Miért maszturbál a férfi egy tartós kapcsolatban?

Hat, párkapcsolatban lévő férfit kérdeztünk meg a maszturbálási szokásaik kapcsán – Érdekes indokokat sorakoztattak fel.

Az nem titok, hogy a legtöbb férfi bizony akkor is önkielégít, ha tartós kapcsolatban él. Az viszont sok nő számára még mindig kérdés, hogy miért is teszik ezt. Vajon nem jó a párjuk az ágyban? Vagy nem elég a szex? Most végre néhányan elárulták az okát, és az biztos, hogy meg fogsz lepődni a válaszaikon.

Ezért maszturbálnak a férfiak valójában

Maszturbálás a zuhany alatt titokban

A Women’s Health magazinnak őszintén vallottak ugyanis, és olyan okokat meséltek el, amikre a nők nagy része egyáltalán nem gondolna. Egyikük elmondta például, hogy szinte csak megszokásból nyúl magához.

  • Nem azért csinálom, mert nem vagyok megelégedve a barátnőmmel az ágyban. Csak úgy. Mindig csináltam, és mindig fogom is. Jó érzés, és csökkenti a feszültséget, nincs ezen mit túlgondolni – mesélte Sam, de egy másik férfi, Benjamin sem tudja pontosan az okát, ő azonban leginkább akkor nyúl magához, ha unatkozik.
  • Hogy őszinte legyek, ezzel ütöm el az időd, amikor nincs mit csinálnom, és unatkozom. És ez akkor is így van, ha szingli vagyok, és akkor is, ha nem – mondta, és Conner is egyetértett vele.
  • Nincs semmi különösebb oka, csak jó. Könnyű, mégis jó érzés. Persze, inkább bújnék össze a barátnőmmel, de erre nincs mindig lehetőség. Tehát ha van egy kis időm, miért ne csinálnám? – mesélte.

Néhányuknál viszont komolyabb ok állt a háttérben.

  • Például egyikük szerint sokkal jobban tud teljesíteni az ágyban, ha rendszeresen maszturbál.
  • Jobb vagyok a szexben, ha néha egyedül is a csúcsra jutok, ezért csinálom leginkább. Mert ha néhány napig nem volt orgazmusom, akkor túl érzékeny vagyok, és percek alatt képes lennék elélvezni. Ha viszont maszturbálok, akkor nem, és így a barátnőmnek is örömöt tudok szerezni, mert nem megyek el túl korán – mondta Ned. De persze az is előfordul, hogy valóban a szex hiánya miatt kényeztetik magukat.
  • Nagyon sokat utazom egyedül a munkám miatt, néha egy hétig nem vagyok otthon. Ilyenkor azért csinálom, mert sokáig nem találkozom a párommal, és stresszlevezetésnek is nagyon hatásos. De otthon is magamhoz nyúlok néha, mert nyolc éve vagyunk együtt a feleségemmel, és nem szeretkezünk már mindennap. Nekem viszont többre lenne igényem, ezért így oldom meg – mesélte Greg, és Ken is hozzátette, hogy teljesen normális dolog, ha a férfiak maszturbálással egészítik ki az együttlétek közötti időt.

A cikk forrása: Femina.

Tőle:
Dátum: március 15, 2018

3 hozzászólás ehhez “Miért maszturbál a férfi egy tartós kapcsolatban?

  1. Sziasztok! Még új vagyok és ez az első hozzászólásom. A feleségem ebből nem csinál gondot. Még anno, szeretkezés közben (ami este volt) megkérdeztem, hogy nem e baj, hogy reggel, miután munkába ment, kiürítettem a “tárat és nem ez volt az első eset”. A válasza ” Semmi gond, ha úgy érzed, nyugodtan. Ez normális, engem nem zavar.”, és folytattuk a szeretkezést. Ha például piros napjai vannak, hozzám bújik, “Csináld magadnak”-mondja, és közben meg simogat. Ez az egész szerintem arról szól, ki mennyire nyitott a másik felé és mennyire bízik meg benne és szereti a párját. Ismeretségi körömben is vannak olyan emberrel akiket nem zavar, ha a párja maszturbál. Még úgy sem, hogy tudják egymásról, de nem beszélnek róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =