A makk-masszázs maszturbációs technika

Makk masszázs maszturbációs módszer

Ez a maszturbációs módszer nagyon intenzív stimulációval jár. Jól működő gyakorlat még az olyan nagyon sokat önkielégítő férfiak esetében is, akiknél a pénisz kissé érzéketlenné vált a sok megpróbáltatástól, vagy csupán a koruk okán (40 év felett a pénisz érzékenysége nagyban csökken, mely különösen szembetűnő hozzávetőlegesen 65 éves kortól).

A módszer lényege, hogy az alapvetően jól benyálazott vagy síkosított kezek egyike nyitott tenyérrel, a képen látható módon oda-vissza történő mozgással, relatíve erősen ingerli a pénisz makkját, miközben a másik kéz irányban tartja a merev hímtagot, valamint koordinálja annak kiegészítő mozgását. A dörzsölés intenzitását bárki könnyedén kontrollálhatja, illetve a maszturbálást végezheti szárazon, síkosítás nélkül is annak függvényében, hogy mennyire fáradt, érzékeny, vagy éppen érzéketlen már a hímvesszője.

Tipp: Mozgasd a merev hímvessződ tövét körkörösen, vagy cirkulálj a felső kezeddel a makkodon egészen az orgazmus pillanatáig. A makkdörzsölés erősségével szabályozhatod az intenzitást, az orgazmus mihamarabbi bekövetkezését. Valószínűleg az orgazmus alatt csökkentened kell majd az ingerlés erősségén, próbálkozz, és tapasztald meg, hogy miként élvezed a legjobban a makk masszázs maszturbációs módszert!

Síkosító: javasolt
Nehézségi fok: középszintű, a (túl)intenzív stimuláció okán

Maszturbáltál már a makk-masszázs módszer segítségével?

Oszd meg alul a tapasztalataidat, tippjeidet!

Tőle:
Dátum: december 14, 2018

4 hozzászólás ehhez “A makk-masszázs maszturbációs technika

  1. A barátnőm szokott ezzel a módszerrel életet lehelni a kimerült péniszembe amikor az első menet után még többet akar 🙂

  2. Az én péniszem úgy hiszem, hogy túl érzékeny ehhez a maszturbációhoz. Amikor így próbálom dörzsölni, a lábaim ugrálni kezdenek az érzéstől. Normális dolog ez?

    1. Ez teljesen normális. Kicsit érzékeny még a makkod, mert alapból ilyen, vagy még fiatal vagy. A kor előrehaladtával minden férfinél természetes módon csökken a makk érzékenysége. Ahogy öregszel, vagy többet és többet használod a péniszed, az érzékenység is alább hagy, így már nem fog ugrálni a combod sem.

  3. Az egyik legjobb módszer!
    Akár magadnak csinálod, akár más csinálja neked nem bánod meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − öt =