Orális szex a férfinek

Vannak nők, akik nagyon szeretik a férfiakat orálisan kielégíteni. Ennek több oka lehet: Az orális szex több intimitást ad nekik, mely egyszerre lehet megnyugtató és erotikus is. Mások számára az erő és a hatalom megtestesítőjét is magában hordozza. Előfordul, hogy a nőnek semmi különöset nem jelent az orális szex, de mégis örömmel letérdelnek a kiszemelt srác elé ha tudják, hogy ez örömet jelent neki. Sajnos nem szabad elfeledkeznünk arról a népes női táborról sem, akik bizony inkább nyalogatnának egy rozsdás vízvezetékcsövet, mintsem ajkukkal érintsenek egy férfit a köldökük vonala alatt.Bármely csoportba tartozol ez a cikk a férfi ember orális kielégítésével, a szopás alapvető technikáival igyekszik Téged ellátni.

Orális kényeztetés
Orális kényeztetés
Nagy farok szopása
Szopás

Sokan úgy gondolják, hogy egy férfi leszopásához mindenképpen hozzátartozik az, hogy lenyelik a spermát. Ez nem így van. Csak azért mert a pasid, vagy a barátnőd ez mondja, nem kell megtenned. Igaz, a férfinak biztosan jól esik ha lenyeled a spermáját, ezt csak akkor tedd meg, ha kedved van hozzá!

Nyelni, vagy nem nyelni? Tekintettel arra, hogy a nő milyen hosszan foglalatoskodik a hímvesszővel addig, amíg a partnere orgazmushoz jut, az a minimum, hogy megengedjük neki, hogy ezt ő döntse el! Vannak nők, akiknek a sperma lenyelése természetes, másoknak ez visszataszító. Igaz, hogy mi férfiak az előbbieknek jobban örülünk, de ez még nem hatalmaz fel bennünket arra, hogy önző módon a kilövellés előtt még mélyebbre toljuk péniszünket kedvesünk torkán – ezzel esélyt sem adva a választás jogának.

Minden pasi más ízt és kilövellő sperma mennyiséget produkál. Természetesen az állagában és az ízében is jelentős különbséget mutatnak, ezért az sem egyértelmű, hogy ha az előző kapcsolatodban jól esett, a következőét is szívesen nyeled majd.

Letérdelni egy férfi elé nem annyira misztikus dolog, mint mondjuk ugyan ezt megtenni egy nővel, hiszen a pénisz a maga teljes valóságában az orrod előtt van, a tövétől a makkjáig.

A jó orális szexhez is hasznos a kellő gyakorlat, de ne hidd, hogy a jégkrém szopogatásban szerzett jártasságod elegendő lesz a megfelelő orális szex végrehajtásához – kivéve, ha a partnered nem tartja a jégszekrényben péniszét.

Mint általában – a szex más területein -, itt is hasznos ha megkérdezed partnered, hogy ő mit és hogyan szeret. Csodát itt se várj azonban, hiszen jelentős eredményt csak akkor érsz majd el, ha néhányszor átestél már a szopizáson.

Ha – sajnálatos módon – éppen egy sürgetős orális szex van kialakulóban, akkor elég ha elkapod a kiszemelt hímet a hátuljánál és nyalogatni kezded a péniszét, abból a célból, hogy kellően síkos legyen a nyáladtól. Ez gyönyörérzést és síkosságot okoz majd egyszerre. Ha ezzel megvagy, formálj egy gyűrűt a pénisze köré az ujjaiddal. Ez hasonlít a tömítéshez, majd kezd el mozgatni a fejedet fel és le, de csak addig, amíg kényelmes, különben a kis róka születésekor mindketten kellemetlen élménnyel gazdagodhattok. Szopnod nem kell, mert amikor kifelé húzod a péniszt a szádból, automatikus vákuum keletkezik a szádban. Ha tényleg nem csináltál még ilyet, akkor inkább próbáld ki először az ujjadon, meglátod, hogy nem is olyan őrdöngős dolog, mégis mennyire jó érzés!

A hányásmegelőzés. Többen panaszkodnak arra, hogy hányingerük támad cumizás közben. Ez éppen az az érzés, amelyet lehetőleg igyekezzünk elkerülni. Egy valamire való férfi a legkevésbé sem akarhatja, hogy fájdalmat, kellemetlenséget okozzon egy nőnek, vagy szexuálisan bántsa őt.

Szájba dugás
Szájba dugás

Mondd el neki! Ha orális szex közben a partnered döfköd (gyakran előfordul), és ez téged zavar, akkor mondd el neki, hogy ez mindkettőtök részéről odaadást igényel, mert te nagyon szereted őt leszopni, kivéve ezt a rész. Határozd meg a limitedet. Ha egy kis tili-toli még belefér, akkor segíts a hímednek felfedezni a különbséget a még éppen jó és a már kellemetlen érzések között. Ha csak néha lendül bele, kiválóan kontrollálhatod lökéseit ha az egyik kezeddel megmarkolod a heréit (pontosabban azok felett a herezacskóját) és azt hátrahúzva szabályozod a lehetséges lökéseinek az intenzitását.

Vigyázz, ne tépd meg nagyon, éppen annyi erőt alkalmazz, hogy megmutasd neki hol a határ.

 

Tőle:
Date: február 28, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük