Előjátéknak is jó a hüvelytorna

Akárcsak a dildókkal, a gésagolyókkal is lehet párban játszani. Ezzel erősíthetők az alhasi izmok, amiknek fontos szerepük van az orgazmus elérésében. A pár perces gyakorlatokat naponta ajánlják a szakemberek, a speciális intim tornákkal akár hormonális változást is el lehet érni.Az orgazmus fokozása elérhető azzal, ha valaki tudatosan tudja használni a úgynevezett PC-izmait (pubococcygeus, azaz a medence izmai). Az alhasi izmok, a gát környéki, kismedencei izmok fontos szerepet játszanak az orgazmusban, fiziológiailag a PC-izmok ritmikus összehúzódásával és elernyedésével jár együtt az orgazmus.

Vaginális torna
Kegel gyakorlat

A PC-izmok erősítését, tudatos használatát a férfiaknak például a korai magömlésre ajánlják. Ehhez nem kell azonnal intim torna órákat keresni, elég ha valaki otthon gyakorolja akár az erre megfelelő segédeszközökkel.

A keleti kultúrában a nők azzal tudtak különleges szexuális élményt adni a férfiaknak, hogy képesek voltak a hüvelyüket akár hullámoztatni is behatolás közben. A ritmusos szorítás és elengedés mellett, amiben egyébként a pingponglabda lövöldöző nők profik. A keleti nők tudása nemcsak a férfiaknak kedvez, a nők orgazmusát is fokozza a hüvelyizom tudatos használata. Ráadásul az élvezetek mellett a vaginizmus és az inkontinencia problémájára is gyógyír a medencizom tornáztatása. Így nemcsak azoknak hasznos, akik küszködve képesek orgazmust elérni vagy akik szülés után szeretnének a hüvely rugalmasságán változtatni.

Forrás és folytatás: Velvet.

Tőle:
Date: május 25, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük