar szexelni, vagy ha bizonytalan, és jobbnak látod, ha a saját kezedbe veszed az irányítást.

Aztán az egyéniről áttérhettek a páros maszturbálásra – hatalmas orgazmusok minimális erőfeszítés árán. Csak érintsd meg magad bárhol, ahol szeretnéd és már indulhat is a játék – a pasid eldöntheti, hogy besegít vagy inkább saját magával foglalkozik, esetleg kényelmesen hátradől és élvezi a látványt. Juttasd el magad a csúcsra és remélhetőleg érteni fogja a célzást, hogy tegye ugyanazt. Vagy mondd neki, hogy szívesen nézed, miközben önkielégít (ez a legjobb módja, hogy megtudd, hogy mitől csavarodik be teljesen).

Kezdd el végre és maszturbálj, vagy olvass tovább a vibrátorokról:

Kinek kell pasi egyáltalán?!

 

Tőle:
Date: március 26, 2012

1 hozzászólás ehhez: “Női maszturbáció V. rész

 1. Pár éve kimentünk Németországba és az ott lakó ismerőssel kimentünk a strandra, mire a neje levette a felső részt és a gyönyörű melleiben lehetett gyönyörködni. A nejem nem akarta levenni, mondván az övé sajnos már lóg ami igaz is volt, hiszen tizenhárom éves kortól használták a srácok és a férfiak is, hiszen ekkor vették el a szüzességét és azóta több tízezer férfi markolta és kefélte. Én már úgy vettem el, hogy tudtam, hogy egy kicsit nimfomániás, de tetszett, hogy az utcán mások szeme láttára is hajlandó dugni. Addig itattuk nemes itókákkal, mire hajlandó volt levenni, majd levettük együtt az alsó részt is és átmentünk a nudista részre. Itt hamar lett partnere, és mire kerestük, merre is van hát egy néger farkán ült, míg a másik szoptatta. Mikor hazafelé vettük az irányt alig akart felöltözni. Csodás két hetet töltöttünk el, mert a srác testvére vitt el bennünket országjárásra és nagyon sokszor betársult az éjszakai összebújásunkba, és élveztük egymást. Azóta tavaly elment stoppal Franciaországba és csak négy hét múlva jött haza stoppal. Elmondása szerint csodálatos utazása volt, mert mindenhol és mindenkivel kefélt, majd hazajövet a klinikán is eltöltött három hónapot mire kigyógyították a különféle betegségekből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük