Teli marok maszturbációs technika

Teli marok maszturbációs technika
Teli marok maszturbációs technika

Valószínűleg ez a legalapvetőbb maszturbálási technika. Minden ujj a péniszt öleli körül és folyamatos, vagy időnként szünetekkel tűzdelt fel és le mozgással, tetszőleges sebességgel gyakorolható.

Síkosító: opcionális
Nehézségi fok: alapszintű

Tipp: Sok férfi gyakorolja az egy pillanatra megállás – elindulás módszerét ezzel meghosszabbítva a maszturbációs időt. A megálláson túl a merev hímvessző enyhe megszorításával is hosszabbíthatunk az aktuson, így tovább késleltetve az orgazmus pillanatát.

 

Tőle:
Dátum: március 21, 2012

One thought on “Teli marok maszturbációs technika

  1. Én is gyakran maszturbálok a fent leírt módszer szerint, de engedjetek meg nekem egy hozzászólást a fenti illusztrációval kapcsolatosan: A fickó, aki ezen a videón maszturbál nagyon szép, igazán irigyelni való hímvesszővel rendelkezik. Körülmetélt a pénisze és a fityma bőre is teljesen eltávolításra került. De miért próbálja a pénisz törzsének bőrét a makkjára ráhúzni miközben felhúzó mozgást végez a hímvesszőjén? Ez teljességgel szükségtelen. Szerintem sokkal jobb módszer a lefelé irányuló bőrhúzás anélkül, hogy amikor visszatér felfelé a bőrt ráerőltetné a makkra, vagy azt elengedve csak az ujjaival képezett gyűrűvel gördüljön át a pénisz fején. Érdemes kipróbálni, de az is lehet, hogy ez már egy másik maszturbációs módszer…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.