Heremasszázs

Létezik néhány gyakorlat a szexuális energia fejlesztésére is. Számos egyéni technika létezik, amelyek megkönnyítik a férfi szexuális energiájának helyreállítását. A taoisták szerint a szexuális energia három dologtól függ: a szexuális hormonok bőségétől, a vese erejétől és a bioelektromos energia, azaz a chi keringésétől.

A nyugati orvoslás igazolta, hogy a tesztoszteron nevű nemi hormont a herék termelik, a taoisták pedig úgy vélik, hogy a heremasszázzsal az ember fokozhatja nemihormon-termelését. Ez a gyakorlat kiválóan erősíti a szexuális energiát általában, és csillapítja a szeretkezés utáni esetleges feszültségeket. A heremasszázzsal élénkíthetjük a vérkeringésüket, ami mindenképpen egészséges. Cikkünkből kiderül, hogyan végezheted a heremasszázst!

Hogyan végezzünk heremasszázst?

Dörzsöljük össze a kezeinket, hogy jól felmelegedjenek.

Egy-egy kezünk ujjaival fogjuk meg a két heregolyót. A heréket ilyenkor, mint kisebb barackokat érezhetjük az ujjaink között.

Határozottan, de gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk meg a heréket ujjainkkal 1-2 percen keresztül. Ha a herék fájnak vagy érzékenyek, alkalmazzunk kisebb erőt, de hosszabb ideig, amíg a fájdalom el nem múlik. A fájdalmat (kóros eseteket leszámítva) elzáródás okozza, a masszázs azonban serkenti a vér és a szexuális energia odaáramlását, amely eloszlatja az elzáródásokat.

Tartsuk a hímvesszőt felfelé, hogy hozzáférjünk a herékhez, és finoman ütögessük meg őket a középső ujjunkkal egy-két percen át. Ez segít felélénkíteni a heréket, és növeli a spermiumtermelést.

Végül fogjuk meg a hímvesszőt hüvelyk- és mutatóujjunkkal. Most finoman húzzuk előre a hímvesszőt és a herezacskót a kezünkkel, miközben medencei izmainkat hátrafeszítjük. Ezután ismételjük meg a húzást, a kezünket jobbra, a medencét balra. Majd balra a kezünket és jobbra a medencét.

Befejezésképen, a kezünkkel lefelé húzzunk, a medencei izmokkal pedig felfelé. Ismételjük a gyakorlatot kilenc, tizennyolc vagy harminchat alkalommal. Ez erősíti, és egészségesen tartja az ondóvezetékeket.

Ez is érdekelhet: Erotikus masszázs.

Heremasszázs galéria

[totalpoll id=”4078″]

Tőle:
Dátum: június 11, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 15 =