Teli marok maszturbációs technika

Teli marok maszturbációs technika
Teli marok maszturbációs technika

Valószínűleg ez a legalapvetőbb maszturbálási technika. Minden ujj a péniszt öleli körül és folyamatos, vagy időnként szünetekkel tűzdelt fel és le mozgással, tetszőleges sebességgel gyakorolható.

Síkosító: opcionális
Nehézségi fok: alapszintű

Tipp: Sok férfi gyakorolja az egy pillanatra megállás – elindulás módszerét ezzel meghosszabbítva a maszturbációs időt. A megálláson túl a merev hímvessző enyhe megszorításával is hosszabbíthatunk az aktuson, így tovább késleltetve az orgazmus pillanatát.

 

Tőle:
Dátum: március 21, 2012

2 hozzászólás ehhez “Teli marok maszturbációs technika

  1. Én is gyakran maszturbálok a fent leírt módszer szerint, de engedjetek meg nekem egy hozzászólást a fenti illusztrációval kapcsolatosan: A fickó, aki ezen a videón maszturbál nagyon szép, igazán irigyelni való hímvesszővel rendelkezik. Körülmetélt a pénisze és a fityma bőre is teljesen eltávolításra került. De miért próbálja a pénisz törzsének bőrét a makkjára ráhúzni miközben felhúzó mozgást végez a hímvesszőjén? Ez teljességgel szükségtelen. Szerintem sokkal jobb módszer a lefelé irányuló bőrhúzás anélkül, hogy amikor visszatér felfelé a bőrt ráerőltetné a makkra, vagy azt elengedve csak az ujjaival képezett gyűrűvel gördüljön át a pénisz fején. Érdemes kipróbálni, de az is lehet, hogy ez már egy másik maszturbációs módszer…

  2. Sziasztok! Nekem egy kérdésem lenne. 36 éves vagyok és nincs barátnőm már rég óta. Ehelyett rendszeresen maszturbálok, önkielégítek. Nagyon unom már és nagyon szeretném abbahagyni, de sajnos mindig “kiverem” magamnak. Nem akarom már ezt csinálni, de megszoktam vagy úgy is lehetne mondani, hogy függő vagyok. Hogyan lehet leszokni a rejszolásról? Van valakinek ötlete? Kenjem be paprikával a jobb kezemet? Vagy vegyek erényövet? Nem akarom ezt csinálni már de olyan mint a dohányzás. Függőséget okoz. Teljesen betegnek érzem magamat! Hogyan szokjak le?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 − egy =