Orális és anális izgatás

Az orális és anális szex örömteli és jó lehet, de nagyon sok tabu és előítélet övezi őket. Némelyek nem szeretik az orális és anális szexet, míg sokan mások igen. Miközben a megszokottság e kerülésére érdekében – egyébként nagyon helyesen – folyamatosan új és új szexuális módszereket és technikákat keresünk, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a kielégítő szexuális élet a partnerek közötti jó kommunikáción alapszik — azon, hogy megbeszélik egymással, mi érdekli és izgatja őket, és ennek szellemében közösen cselekednek. Érzékenynek lenni és összhangban lenni a partnerrel sokkal fontosabb, mint önmagában az új technikák felfedezése.

Orális szex

A puha, nedves ajkak, a nyelv finom tapintása az intim és erogén zónákon – ezek miatt gondolja sok pár hogy az orális szex az egyik legszebb és legizgatóbb dolog. Mint bármely szexuális kifejezőeszköz, az orális szex is a tapasztalattal fejlődik – valamint azzal együtt, ahogy a pár egyre jobban megismeri egymást. A legjobb tanács, amit adhatunk azon pároknak, akik ki akarják próbálni, hogy nyíltak, őszinték legyenek egymáshoz: figyeljenek egymásra, beszéljenek egymással, mondják el, hogy mit szeretnek, de azt is, amit nem – és partner gyönyöre legyen ugyanolyan fontos, mint a magunké!

Felláció

Felláció
Felláció

Fellációnak hívjuk a férfi szájjal történő ingerlését. A száj, az ajkak és a nyelv segítségével történik a férfi hímvesszőjének ingerlése örömszerzési céllal.

A legtöbb férfi nagyon szereti a fellációt, mert nagyon izgató nekik, ha az ajkak és a nyelv érintését érzik péniszükön. A fellációval általában könnyebben fel lehet egy férfit izgatni, mint kézzel.

Néhány jó tanács a fellációhoz:

 • Ha nem bízol teljesen partnerében, használj gumi óvszert – ez esetben használj ízesített gumi óvszert, ugyanis a latex nem jó ízű.
 • Bár a pénisz minden pontja érzékeny, vannak pontok, melyek ingerlése még érzékibb. A jó felláció érdekében ezen területekre kell koncentrálni, különösen a makkra (a pénisz „hegye”).
 • A felláció során ne csak a hímvesszőt ingered, kezeiddel izgasd a heréket, simogasd a gáttájékot, és/vagy finoman dugd az ujjad a végbélnyílásba.
 • Ne felejtsd, hogy a kommunikáció alapvető fontosságú, tehát ha nem ismered partnered ennyire, figyeld meg, hogy mit szeret és mit nem! Figyeld partnered reakcióit; minden férfi és minden pénisz más!
 • Nem szabad elfelejteni, hogy a pénisz nagyon érzékeny, különös óvatosan kell kezelni, és el kell kerülni az éles harapást vagy az erős szívást!
 • Felláció közben figyeld partnered reakcióit! Ha a férfi az ejakulációhoz közelít, tarthatsz egy kis szünetet, hogy növelni tudd az izgalmi állapotot: folytathatod a szexet másképpen, vagy folytathatod a fellációt, amíg a férfi el nem élvez. Ha ez utóbbit választod, az a legjobb, ha lenyeled a spermát – néhányan ezt meg is teszik, nagy élvezetet ezzel okozva partnerüknek. Ha nem szeretnéd lenyelni, esetleg nézd, ahogy ejakulál. Kellő tapasztalattal felismerheted, hogy a férfi mikor fog elélvezni, de meg is kérheted, hogy szóljon előtte.

Cunnilingus

A cunnilingus a nő nemi szervének ajkakkal és nyelvvel történő ingerlése. Ehhez a finom, érzéki tevékenységhez türelem, gyakorlat és odaadás kell, de ha jól csinálják, ez az egyik legjobb módja, hogy orgazmushoz juttassuk a nőt.

Cunnilingus
Cunnilingus

A nő szájjal történő ingerlése

 • A nő nem jut rögtön csúcspontra a behatolást követően – a partnernek fokozatosságra kell törekednie, türelmesnek kell lennie.
 • A cunnilingus a nagyajkak nyelvvel történő, finom izgatását is jelenti.
 • A csikló különösen érzékeny terület, melyet sokszor jobban lehet indirekt módon ingerelni finom mozdulatokkal vagy gyengéd harapdálással.
 • A cunnilingust végző férfi ne csak a nemi szervek izgatására koncentráljon. A combok, a lágyék, a gáttájék csókolgatása szintén nagyon izgató, mert ezen területek is nagyon gazdagok idegvégződésekben, így érintésre, simogatásra, nyalogatásra érzékenyen reagálnak.
 • Ne ismételd sokáig ugyanazt a mozdulatot, ha-csak a nő kifejezetten nem kéri.
 • Ujjaiddal be is hatolhatsz a hüvelybe, de előtte bizonyosodj meg róla, hogy az megfelelően benedvesedett.
 • Mozgasd ujjaidat finoman ki és be, először lassan, majd egyre gyorsabban, a hímvessző közösülés közbeni előre-hátra történő mozgását utánozva.
 • Ha a nő elélvezett, ne hagyd abba az ingerlést, hanem finoman folytasd, míg partnered izgalma alábbhagy.

Anális izgatás

Anális izgatás
Anális izgatás

A végbélnyílás nem tartozik a fajfenntartásban részt vevő szervek közé, így élettanilag nem alkalmas a szexuális életre. Ez a szerv széklettel érintkezik, ezért nagyon sok kórokozó található itt, a fertőzés esélye nagyobb. A végbél záróizomgyűrűje sokkal erősebb és kevésbé rugalmas, mint a hüvely, a behatolás emiatt nehezebb, erősebb a súrlódás – ez elveheti a kedvet a szexualitás ezen formájától. A végbél ráadásul nem is annyira nedves, mint a hüvely: A fertőzés-veszély nem csak a lokális fertőzések vonatkozásában magasabb, mivel az anális szex közben létrejövő apró hámsérülések, berepedések finom vérzéseket okozhatnak a hímvesszőn vagy a végbélben, így megnövekszik a vérrel átvihető betegségek kockázata. Így válik érthetővé, miért az anális szexhez kapcsolódik a legmagasabb rizikó az AIDS (HIV-vírus) és egyéb, szexuális úton terjedő betegségek vonatkozásában.

 

Kondom anális szexhez
Kondom anális szexhez

Tanácsok az anális szexhez

Az anális szex a végbél záróizmában rostok szakadását okozhatja. A következőket javasoljuk azoknak, akik ki szeretnék próbálni a szex ezen formáját:

 • Mindig használj gumi óvszert, lehetőség szerint vizes bázisú síkosítóval.
 • Soha ne hatolj be a hüvelybe anális behatolást követően vagy fordítva.
 • Mind a férfiak, mind a nők sok örömet találhatnak az anális szexben, feltéve, hogy megfelelően óvatosak és elővigyázatosak.
 • Először a végbélnyílást nagyon óvatos behatolással kell izgatni! Ezt nagyon finoman és gyengéden kell végrehajtani, hogy a partner ne érezzen fájdalmat, és csak szép és kellemes érzései legyenek.
 • Azt ajánljuk, hogy először a végbélnyílást kívülről közvetlen körülvevő, igen érzékeny területet fedezd fel, és csak azt követően térj át a direktebb ingerlésre! Ezt teheted kézzel, vagy vibrátorral is.
 • Sok férfi szereti, ha a prosztatáját ingerlik, melyet a végbélbe helyezett ujjal lehet elérni. Az ujjbeggyel írj le finom köröket a végbél külső nyílása körül, majd hatolj be egy ujjal kb. 1-1,5 cm mélységig, és belül is folytasd a finom körözést.
 • Az ujjaidat és a partner végbélnyílását is megfelelően síkosítani kell. Ha partnered beleegyezik, erősebb nyomást is alkalmazhatsz.

 

Tőle:
Date: július 5, 2012

2 hozzászólás ehhez: “Orális és anális izgatás

 1. Hmmmmmmm …
  Hát nekem VAN EGY LÁNY ISMERŐSÖM, akivel olyat élhettem át mint azelőtt sem utána (csak vele ennyire jó) nem. Nagyon érzékien, orálisan kényeztetett, a farkam úgy fel volt állítva hogy saját MAGAM is meg lepődtem mekkora a szerszámom is tud lenni. De a lényeg, hogy egyszer csak felemelte a lábaimat és mint ahogyan a lányoknak én szoktam széttárta őket. Először azt hittem hülyéskedik, de mire fel ocsúdtam már a nyelve a fenekemben volt, vagyis valahol ott, azt hittem, hogy az áram rázott meg, aztán rájöttem hogy csak simán mindjárt élvezem magam az ájulásba.

  Bevallom először nagyon kínos volt hogy ő engem… vagy mit tudom én, olyan érzésem támadt mintha szerepet cseréltünk volna. Viszont annyira jó volt, hogy nem tudtam leplezni és hangos nyögésekkel, sóhajokkal bíztattam őt a továbbiakra.

  És neki nem is kellett több, vissza vett a szájába és ali észrevehetően folytatta útjával az izgatásom az ánuszom környékén.

  Mikor már csak pár mozdulat hiányzott az orgazmusomhoz kivette a szájából a keze segítségével folytatta a farkamon, miközben a nyelvével próbált behatolni lent. Magyarul verte a faszom és nyalta a popsim és a golyóimat a farkam alatt szívta magába.

  ÉN AKKORÁT ÉS OLYAN HOSSZÚT ÉLVEZTEM, HOGY NEM SOK KELLETT HOZZÁ ÉS TÉNYLEG ELÁJULOK A SZÓ JÓ ÉRTELMÉBEN.

  CSAK AJÁNLANI TUDOM. ÉN PEDIG KÖSZÖNÖM NEKI HOGY MEGTAPASZTALHATTAM!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük