A nők főleg a kezükkel maszturbálnak

Az amerikai Jimmyjane segédeszköz gyártó cég felmérése szerint a nők 92%-a magához nyúl rendszeresen, a legtöbben hetente kétszer-háromszor simogatják magukat. A többség a csiklóját izgatja, de bőven akadnak olyanok is, akik a saját ujjaikat vagy dildót dugnak magukba.
Maszturbáló lány
Maszturbálás kézzel

A női orgazmus úgy ahogy van ismeretlen terület a tudománynak, például a mai napig nem tudják eldönteni, hogy van-e vagy nincs G-pont. Az biztos, hogy az orgazmus jó, a nők is maszturbálnak, méghozzá nem is annyira ritkán, mint azt úgy általában az emberek gondolják.

Az önszeretet művészetének hónapja a május, ebből az alkalomból a Jimmyjane segédeszközgyártó cég felmérést végzett a női vásárlói közt az önkielégítésről. A nem reprezentatív kutatás eredménye szerint a megkérdezett amerikai nők 86%-a a csiklóját izgatja, 74% pedig az ujjait vagy valamilyen tárgyat is magába dug. A 87% a kezeit használja, és csak egy kicsivel több mint a fele veszi elő a vibrátorát vagy a dildóját. Összességében szinte minden válaszadó rendszeresen maszturbál, a 92% válaszolt a kérdésre igennel. Azonban csak a 10% maszturbál naponta, a rendszeresség körülbelül azt jelenti, hogy kétszer, háromszor egy héten (60%).

A legmegdöbbentőbb adat kétségkívül az, hogy a válaszadók harmada azért maszturbál, hogy könnyebben aludjon el. És mindössze 41% maszturbál együtt a partnerével szex közben. A 2010-es magyar Nagy Szexteszt eredményei szerint itthon a megkérdezett nők 74%-a vallotta azt, hogy maszturbál. Ebből pedig 39% a partnere nélkül csinálja, 61% pedig a partnere mellett is. A hazai felmérésből az is kiderült, hogy mindössze a nők 1%-a mondja el a partnerének, hogy egyáltalán magához nyúl. A válaszadók közel fele válaszolta azt, hogy szerintük a partnerük nem tudják, hogy maszturbálnak mellettük. Akár a hazai, akár a külföldi felmérést nézzük, nagyon úgy néz ki, hogy mind a férfiak, mind a nők maszturbálnak rendszeresen, akkor is ha párkapcsolatban vannak.

Forrás: Velvet.

 

Milyen segédeszközt használsz a maszturbáláshoz? (Csak lányok)

Eredmények

Loading ... Loading ...

 

Tőle:
Dátum: május 25, 2013

3 hozzászólás ehhez “A nők főleg a kezükkel maszturbálnak

  1. Én is egyetértek azzal, hogy mindenki maszturbál, és ez jó is így. Viszont, mint nálam hiányzik a segédeszköz a kézen
    kívül, ezért – legalábbis én-, általában kielégületlen maradok.

  2. Hehe.. Aki maszturbálni nem tud az, hogy tudta volna valaha is szétdobni a lábát, hogy a pénisz belehatoljon? Sehogy szerintem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.