A fityma uralma maszturbációs technika

A fityma uralma maszturbációs technika
A fityma uralma maszturbációs technika

Fogj egy keveset a fityma bőréből a mutatóujj és a középső ujj közé maszturbálás közben. Igen, ez a módszer működhet körülmetélt pénisz esetében is, de megbukhat abban az esetben ha a körülmetélés alkalmával túl szorosra vágták az előbőrt.

Síkosító: nem feltétlenül
Nehézségi fok: gyakorlat teszi a mestert!

Tipp:

Ha körülmetéltek, akkor jól síkosítsd be az ujjaidat és a néhai fitymád bőre nélkül végezd a fenti gyakorlatot. Ebben az esetben használj jó minőségű, vízbázisú síkosítót!

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

2 hozzászólás ehhez “A fityma uralma maszturbációs technika

  1. Maszturbálás összecsípett bőrrel

    Közvetlenül a körülmetélt pénisz makkja alatt található egy kis extra bőrdarabka, mely általában sötétebb és renyhébb mint a fék és a környékbeli pénisz-bőr. Ezt a bőrdarabkát fogd a mutatóujjad és a hüvelykujjad közé majd dörzsöld, morzsold, mert ekkor különösen kellemes élményekben lehet részed – ilyenkor az izgalmi görbe hamar felívelni látszik.

  2. Leggyakrabban ezt a módszert választom maszturbáláskor. Elsősorban amiatt, mert extra kicsi a péniszem, de szerintem is így ingerelhető legintenzívebben a makk. Maszti közben amennyire csak lehet, felnyomom a golyóimat a hasüregembe, ezzel is fokozva az ingerlést.
    ([email protected])

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × három =