Közrefogós maszturbációs technika

Közrefogós maszturbációs technika
Közrefogós maszturbációs technika

Az illusztráció a közrefogós maszturbációs módszer alaptechnikáját mutatja, de egy kis leleményességgel további lopott kéjt is juttathatunk ebbe az örömteli játékba. Próbáld ki, hogy mit érzel, amikor a közrefogó kezeidet nem csak felfelé, hanem oldalirányba is mozgatod! A gyakorlat először nem tűnik egyszerűnek, de azért menni fog. A csuklód oldalirányú mozgatásával csavargasd, dörzsöld a péniszed mialatt fel és le húzod kezeidet a hímvessződ törzsén.

Síkosító: javasolt
Nehézségi fok: közepes – gyakorlott

Tipp:

1. Változtass a pénisz szorításának erősségén, kísérletezz a megállításos módszerrel, hogy gyakorold az elnyújtott aktust, mert az életben nem mindig a gyors tüzelés a célravezető módszer!

2. Próbáld ki, hogy csak fölfelé húzod a kezeidet (miközben szorítasz a péniszeden) és lefelé egészen lazán engeded. Ez a maszturbálós technika hasonlít a “pénisz fejős” módszerek egyikére, mellyel a rendszeres gyakorlás mellett akár a hímvessződ méretén is növelhetsz és kialakíthatod a sok férfi által annyira áhított “gomba” formájú makkot. (Ez a gomba forma pénisz fej jobban ingerli a női hüvely falait, intenzívebb stimulációt okoz az érzőidegeknek.)

 

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × négy =