Női maszturbáció IV. rész

A mély és nyugodt légzés, a megfelelő környezet biztosítása stresszes, negatív gondolatoktól terhelt hozzáállás esetén szinte elengedhetetlen az izgalomhoz. Ennek érdekében zárjuk magunkra az ajtót, kapcsoljuk ki a mobilt, húzzuk be a függönyt, gyújtsunk gyertyát, füstölőt, indítsunk el egy andalító CD-t és egyáltalán, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a környezet ne állhasson útjába szexuális kalandunknak.

Ezt követően tudatosítsuk magunkban, hogy nem létezik jó vagy rossz önkielégítés, nem beszélhetünk garantáltan bevált modellekről – nincs tuti tipp. Tanácsok vannak pusztán, amit az egyén kipróbálhat, átültethet saját szokásaiba majd tökélyre fejleszthet. Egyáltalán nem biztos hát, hogy a legjobb barátnő bevált módszere nálunk is gigantikus hatást vált ki.

Hangolódjunk rá!

Az önkielégítést megelőzően nem árt, ha egy kicsit bűnözünk, és néhány vágykeltő étekkel jó előre elcsábítjuk testünket. Egy korty bor, egy darab csokoládé vagy egzotikus gyümölcs kellőképp ellazít, és felébresztheti a fantáziát. Ha a helyzet lehetővé teszi, bújjunk bele legszexisebb fehérneműnkbe – hiszen önmagunk elcsábításakor is lehetünk stílusosak – majd helyezkedjünk el a kívánt pozícióba. Van, aki az ágyon fekve, csukott szemmel indul, míg mások a tükör előtt térdelve, a fürdőszoba falának támaszkodva kezdik el az izgalmas játékot.

Nők önkielégítése
Nők önkielégítése

Ujjunkkal finoman fussunk végig a testünkön, és pozitív önszuggeszciókkal – például mondogassuk, hogy finom és selymes a bőröm, forró az ölem, kemény a mellbimbóm – és fantáziánkkal kezdjük el fokozni az élményt. Ujjbeggyel járjuk végig testünk valamennyi porcikáját, és folytassuk az izgatást azokon a pontokon, amik különlegesen érzékenyen reagálnak az érintésre. Semmiképp nem kell megállni a felszínen, és ha ösztöneink úgy kívánják, akkor nyugodtan folytassuk a hüvelyben, illetve a popsiban – nincs tiltott és illetlen érintés. Tapogassuk ki a kis- és nagyajkakat, érezzük a csikló folyamatosan duzzadó kis gombocskáját, és közben figyeljünk egyre gyorsuló szívverésünkre, zihláló lélegzetünkre, és ha éppen úgy kívánja meg a helyzet, akkor nyöszörgés, hangos nyögés vagy pajzán beszéd formájában is kiadhatjuk magunkból a felszabaduló élményeket.

A stimulálás gyorsaságát és intenzitását érdemes folyamatosan változtatni, az egyszerű és körkörös mozdulatok folyamatosan váltogatni. Próbáljuk ki, hogy mit vált ki belőlünk a cirógatás, a gyengéd ütögetés, a gyúrás, a csípés vagy éppen a mell, a szeméremajkak és a bőr nyújtása, az ujjbegyek és a tenyér használatának váltogatása. Aki késztetést érez rá, kipróbálhatja, hogy milyen ha apró fájdalmat okoz magának. A lényeg, hogy változatos technikákkal folyamatosan szinten tartsuk a vágyat,, nehogy utat engedjünk nem odaillő, elterelő gondolatoknak. Amennyiben mégis úgy érezzük, hogy nem tudjuk elengedni magunkat, induljunk el gondolatban egy szexuális fantázia vonalán, és adjuk át magunkat a történetnek. Csak figyeljük a filmet, és ne csináljunk semmit.

Tapasztalt önkielégítők szerint nagyon hatásos, ha a művelet során a hüvelyizmok mozgatásával egészítjük ki a stimulálást. Koncentráljunk erősen belső izmainkra, próbáljuk meg mozgatni őket, és a vizelet visszatartásakor kivitelezett visszatartó és elernyedő technikákat alkalmazzuk. A folyamatos összehúzás és elengedés erősíti a hüvely izmait, és felpezsdíti a annak vérkeringését. Próbáljuk ezeket a mozdulatokat az önkielégítés során folyamatosan végezni.

Amennyiben a folyamatos kéztechnikától elfáradtak ujjaink, nem kell mást tenni, mint folytatni kezet váltani. Jó, ha jobb és bal egyaránt megtanulják, mit kell tenniük gazdájuk örömének érdekében. Persze valamelyik segédeszközünket is elővarázsolhatjuk a szekrényből, vagy körülnézhetünk a lakásban, hátha valamitől meglódul a fantáziánk. Ajánlott sok-sok síkosítót vagy olajat használni az izgalmas kirándulás során, a csúszós és sikamlós bőr hatására a mozdulatok letisztulnak, és sokkal kisebb az esélye , hogy felsértjük, esetleg feldörzsöljük a bőrt – nem beszélve arról, hogy maga az érzés is meglehetősen izgató.

 

Tőle:
Dátum: március 26, 2012

1 hozzászólás ehhez “Női maszturbáció IV. rész

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizenegy =