Orális és anális izgatás

megtekintés
0%

Az orális és anális szex örömteli és jó lehet, de nagyon sok tabu és előítélet övezi őket. Némelyek nem szeretik az orális és anális szexet, míg sokan mások igen. Miközben a megszokottság e kerülésére érdekében – egyébként nagyon helyesen – folyamatosan új és új szexuális módszereket és technikákat keresünk, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a kielégítő szexuális élet a partnerek közötti jó kommunikáción alapszik — azon, hogy megbeszélik egymással, mi érdekli és izgatja őket, és ennek szellemében közösen cselekednek. Érzékenynek lenni és összhangban lenni a partnerrel sokkal fontosabb, mint önmagában az új technikák felfedezése.

Orális szex

A puha, nedves ajkak, a nyelv finom tapintása az intim és erogén zónákon – ezek miatt gondolja sok pár hogy az orális szex az egyik legszebb és legizgatóbb dolog. Mint bármely szexuális kifejezőeszköz, az orális szex is a tapasztalattal fejlődik – valamint azzal együtt, ahogy a pár egyre jobban megismeri egymást. A legjobb tanács, amit adhatunk azon pároknak, akik ki akarják próbálni, hogy nyíltak, őszinték legyenek egymáshoz: figyeljenek egymásra, beszéljenek egymással, mondják el, hogy mit szeretnek, de azt is, amit nem – és partner gyönyöre legyen ugyanolyan fontos, mint a magunké!

Felláció

Felláció
Felláció

Fellációnak hívjuk a férfi szájjal történő ingerlését. A száj, az ajkak és a nyelv segítségével történik a férfi hímvesszőjének ingerlése örömszerzési céllal.

A legtöbb férfi nagyon szereti a fellációt, mert nagyon izgató nekik, ha az ajkak és a nyelv érintését érzik péniszükön. A fellációval általában könnyebben fel lehet egy férfit izgatni, mint kézzel.

Néhány jó tanács a fellációhoz:

 • Ha nem bízol teljesen partnerében, használj gumi óvszert – ez esetben használj ízesített gumi óvszert, ugyanis a latex nem jó ízű.
 • Bár a pénisz minden pontja érzékeny, vannak pontok, melyek ingerlése még érzékibb. A jó felláció érdekében ezen területekre kell koncentrálni, különösen a makkra (a pénisz “hegye”).
 • A felláció során ne csak a hímvesszőt ingered, kezeiddel izgasd a heréket, simogasd a gáttájékot, és/vagy finoman dugd az ujjad a végbélnyílásba.
 • Ne felejtsd, hogy a kommunikáció alapvető fontosságú, tehát ha nem ismered partnered ennyire, figyeld meg, hogy mit szeret és mit nem! Figyeld partnered reakcióit; minden férfi és minden pénisz más!
 • Nem szabad elfelejteni, hogy a pénisz nagyon érzékeny, különös óvatosan kell kezelni, és el kell kerülni az éles harapást vagy az erős szívást!
 • Felláció közben figyeld partnered reakcióit! Ha a férfi az ejakulációhoz közelít, tarthatsz egy kis szünetet, hogy növelni tudd az izgalmi állapotot: folytathatod a szexet másképpen, vagy folytathatod a fellációt, amíg a férfi el nem élvez. Ha ez utóbbit választod, az a legjobb, ha lenyeled a spermát – néhányan ezt meg is teszik, nagy élvezetet ezzel okozva partnerüknek. Ha nem szeretnéd lenyelni, esetleg nézd, ahogy ejakulál. Kellő tapasztalattal felismerheted, hogy a férfi mikor fog elélvezni, de meg is kérheted, hogy szóljon előtte.

Cunnilingus

A cunnilingus a nő nemi szervének ajkakkal és nyelvvel történő ingerlése. Ehhez a finom, érzéki tevékenységhez türelem, gyakorlat és odaadás kell, de ha jól csinálják, ez az egyik legjobb módja, hogy orgazmushoz juttassuk a nőt.

Cunnilingus
Cunnilingus

A nő szájjal történő ingerlése

 • A nő nem jut rögtön csúcspontra a behatolást követően – a partnernek fokozatosságra kell törekednie, türelmesnek kell lennie.
 • A cunnilingus a nagyajkak nyelvvel történő, finom izgatását is jelenti.
 • A csikló különösen érzékeny terület, melyet sokszor jobban lehet indirekt módon ingerelni finom mozdulatokkal vagy gyengéd harapdálással.
 • A cunnilingust végző férfi ne csak a nemi szervek izgatására koncentráljon. A combok, a lágyék, a gáttájék csókolgatása szintén nagyon izgató, mert ezen területek is nagyon gazdagok idegvégződésekben, így érintésre, simogatásra, nyalogatásra érzékenyen reagálnak.
 • Ne ismételd sokáig ugyanazt a mozdulatot, ha-csak a nő kifejezetten nem kéri.
 • Ujjaiddal be is hatolhatsz a hüvelybe, de előtte bizonyosodj meg róla, hogy az megfelelően benedvesedett.
 • Mozgasd ujjaidat finoman ki és be, először lassan, majd egyre gyorsabban, a hímvessző közösülés közbeni előre-hátra történő mozgását utánozva.
 • Ha a nő elélvezett, ne hagyd abba az ingerlést, hanem finoman folytasd, míg partnered izgalma alábbhagy.

Anális izgatás

Anális izgatás
Anális izgatás

A végbélnyílás nem tartozik a fajfenntartásban részt vevő szervek közé, így élettanilag nem alkalmas a szexuális életre. Ez a szerv széklettel érintkezik, ezért nagyon sok kórokozó található itt, a fertőzés esélye nagyobb. A végbél záróizomgyűrűje sokkal erősebb és kevésbé rugalmas, mint a hüvely, a behatolás emiatt nehezebb, erősebb a súrlódás – ez elveheti a kedvet a szexualitás ezen formájától. A végbél ráadásul nem is annyira nedves, mint a hüvely: A fertőzés-veszély nem csak a lokális fertőzések vonatkozásában magasabb, mivel az anális szex közben létrejövő apró hámsérülések, berepedések finom vérzéseket okozhatnak a hímvesszőn vagy a végbélben, így megnövekszik a vérrel átvihető betegségek kockázata. Így válik érthetővé, miért az anális szexhez kapcsolódik a legmagasabb rizikó az AIDS (HIV-vírus) és egyéb, szexuális úton terjedő betegségek vonatkozásában.

 

Kondom anális szexhez
Kondom anális szexhez

Tanácsok az anális szexhez

Az anális szex a végbél záróizmában rostok szakadását okozhatja. A következőket javasoljuk azoknak, akik ki szeretnék próbálni a szex ezen formáját:

 • Mindig használj gumi óvszert, lehetőség szerint vizes bázisú síkosítóval.
 • Soha ne hatolj be a hüvelybe anális behatolást követően vagy fordítva.
 • Mind a férfiak, mind a nők sok örömet találhatnak az anális szexben, feltéve, hogy megfelelően óvatosak és elővigyázatosak.
 • Először a végbélnyílást nagyon óvatos behatolással kell izgatni! Ezt nagyon finoman és gyengéden kell végrehajtani, hogy a partner ne érezzen fájdalmat, és csak szép és kellemes érzései legyenek.
 • Azt ajánljuk, hogy először a végbélnyílást kívülről közvetlen körülvevő, igen érzékeny területet fedezd fel, és csak azt követően térj át a direktebb ingerlésre! Ezt teheted kézzel, vagy vibrátorral is.
 • Sok férfi szereti, ha a prosztatáját ingerlik, melyet a végbélbe helyezett ujjal lehet elérni. Az ujjbeggyel írj le finom köröket a végbél külső nyílása körül, majd hatolj be egy ujjal kb. 1-1,5 cm mélységig, és belül is folytasd a finom körözést.
 • Az ujjaidat és a partner végbélnyílását is megfelelően síkosítani kell. Ha partnered beleegyezik, erősebb nyomást is alkalmazhatsz.

 

Tőle:
Kategória: Tudástár
Added on: július 5, 2012

2 thoughts on “Orális és anális izgatás

 1. Hmmmmmmm …
  Hát nekem VAN EGY LÁNY ISMERŐSÖM, akivel olyat élhettem át mint azelőtt sem utána (csak vele ennyire jó) nem. Nagyon érzékien, orálisan kényeztetett, a farkam úgy fel volt állítva hogy saját MAGAM is meg lepődtem mekkora a szerszámom is tud lenni. De a lényeg, hogy egyszer csak felemelte a lábaimat és mint ahogyan a lányoknak én szoktam széttárta őket. Először azt hittem hülyéskedik, de mire fel ocsúdtam már a nyelve a fenekemben volt, vagyis valahol ott, azt hittem, hogy az áram rázott meg, aztán rájöttem hogy csak simán mindjárt élvezem magam az ájulásba.

  Bevallom először nagyon kínos volt hogy ő engem… vagy mit tudom én, olyan érzésem támadt mintha szerepet cseréltünk volna. Viszont annyira jó volt, hogy nem tudtam leplezni és hangos nyögésekkel, sóhajokkal bíztattam őt a továbbiakra.

  És neki nem is kellett több, vissza vett a szájába és ali észrevehetően folytatta útjával az izgatásom az ánuszom környékén.

  Mikor már csak pár mozdulat hiányzott az orgazmusomhoz kivette a szájából a keze segítségével folytatta a farkamon, miközben a nyelvével próbált behatolni lent. Magyarul verte a faszom és nyalta a popsim és a golyóimat a farkam alatt szívta magába.

  ÉN AKKORÁT ÉS OLYAN HOSSZÚT ÉLVEZTEM, HOGY NEM SOK KELLETT HOZZÁ ÉS TÉNYLEG ELÁJULOK A SZÓ JÓ ÉRTELMÉBEN.

  CSAK AJÁNLANI TUDOM. ÉN PEDIG KÖSZÖNÖM NEKI HOGY MEGTAPASZTALHATTAM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =

Legfrissebb

További cikkek

Szavazás

Milyen gyakran van nap közben merevedésed?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Szavazás archívum

Legtöbbet nézett

További cikkek