Fölfelé öklözős maszturbációs technika

A fölfelé öklözős maszturbációs technika
A fölfelé öklözős maszturbációs technika

Ez a maszturbációs módszer általában bőséges síkosítást igényel. Mialatt az egyik kezeddel a péniszed tövét markolod, egyenesen tartod, a másikkal szorítod, és felfelé húzod végig a pénisz törzsén, fel a makkodon keresztül.

Síkosító: igen szükséges
Nehézségi fok: középfokú

Tipp:

A marok szorításának erősségét szabályozva könnyen befolyásolhatod az orgazmus bekövetkezését. Amikor már úgy érzed, hogy nem tudod visszatartani az ejakulációt, szorítsd meg a makkod tövét a mutató- és hüvelykujjad között. Ez a módszer kis gyakorlással könnyen kontroll alá helyezi a túl korán kéjre hajló péniszt.

 

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

2 hozzászólás ehhez “Fölfelé öklözős maszturbációs technika

  1. Micsoda stimuláció! … Próbáld ki a finom fogást is szemben a pénisz szorításával.

    A fent ismertetett önkielégítési technika szuper, de a pénisz szorításával ellentétben gyengéd húzásokat is hasznos lehet alkalmazni mialatt a másik kéz a hímvessző tövénél fogva feszesen fogva tartja a pénisz bőrét. Amikor péniszed elérte a teljes keménységét, használd az egyik kezed arra, hogy a bőrt olyan feszesen tartsa ahogy lehet és olyan közel, ahogy tudod a herezacskódhoz. Ha nem vagy körülmetélve, ügyelj arra is, hogy a fityma teljesen kifeszüljön a pénisz törzsén. E módszer a hímvesszőt teljesen mereven, felállítva tartja. A másik kezeddel ekkor formázz laza markot, majd húzogasd a makkodon. Hamarosan megtalálod azt a pontot amely a legérzékenyebb, de kerüld el a pénisz erősebb szorítását. Finoman mozgasd a kezed fel és le amíg el nem jutsz az orgazmusig. Ez egy jó módszer a hosszan tartó aktus gyakorlására és egyúttal türelmességre is nevel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 12 =