Majomfogós maszturbációs technika

Majomfogós maszturbációs technika
Majomfogós maszturbációs technika

Ez a maszturbációs módszer fordított kéztartást tesz szükségessé, mely először kissé szokatlan lesz, de később rájössz, hogy a mutató ujjaddal a péniszeden és herezacskódon olyan részeket is stimulálhatsz, melyekről nem is tudtad, hogy léteznek!

Síkosító: talán
Nehézségi fok: közepes

Tipp:

A gyűrűk ura

Ez jobb mint bármely maszturbációs módszer, melyet valaha is kipróbáltam. Egészen egyszerű, de mégis egy kis magyarázatra szorul. Ehhez a maszti módszerhez jó minőségű síkosító szükségeltetik!

(1) Amikor a hímvessződ kellően erektált állapotba kerül, fogd meg a herezacskód azzal a kezeddel amelyikkel maszturbáció közben általában nem szoktál semmit kezdeni.

(2) Most formálj gyűrűt (mintha “OK”-t mutatnál) a másik kezeddel (azzal, amelyikkel maszturbálni szoktál) a mutató és a hüvelyk ujjad segítségével.

(3) Tartsd a maszturbáló kezed fejjel lefelé (hasonlóan, mint a felső illusztráció mutatja), és fond az ujjaidat a péniszed tövére olyan közel a herezacskódhoz, amilyen közel csak tudod. És indulhat is!

(4) Kezdd az első kezeddel, masszírozd a heréidet egy darabig, azután állj meg.

(5) Majd használd a gyűrűt, melyet a maszturbáló kezed ujjaival alakítottál ki, forgasd előre, hátra a péniszed tövén (ne fond a többi ujjad is a pénisz tövére, csak a gyűrűt forgasd).

(6) Miközben csavarsz a gyűrűn, lassan húzd felfelé, végig a hímvessződ törzsén egészen a makkodig úgy, hogy kb. 1,5-2 cm-t haladj a péniszen egy oda-vissza fordulat alatt.

(7) A hímvessződ méretétől függően el kellene érned a koronát (a makk peremét) körülbelül 8-10 csavarás alatt. Ahogy eléred a makkod peremét, állj meg és szoríts a gyűrűn egészen szorosan a korona körül.

(8) Majd vezesd vissza a gyűrűt a lefelé a péniszeden, mint egy dugattyút.

(9) Amikor eléred a hímvessződ tövét, állj meg, masszírozd meg a heréidet a másik kezeddel és kezdd újra az egész maszturbációs gyakorlatot.

Ideális esetben kellemesen hosszú aktussal maszturbálhatsz a végső durranásig. Nagyon kellemes érzés! Ha még jobban el szeretnéd húzni az önkielégítést, tarts hosszabb mogyoró masszírozó szüneteket a fordulók között.

 

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 2 =