A farokmasszázzsal állandósítani lehet a vágyat

Hogy mi az a kényszerélveztetés, pontosan mik is a kényszerélveztetési technikák, hogy hogyan lehet fenntartani a vágyat a kapcsolatban és hogy hogyan kell visszahúzni az izgalmi állapotot, meg lehet tanulni az erotikus szexmasszázs órán. A lingam (farok) és jóni (punci) masszázs tanfolyamon életfilozófiát is tanítanak a praktikus fogások mellé. Például azt, hogy a paráznaság jó, hogy nem kell megfelelni senkinek csak saját magunknak, és hogy flörtölni minden nap kell.

Itthon is tanítanak lingam és jóni masszázst

Két, két és fél havonta szervezik meg az úgynevezett kettes fokozatú Tao szexmasszázst a nyolcadik kerületi hotelben. A szexmasszázs óra az alaptanfolyam technikáira épül, így csak azok vehettek részt a május 11-én, szombaton megrendezett órán, akik ismerték az alapokat. A közel négyórás tanfolyam felénél egyértelművé vált, miért is fontos tudni az alapokat: nem elég csak úgy nekiesni a másiknak és összevissza gyakorolni a testén a masszázsfogásokat, mert nagy kárt lehet tenni a másikban. Ráadásul a teljesen hétköznapi nyelvezetet is jó ha már megszokta korábban az ember, nem minden projektoros előadáson mondják ki szó szerint azt, amiről beszélnek. Pláne nem, ha szexről van szó.

Szombat délután van, négy óra, a kivetítőn egy fekvő, meztelen női test látható, felette pedig az áll: Tao masszázs II. fok. Körülbelül ötvenen sétálnak be a terembe, a többség harmincas párokból áll, de akad autóstáskás, ötvenes kopaszodó férfi is. Mindenki leül a helyére, az asztalon egy fekete boa, egy bordó anyagba csomagolt guminő és egy átlátszó, élethű dildó hever. A házaspár, akik a taoista szexmasszázs órákat tartják, szinte missziónak tekintik, hogy mindenkivel megismertessék azt a szexualitást, amiben ők élnek, és amiben ők hisznek. Ez az első mondataikból azonnal kiderül. “Anélkül, hogy erotikus gondolatok mennének át a fejeden, a testben lévő energiák akkor is működnek. Fontos a feromon töltés, hogy napközben eszedbe jusson a másik illata, ettől szép lesz a világ. Nem akartok ti megfelelni a büdös életbe senkinek, mindenki élje a saját egójának megfelelő életet” – hangzik el már a kezdetekkor, és ezzel gyakorlatilag meg is fogta a közönségét az első percekben, hisz az átlagember élete a megfelelésről szól. Az előadás első blokkja az életvezetési tanácsok után – például, hogy a paráznaság alapvetően jó, hogy flörtölni kell minden nap – azonnal a szexualitással folytatódik. A partnerek genitáliájának illatával például, ami a szakember szerint vízválasztó is lehet a kapcsolatban. És aztán megemlíti a csodát, amire mindenki kíváncsi a teremben, hogy hogyan is lehet úgy élvezni a szexet, hogy nincs “alternáló mozgás”. Azaz nem a ki-be dugás a szex lényegi mivolta, hanem valami más. Hogy ez hogyan is épül fel, hogyan kell erre előkészíteni a testet, arról szól a következő két és fél óra.

 

“Kettyinteni mindenki tud, így születtünk, de szeretkezni kevesen”

“A vágy fenntartásának egyik eszköze, hogy ne legyen mindig erekció és aztán magömlés. Kettyinteni mindenki tud, így születtünk, de szeretkezni kevesen” – hangzik el az órán, amikor körvonalazódik bennem, hogy a taoista szex gyakorlatilag egy életen át tartó előjáték lehet, a férfinak és a nőnek egyaránt. De ki bírja ezt ki? Akik így élnek, azok soha nem vágynak arra, hogy a falhoz vágják őket, szétfeszítsék a combjaikat, és nagyon megpocsékolják?

Ha erre az útra lépek, le kell erről mondanom? A kérdéseimre csak az óra végén kaptam választ, amikorra el is felejtettem azokat, annyira lefoglalt a lingam masszázs összes fogási technikája, az ejakulációt késleltető fogások (visszahúzások) és a jóni masszázs.

Forrás és folytatás: Velvet

Pénisz masszázs galéria

 

Tőle:
Dátum: május 25, 2013

1 hozzászólás ehhez “A farokmasszázzsal állandósítani lehet a vágyat

  1. Én 59 éves vagyok és minden nap maszturbálok legalább 1x, van mikor 2x-3x. Imádom ahogy spiccel a gecim. Ettől függetlenül még heti 3-4 szex a párommal rendszeresen előfordul!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =