Pénisz dörzsölős maszturbációs technika

Pénisz dörzsölős maszturbációs technika
Pénisz dörzsölős maszturbációs technika

Ez a technika a pénisz teljes hosszára koncentrál. Ha jól csinálod, az erotikus élmény a valódi szex érzésére fog hasonlítani. Mintha a partnered lovagolna rajtad. Valamivel enyhébb ingereket fogsz tapasztalni, így az orgazmus pillanata is tovább várat magára, de az ejakulációs robbanás ezúttal is megéri a várakozást!

Próbáld ki különböző székeken ülve ezt a maszti gyakorlatot, meglátod, ahogy a szék, úgy az érzések is változni fognak! Egy dönthető támlájú irodai szék görgős lábakkal fantasztikus orgazmust segít elő.

Síkosító: igen, szükséges!
Nehézségi fok: gyakorlat teszi a mestert…

 

Tőle:
Date: március 23, 2012

8 hozzászólás ehhez: “Pénisz dörzsölős maszturbációs technika

 1. Én a tükör előtt térdelve szeretek maszturbálni. Ilyenkor oldalról nézem magam onanizálás közben, a csípőm enyhén előretolom, hátradőlök, a másik kezemmel megtámasztom magam. A fenékizmaim és a combom enyhén megfeszül és az orgazmus alkalmával sokkal nagyobbat lövellek, mint általában. Szinte mindig a marok marcsi módszert alkalmazom és péniszem teljes hosszában mozgatom a kezem fel és le, a hímvessző tövétől egészen a makkomig. Néha síkosítom a péniszem, néha nem, ez csak a kedvemtől függ, mindkét módszert szeretem.

 2. Maszturbálás közben szinte mindig lassan dolgozom a péniszemen. Addig húzom el az orgazmust amíg csak tudom. Kedvenc módszerem amikor egy pénisz lasszót teszek a farkam tövére, melytől a farkam hatalmasra duzzad. Közepes tempóval maszturbálok, de az orgazmus előtti pillanatokban maximális fordulatra váltok. Ilyenkor olyan gyorsan verem a farkam, ahogyan csak tudom! Majdnem minden nap maszturbálok, néha a feleségem is beszáll – állítása szerint borzasztóan felizgatom őt az elkötözött, nagyra dagadt, eres farkammal.

 3. Az én kézmentes maszturbációs technikámat még 3 éves koromban fedeztem fel. Ma már egy kissé továbbfejlesztettem, de a lényeg ugyan az maradt. Felveszek egy kényelmes, puha anyagú nadrágot (általában a jó régi, nylon tréning kerül elő). Amióta famer-fetishem van, azzal is próbáltam, de az nem olyan kényelmes. Leveszem a pólóm és hasra fekszem az ágyon, majd elkezdem a csípőm előre-hátra, jobbra-balra mozgatni. A finom nadrágban hátrahúzott fitymával különösen kellemes érzések járják át a testem, maszti közben melyeket a mellbimbóm csipkedésével, csavargatásával és húzogatásával fűszerezek meg. Mialatt maszturbálok általában pornófilmet, vagy szexképeket nézegetek a számítógépem előtt.

 4. Szeretek széken ülve maszturbálni, de az orgazmus előtti pillanatban mindig hátradőlök és élvezem amint a forró sperma összespricceli a mellkasom. Néha akkora orgazumst élek át, hogy az arcomra is jut a spermámból…

 5. Én háton fekve maszturbálok. A csípőm alá teszem a nagypárnát, így a hímvesszőm a mellkasomnál jóval magasabban merevedik. Miközben önkielégítek, a másik kezemmel a heréimet a zacskóm tövénél fogva megtekerem, vagy csak simán a markomban fogva szorítom.

 6. Felizgat amikor állva önkielégítek és a kispriccelő sperma a földre hull.

 7. Gyakran maszturbálok mások örömére. Nagyon felizgat amikor nyitott ablaknál, teljes díszkivilágításban járkálok a szobámban miközben a szomszéd házból tudom, hogy titokban figyelnek! Először csak teszek, veszek, mintha csak szöszmötölnék a lakásban, de aztán egyre gyakrabban nyúlok a folyamatosan ágaskodó péniszemhez és innen már sosincs megállás. Sajnos a takarítást már nem szeretem annyira.

 8. Sziasztok!
  Olvastam a témában hozzászólásokat, és találtam olyan hozzászólást, ami engem is érint!
  Kötélmászáskor élveztem el még tornaórán. Semmilyen erotikus dolog nem volt, mégis mikor elkezdtem mászni, az erőlködés, ahogy húztam fel magam, egyszer csak átváltott kéjes izgalommá. Egyre lassabban tudtam felmászni, mert az erőmet elvette a kéjes érzés. Nem tudtam teljesen felmászni. A mászás közben merevedésem lett, majd mikor már csak tartottam magam, heves magömlésem lett. Aztán visszaereszkedtem, és zavarba kerültem, hogy ez most miért történt. Érdekelne a férfi hozzászólások, mert itt találtam két ilyet, de a többit csak nők írták le. A nemi aktivitásom átlagosnak mondható, és igyekszem nem elkapkodni a dolgokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük