A klitorális stimuláció alapjai

Bár egyes aspektusait még mindig hevesen vitatják, abban mindenki egyetért, hogy a csikló a nők számára hatalmas örömforrás lehet. Sajnos ritkán kapja meg azt a figyelmet, melyet megérdemel. A nők gyakran panaszkodnak arra, hogy a férfiak nem találják, vagy ha mégis, akkor közel sem töltenek a klitoriszukkal elég időt.

Remélhetőleg a maszturbalas.hu oldalon található információk átolvasása után teljes mértékben megérted és értékelni fogod a csikló fontosságát.orgaz

A csikló funkciója

Megduzzadt csikló

Meglepő módon a csikló nem szolgál másra, mint hogy a nőnek szexuális élvezetet nyújtson. Több mint nyolcezer idegszálával ez az egyetlen olyan szerv az emberi testben, amely kizárólag az élvezetért létezik.

Egyszerűen fogalmazva, a csikló az orgazmusra épült.

Amikor egy nő szexuálisan felizgul, a csikló megtelik vérrel és megnő a mérete, akárcsak a péniszé. Az orgazmus után, amely a felgyülemlett vér eloszlását okozza, a csikló visszatér a normál méretéhez. Ha, ne adj’ isten, a nőnek nincs orgazmusa, a vér néhány órán át ott maradhat, és kellemetlenséget okozhat. Ezt nagyjából a „kék golyók” (blue balls) férfi megfelelőjének tekinthetjük.

A csikló helyének meghatározása

Bár minden nő más és más, a csikló ugyanazon az alapvető területen helyezkedik el. Keress egy kis, kerek bimbót, amely a hüvelynyílás felett helyezkedik el. A női nemiszervekről itt olvashatsz részletesen.

Ezt egy puha szövetréteg, az úgynevezett „klitorisz fityma” fedi, amely megvédi a csiklót a túlzott stimulációtól. Izgalom hatása alatt a csikló megnagyobbodik, és a fitymája visszahúzódhat, hogy felfedje a csikló csúcsát. A bőrt ujjaiddal óvatosan hátrahúzhatod, ha jobban szemügyre szeretnéd venni.

Egyes nők nem szeretik a csiklójuk csúcsának közvetlen ingerlését, ehelyett inkább a csikló bőrén keresztül vagy az oldalán történő stimulációt részesítik előnyben. Erről később írunk bővebben.

A csikló, melyet nem látsz

A csikló több, mint amit a szemünkkel látunk. Az előbb leírt csúcs éppen erről szól; A csúcs. A csikló egy szárból és egy alapból áll, amely a hüvely falai mentén és a testbe viszonylag hosszan benyúlik.

Valójában a híres G-pont valószínűleg nem más, mint a csikló hátsó vége. Ez persze egyben azt jelentené, hogy minden orgazmus klitorális, még ha nem is tudunk róla. Kezded már érteni, hogy mennyire fontos a csikló?

Klitorális érzékenység és síkosítás

A csikló érzékenysége nőnként változik. Egyesek az enyhe érintést kedvelik, míg mások sokkal erőteljesebb stimulációt, esetleg paskolást (is) is élveznek. Egyes nők eleinte élvezhetik az enyhe stimulációt, de minél közelebb jutnak az orgazmushoz, annál erősebb érintést is igényelhetnek. A legjobb, ha könnyedén kezdjük, és a reakciótól függően változtatjuk az érintés intenzitását.

Ne érintsd meg a csiklót, ha az az nincs megfelelően síkosítva. Ez egyes nők számára lehangoló lehet, másoknak viszont kifejezetten fájdalmas. Használd a saját, természetes síkosítóját, nyálat vagy minőségi, vízbázisú síkosítót.

A klitorális stimuláció típusai

Biztosak vagyunk benne, hogy mostanra már rájöttél, milyen csodálatos és csodálatos lehet a csiklóstimuláció egy nő számára. Tanuljuk meg, hogyan használhatod ki az előnyeit!

Orális stimuláció

Az orális stimuláció, más néven orális szex, puncievés vagy cunnilingus, az egyik legjobb és legizgalmasabb módja a csikló stimulálásának. Sőt, egyes nők szerint ez az egyetlen módja annak, hogy elérjék az orgazmust.

A nyelv stimulációra szakértői pontossággal használható. Szándékosan lehet kemény vagy lágy, és a nyál egyben tökéletes, természetes síkosító. A tudat, hogy a partnered finomnak talál, szintén erőteljesen izgatóan hathat.

Csikló stimuláció ujjakkal

Bár nem olyan hatékony vagy izgalmas, mint az orális stimuláció, az ujjakkal történő csiklóstimulálás nagyon élvezetes lehet. Az ujjak azért is praktikusak, mert egyszerre tudnak játszani a csiklóval és a vaginával is.

Klitorális stimuláció szexuális játékokkal

A szexuális játékok maximális csikló stimulációt nyújthatnak. Sokukat kifejezetten arra tervezték, hogy rezgésekkel ingereljék a klitorisz-zónát. Különböző formájúak és méretűek, de mindegyik kiváló érzést nyújt a használójának.

De vigyázz, a vibrátorok túlzott használata a női csikló érzéketlenné válását okozhatja! Legrosszabb esetben a nő csak addig lesz képes orgazmusra vibrátorral, amíg egy időre abba nem hagyja a használatát.

Közösülés

Nem titok, hogy sok nő nem képes az orgazmusra pusztán közösüléssel. Ez azonban nem probléma, ha egy figyelmes partnerrel szeretkezik.

Könnyen lehet a közösülést klitoriszstimulációval párosítani; A gyakorlott ujjak vagy egy jó szexuális játékszer szépen megteszi a dolgát.

Date: október 19, 2021

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük