Női maszturbáció II. rész

Maszturbálás a kádban
Maszturbálás a kádban

A fürdőszobai kellékek, mint a kefe, zuhany, masszázsfej, fogkrém, hajkefe, hajlakkos flakon, szintén örökzöldek, hisz olcsó, könnyen elérhető holmik, ráadásul a fürdőszobában vannak, ahova még tiniként sem feltűnő hosszabb időre elvonulni, és általában nem nyitnak rá az emberre. No és persze itt a tampon is…

“Van egy körkefém, aminek gumi a nyele, ezt úgy használom, mint egy dildót. Mivel kissé érdes a felülete, különösen jóleső érzést ad. Ha másképp akarom használni, két bugyit veszek föl, különben nagyon intenzív lenne az érzés, és a kefe másik felével kezdem dörzsölni magam. Ez általában nem tart sokáig, és csak egyszer tudok elmenni, annyira erőteljes az inger, de persze ettől maga az orgazmus is az lesz.”

“Szeretek elmerülni a kellemes, meleg fürdővízben, miközben arra gondolok, hogy egy másik nő nyalogatja a mellbimbóimat, és belém csúsztatja az ujjait. Amikor kezdek nagyon bemelegedni, összeszorítom a lábaim, és így izgatom gyengéden a csiklómat, míg azt nem érzem, hogy csak úgy folynak a leveim. Ekkor széttárom a lábaim, és még mindig azt képzelve, hogy egy meleg, érzéki száj szívja a csiklóm, ráengedem a masszázsos zuhanyfejből a vízsugarat, majd nagyot élvezek.”

“Emlékszem, kamaszkoromban, mikor még nem tudtam beszerezni felnőtt játékokat, házilag kellett megoldanom a segédeszköz-kérdést. Egyszer rájöttem (ekkor még szűz voltam, és meglehetősen szűk), hogy ha egy tampont használok dildóként, sokkal intenzívebb orgazmust élek át, mintha csak a kezemmel izgatnám magam. Felhelyeztem egy tampont, miközben két ujjammal a csiklóm izgattam, de idővel már négy-öt darabot is fel tudtam rakni, s ezekkel óriási orgazmusokat éltem át.”

Mutogatósok – autóban, nyilvános helyen

Nyilvános maszturbáció

“Szeretek nyilvános helyen masztizni. Elöl gombos, rövid ruhát veszek fel, bugyi nélkül. Rendszeresen ujjazom magam, miközben a csiklómat izgatom, és mindig nagyokat élvezek. Maszturbáltam már az osztályban, buszon, taxiban, repülőn, vonaton, moziban, boltban, koncerten, templomban, parkban, buszmegállóban, McDonald’s-ban, fogorvosnál, fodrásznál, nyilvános jacuzziban, rendőrőrsön… Komolyan felizgat a helyzet, hogy az emberek esetleg megláthatják, mit csinálok.”

“Imádunk a férjemmel együtt maszturbálni kockázatos helyeken. Az egyik kedvenc játékunk a beöltözős randi, mikor úgy megyünk el vacsorázni, hogy könnyen hozzáférhetőek legyünk. Rajta nincs alsónadrág, rajtam nincs bugyi, csak egy miniszoknya és egy intim ékszer. Mindig elegáns helyekre megyünk, amolyan sznob éttermekbe. A kaja nem érdekes. A lényeg, hogy olyan helyen tegyük meg, amiről senki nem gondolná, hogy valakinek van mersze hozzá. Imádok a férjem szemébe nézni, miközben ő lassan és diszkréten kiveri valami puccos kávéházban, gondosan eltakarva mindent az asztalterítővel.

Először lassan lehúzza a sliccét, kicsit csúszóssá teszi a makkját, majd nekilát pumpálni, amit az egész vacsora alatt folytat. A szeme csillog, és kissé zihál, mikor elélvez, de még így is titokban tudja tartani mások előtt, kivéve persze engem. Mindig viszek magammal egy nagyobb kardigánt, amit az ölembe terítek, így könnyen föl tudom hajtani a szoknyám, és ügyesen játszadozni magammal, amíg el nem megyek. A férjemet megőrjíti, mikor azt látja, hogy lenyalom az ujjaimról a saját puncilevem. Ő rendszerint egy selyemsálamba élvez, amit az este további részében a nyakam köré tekerve hordok, imádom a spermája illatát. Minél többször élvez rá, annál intenzívebb az illat. Nagyon beindulok ettől. “

 

Tőle:
Dátum: március 26, 2012

3 hozzászólás ehhez “Női maszturbáció II. rész

  1. Próbáld ki most!

    Fél kézzel nyisd szét a szeméremajkaidat, a másik, síkosított, vagy benyálazott kezeddel pedig körkörösen dörzsölgesd a csiklódat.

    A széthúzott szeméremajkak miatt a bőr megfeszül, így a kellemes érzés tovább erősödik.

  2. A barátnőm csak úgy tud élvezni /meg kefélni/ ha széthúzza két kézzel a nagy ajkakat. És csak simára szőrtelenített puncival szeret élni!

  3. Én is csak a szabadban szeretek maszturbálni, s mindig arra vágyom, hogy valaki meglessen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − három =