Erotikus masszázs

Az érzéki masszázs egy ősi gyakorlat. Kombinálja a fizikai és a lelki örömöt, és – ha igazán jó a technikád -, annyira érzéki és szexuális lehet, amennyire csak akarod. A határok – melyek igazán nem is léteznek -, csak Tőled függnek!

Nem szükséges az egész testet végigmasszírozni ahhoz, hogy a masszázsnak mesésen erotikus hatása legyen. A fej-, a nyak- és az arcmasszázs az egész felsőtestben szétáradó, pompásan kellemes bizsergést okoz. Érdemes a fejjel kezdened, ha azt szeretnéd, hogy a partnered laza, érzéki hangulatba kerüljön.

A fejbőr gyengéd megmasszírozása után már szabad merészebb cirógatással folytatnod, masszírozd meg a vállait, hasát, … majd végül a nemi szerveit.

Yoni masszazs
Vagina masszázs

Az érzéki masszázs kulcsa szintén a megfelelő előkészület. Ez persze  soha sem azt jelenti, hogy bekészítünk egy pár doboz sört a meccs előtt! A gyakorlott masszőzök szerint az igazi relaxáláshoz alapvetően szükség van illatosított gyertyákra, romantikus zenére, tiszta lepedőre és friss, puha törölközőkre egyaránt. Ja, és még valami: kapcsold ki a telefonod!

Szükséged lesz masszázsolajra is. Ha már az olajoknál tartunk, fontos megjegyezni, hogy azok némely esetben kimarhatják a latex kondomokat, így mindenképpen latex-mentes óvszert érdemes használnod. A masszázs olaj nem károsítja a vibráló péniszgyűrűt, sőt, a kenés csak használhat!

Mielőtt továbbmennél, beszélj a partnereddel. Áruld el neki,hogy milyennek is képzeled te az érzéki masszázst? Magyarázd el neki, hogy ez egy kellemes, buja érzékiséget felszínre hozó tevékenység, amely a meztelenséget és az intim érintéseket is magában foglalja – és persze bármit, amit akarsz, annak érdekében, hogy párodnak – és nem utolsó sorban neked -, jól essen

A partneredet tűzbe kell hozni! A masszázst követő nyalogatás természetesen következik az előzményekből. Itt az ideje, hogy valami különlegeset nyújts kedvesednek. Talán már az őrületbe kergeted miközben pattanásig borzolod az idegszálait, egy megfelelő pillanatban bedobott orális kényeztetés mindig jól jöhet.

Kényeztető masszázs

Még ne csináld végig! Indíts azzal, hogy finoman cirógatod a partnered testét. Érdekes lehet, ha a partnereddel ilyenkor néhány percet elidőztök a hálószoba padlóján miközben Ő könyörög, hogy ezt a világért se hagyd abba! Kezd a hátánál, van időd, ne kapkodd el – ha sietsz, az egészet elronthatod!  Térj át más testrészekre is: vállak, karok, combok, fenék, majd használd a kezeidet, tartsd szét, miközben felfelé haladó mozdulatokkal hosszasan nyalogatod őt.

Amikor már teljesen ellazult a partnered – és jó esetben még nem aludt el – jöhet az érzéki masszázs. Kb. két evőkanálnyi olajat dörzsölj össze a tenyereidben, hogy az testhőmérsékletű legyen. Hosszú mozdulatokkal siklasd végig kezeidet a partnered testén az ő általa kellemesnek tartott erősséggel.

Ha az összes általános, de fontos területtel végeztél (vállak, karok, combok, fenék) válts rövid, mély, erős nyomásokra. Használhatod akár az egész testsúlyodat, de csak finoman! Ha elérted a 120 kg-ot az utóbbit inkább felejtsd el.

Na hagyd ki a lábfejet, simítsd végig a feneket és finoman cirógasd a melleit. Amikor úgy gondolod, hogy már megfelelő a pillanat, nagyon lassan kezdj el a partnered combjain dolgozni. Lassan, finoman. Alig észrevehetően – mintha véletlenül történne, érintsd meg a nemi szerveit is. Izgasd a partnered a comb belső részének simogatásával is, azután, amikor már a szexuális energiák robbanásra készek, követeld a szerepcserét vagy válts a masszírozásról sokkal kézenfekvőbb szexuális tevékenységekre.

ESZO masszázs
ESZO masszázs

Tipp: Ha éppen a megfelelő tetőfokára hágott a hangulat, új érzésekkel is megismertetheted a partnered. Jusson eszedbe amit vásároltál! Egy kis vibráló péniszgyűrű nem csak a büszkén meredező hímvessződön nyújthat izgalmakat, hanem az újaidra húzva is kellemes élményekkel gazdagíthatja partneredet.

Lehet, hogy még nem próbáltad, de az ánusz-masszázs kitűnő újdonságokat kínál. Mivel azonban az ánusznak nincs saját síkosító mechanizmusa, ezért – jól síkosított ujjakkal – mindig a nyílás külső peremén, finoman kezdj hozzá.

Ezen a területen rengeteg az idegvégződés, így már a perem simogatása, kitágítása, a vibráló gyűrűvel történő izgatása is érzékiséggel teli kezdetet jelent.

Minél jobban kitágul, annál közelebb jutsz te is ahhoz, hogy becsusszanj és a szexuális aktus egy kellemes anális közösüléssel kezdődjön.

Ne feledd: a türelem itt is nagyon fontos tényező, ne kapkodd el!

Tőle:
Dátum: február 28, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 12 =