A pénisz makkjának túlérzékenysége

A korai magömlés egyik lehetséges testi oka a makk túlérzékenysége.

A túlérzékenység azt jelenti, hogy a behatolás túlingerli a makkot, és így korai magömlést okoz. Annak eldöntésére, hogy a korai magömlést a makk túlérzékenysége okozza-e, egy kis eszközt használnak, a biotesiométert.

A biotesiométer képes kiszámolni a test bármely területén azt az ingerszintet, ami szükséges a vibrálás élményének kialakulásához. Nagyon egyszerű és fájdalommentes módszer. Amennyiben a korai magömlés oka a makk túlérzékenysége, azt ajánlják, hogy a pár a folyamatos és hosszan tartó szexuális aktus érdekében használjon óvszert, így csökkentve a makk érzékenységét.

Tőle:
Dátum: április 3, 2018

1 hozzászólás ehhez “A pénisz makkjának túlérzékenysége

  1. Korábban én is szenvedtem a túl érzékeny makk problémával, ezáltal pedig a korai magömlés esetével is. Az orvosom javaslatára körülmetélést végeztek el rajtam és mondhatom, hogy a probléma teljesen megoldódott. Ennek oka, hogy a körülmetélés után a hímvessző makkján a folyamatos ingerlés miatt (alsónadrágban, nap közben egyfolytában) megvastagodik a bőr, ezáltal némileg csökken annak érzékenysége. Ha te is az érzékeny makk problémával küzdesz, beszélgess el a körülmetélésről az orvosoddal azt javaslom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =