Fordított kéz maszturbációs technika

Fordított kéz maszturbációs technika
Fordított kéz maszturbációs technika

Ez egy kissé eltér a majomfogós technikától. Helyezd a tenyered a péniszed fölé úgy, hogy a tenyered takarja a hímvessző fejét és az éle érintkezzen vele. Forgasd körkörös irányban.

Ez sokkal jobban stimulálja a makkot, mint általában a csavaró mozdulatok. Engedd, hogy a mozgatás alkalmával a mutató- és gyűrűsujjad tovább stimulálja a pénisz törzsét és/vagy a herezacskót.

Síkosító: igen, szükséges!
Nehézségi fok: magas

 

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

7 hozzászólás ehhez “Fordított kéz maszturbációs technika

  1. Az egyik módszer amit szívesen alkalmazok amikor az időm engedi és jó sokáig el szeretném húzni a kéjes érzést az ejakuláció előtt – a két öklös maszturbálás. Ilyenkor a felső markommal a makkomat izgatom, míg a másik öklöm fel-alá dolgozik, szépen lassan, körkörös mozdulatokkal húzom oda-vissza a péniszem törzsén. Természetesen síkosítóval jól meg lehet bolondítani az érzést!

  2. Amikor a barátom péniszével játszom, gyakran bevetjük az Aneros prosztata stimulátort. Amióta a kedvesem megleptem vele, szinte minden alkalommal előkerül a fiókból. Azt mondja, hogy ilyen csodálatos érzéssel még soha sem találkozott, és sokkal jobban esik neki a kézimunka ha közben a prosztatáját is igerlem az Aneros játékszerrel.

  3. Forgasd a síkosított tenyered miközben fel-le húzogatod a péniszed törzsén úgy, hogy amikor a makkodra érsz, a tenyered teljes egészében végigsimítsa a pénisz fejét. Ez a kombinált, síkosított csavarós-felhúzós, fejős maszturbációs technika szerintem az egyik legkülönlegesebb érzéssel kecsegtető módszer amit eddig kipróbáltam. A módszer még finomabb, ha alapvetően a hasad felőli oldalon játszol a péniszeddel.

  4. Ha nem vagy körülmetélve, próbáld úgy az ujjaid közé fogni a fitymádat, hogy közben hullámzó mozdulatokkal tudd azt mozgatni, fel-le görgetni a pénisz testén és a makkodon. Szerintem ez az egyik legegyszerűbb, mégis hálás, különleges maszturbációs módszer.

  5. Nem vagyok körülmetélve és a fenti módszert gyakran alkalmazom. Úgy vettem észre, hogy ha nem sokkal az orgazmus előtt lelassítok, van ideje a péniszemnek az erősebb erekcióra, így a keményebb merevedés hatására sokkal nagyobb lövéssel lépek a csúcsra, mintha csak simán, a gyors mozgatással ingerelném a hímvesszőmet.

  6. Krémezd, vagy síkosítsd jól be a péniszed. Kapj elő a szekrényből egy csinos bugyit a kedvesed holmijai közül és ha már ott vagy, keress egy tampont is. Vedd fel a bugyit, majd húzd ki felül a merev hímvessződ. Ekkor a bugyi jól körülöleli majd a heregolyóidat, ami igazán kellemes maszturbálás közben. Ha még nem jöttél rá, a tampont a fenekedbe kell helyezni, mely amikor megduzzad, maszturbálás közben kellemes nyomást fog gyakorolni a prosztatádra. Ha ráérzel az ízére, hatalmas orgazmussal fogod a következő adagokat ellőni! Ui.: a végén ne felejtsd el kihúzni a dugót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.