Körülmények

A legtöbben úgy gondolják, hogy a körülmények (azaz az a szex és a szex előtti bemelegítés, előjáték alatti légkör) ugyanolyan nagy szerepet játszik a szexuális élményben, mint bármely más tényező. Ennek ellenére, sokan figyelmen kívül hagyják. Nem elég feltenni a vibráló péniszgyűrűdet és egy hirtelen támadással, égre meredt hímtagoddal meglepni partneredet. Bár néha megvan az ilyen szituációknak is a varázsa, de – mint már többször említettük -, a nők nem olyanok, mint a férfiak. Nekik idő és megfelelő hangulat is kell a jó szexhez.

Tapintás, csókolódzás

A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében a harmonikus kapcsolatnak, az erotikus, romantikával töltött körülményeknek. Legfontosabb, hogy érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerükre, a kölcsönös érzelmi hullámokra és át tudják adni magukat a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Ezért azt ajánljuk, hogy figyelj oda a megfelelő körülmények létrehozására is.

Legyetek kreatívak! Mi férfiak szerencsések vagyunk, hiszen a nők mind az öt érzékszerve ki van hegyezve minden kellemes, erotikára csábító kényeztetésre, így csak élnünk kell e nagyszerű adottsággal. Igaz, ha csak egy gyors numerára vágysz az autód hátsó ülésén, akkor nem fog érdekelni az, hogy mind az öt érzékszervet kihegyezd és szexpartnered kellő izgalomba hozd. Ha az aktus egy húszezressel indul, minden bizonnyal erre nem is lesz szükséged. Abban az esetben, ha fontos számodra a megfelelő légkör, partnered 100%-os kielégítése, akkor a szexi ötletekért olvass tovább!

Tapintás. Fontos, hogy a szexuális, vagy még csak erotikus  tevékenységed környezete minden tekintetben kellemes legyen. Gondoskodj a legalapvetőbb dolgokra, pl.: a tiszta lepedő, meghitt környezet, nyugalom, és nyugodtan használd a fantáziád egy kicsit: próbálj ki új szexuális segédeszközöket – mint pl. vibráló péniszgyűrű -, vagy akár a Fleshlight és Mr. Limpy. Ha kedvesed éppen nem ez éves fogyókúrájával szenved, bedobhatsz olyan nyalánkságokat is, mint például a tejszínhab, csoki-krém, fagyi. Ezek bár hétköznapi dolgok, a megfelelő helyen és időben – szex közben -, a megszokottnál is több hatást érhetnek el, tehát nagyon is hatásos kiegészítők lehetnek. Ha a szexpartnered nyitott rá és jól viseli a fájdalmat, akkor használj a mellbimbóin jeget és/vagy forró  viaszt. Ez esetben mindig legyél nagyon óvatos, először magasról csepegtess, hogy legyen ideje megfelelően lehűlni a viasznak, és ha ez izgatja a párod, akkor lassan közelíthetsz is a testéhez.

Az is jól teszed, az erotikus játékok közepette partnered szagló szerveit is kényezteted. Ne feledd: minden érzékszerv arra vár, hogy megfelelően felizgasd és kielégítsd azokat! (Azért annyira ne engedd szabadjára a gondolataidat!) A legegyszerűbb és legjobb az illatosított gyertyák használata. Ügyelj arra, hogy ne vidd túlzásba a dolgot, pl. ne szagosítsd túl a helységet túlságosan, illetve a vad szex közben ne lábaitokkal se rúgjátok le mind a 120 gyertyát, hiszen – bár a tüzes szenvedély fontos -, azért mégsem a lángoló kégli a cél. Ha a gyertyákat nem kedveled – és nem vagytok allergiásak -, próbálkozhatsz virágokkal is. Ezek illatanyagai nem annyira intenzívek, de a tuti effekt az erotikus miliő megteremtéséhez. A nagy előkészületek közepette arról se feledkezz meg, hogy te magad is tiszta, csábítóan kívánatos legyél és persze jó illatod legyen. Zuhanyozhattok vagy lubickoljatok gyertyafényben együtt a partnereddel szex előtt, hiszen ez egy kellemes bemelegítése lehet a fél éjszakás szexmenetnek.

Ízlelés. Tudtad, hogy a sperma íze befolyásolható? Meg kell gondolnod, hogy mit eszel az aktus előtt. Olyan étkek mint a tészta és paradicsom javítanak a sperma ízén, viszont csípős fűszerek, kávé, spárga vagy a sör a legkevésbé kívánatos aromát eredményezik. Természetesen az ízek nem csak a testnedvekben jelenhetnek meg szerelmeskedés közben, így attól függetlenül, hogy „véletlenül” a partnered szájába kerül-e a spermád, vagy nem, érdemes odafigyelni a szex előtt elfogyasztott ételekre. Minden bizonnyal a lila hagymás zsíros kenyér, vagy a fasírt nem fogja felizgatni a szexpartneredet, azonban egy megehető bugyi vagy csoki ízű testfestéssel egészen már eredményekre számíthatsz.

Szex gyertyák között
Romantikus szex

Vizuális ingerek. Kétség kívül az egyik legfontosabb feladat az a látáson keresztül véghezvitt felizgatás. Legyen szó szexi fehérneműről, gyertyafényes hangulatvilágításról vagy partnered izgatóan erotikus testéről, mindenki tisztában van a látvány fontosságával. Talán már tapasztaltad is, hogy a péniszgyűrű szexisebbé és valamelyest nagyobbá is teszi a hímvessződ? A péniszgyűrű segítségével erősebb erekciót, látványosabb merevedést, erezettebb hímvesszőt, izgatóbb színt és – nem utolsó sorban – tovább húzható aktust érhetsz el. Gondoltál már arra, hogy megváltoztasd az aktus helyszínét? Ha egy kicsit is megtalálható bennetek az exhibicionizmus, próbáljatok ki egy 69-es pozitúrát a kocsidban, esetleg egy kutyás menetet egy jó buli után a közeli parkban, vagy talicskázást a kertben. Gondold át egy kicsit a lehetőségeket, használd a fantáziád és hamar rájössz, hogy végtelen számú helyszín létezik a hálószobádon kívül.

Hallás. A legegyértelműbb módon, halk zenével kedveskedhetünk füleinknek. Legyen akár „zöld zene”, vagy a Scorpions balladái, mindenkinek megvan a kedvenc előadója, ami ráhangolja a témára. Számtalan szerelmes válogatás létezik, ha nem voksolnál konkrétan egyetlen előadóra sem. A lényeg, hogy kitaláld mitől indul be a partnered. Jó esetben persze önmagában a zenétől nem, de az összes többi mesterfogással együtt már jelentősen növelheted esélyeidet.

Tőle:
Date: február 28, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük