Ajak imitáló maszturbációs technika

Ajak imitáló maszturbáló technika
Ajak imitáló maszturbáló technika

Ez maszturbálás típus visz legközelebb az orális szex keltette érzésekhez. Igaz, időbe telik a módszer helyes alkalmazásának begyakorlása, de megéri, mert a mester jutalma egy frenetikus orális kényeztetés szingli módra. Használd a középső- és a mutatóujjad az egyik kezeden, hogy kialakítsd az ajkak formáját, majd nyomd át a péniszed az ujjaidon a másik kezeddel.

Síkosító: igen, szükséges!
Nehézségi fok: gyakorlat teszi a mestert…

Tipp:

Ha már mestere vagy a fenti maszturbációs technikának, de további orális örömökre vágysz, ne legyél szégyenlős, rendelj egy Rózsaszínű, száj Fleshlightot! Mi a Wonder Wave verziót teszteltük – és bátran ajánljuk! 😉

Tőle:
Date: március 23, 2012

3 hozzászólás ehhez: “Ajak imitáló maszturbációs technika

  1. Egy másik orális szexet imitáló technika

    Végy egy festő ecsetet, lehetőleg a közepesen széles fajtából. Egy poharat tölts meg forró vízzel, merítsd meg az ecseted és kezdd el húzogatni a péniszeden fel-le, majd körkörösen mintha festenél a meleg vízzel. Az érzés fantasztikus, éppen olyan, mintha egy játékos nyelv fickándozna a farkadon!

  2. Az én technikám éppen a tűzcsiholós maszturbálási módszerre alapoz: Nyisd ki a tenyered, az ujjaid tartsd nyújtva és kezdd el csiholni a tüzet. Arra ügyelj, hogy a két tenyered éppen egymással ellentétes irányba haladjon, különben csak a péniszed bőrét feszíted meg. Ez persze nem mindig olyan rossz …

  3. Vegyél fel a kényelmes nadrágot, esetleg shortot (zsebesnek kell lennie). Nyúlj be egyik kezeddel a zsebedbe és helyezd el úgy a péniszed, hogy kezed mozgatni tudd a makkodon. Mozgasd az ujjaidat amíg el nem éred az orgazmust. Vigyázz, finom puha anyagot válassz, nehogy kidörzsöld a péniszed.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük