Pénisz dörzsölős maszturbációs technika

Pénisz dörzsölős maszturbációs technika
Pénisz dörzsölős maszturbációs technika

Ez a technika a pénisz teljes hosszára koncentrál. Ha jól csinálod, az erotikus élmény a valódi szex érzésére fog hasonlítani. Mintha a partnered lovagolna rajtad. Valamivel enyhébb ingereket fogsz tapasztalni, így az orgazmus pillanata is tovább várat magára, de az ejakulációs robbanás ezúttal is megéri a várakozást!

Próbáld ki különböző székeken ülve ezt a maszti gyakorlatot, meglátod, ahogy a szék, úgy az érzések is változni fognak! Egy dönthető támlájú irodai szék görgős lábakkal fantasztikus orgazmust segít elő.

Síkosító: igen, szükséges!
Nehézségi fok: gyakorlat teszi a mestert…

 

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

7 thoughts on “Pénisz dörzsölős maszturbációs technika

  1. Én a tükör előtt térdelve szeretek maszturbálni. Ilyenkor oldalról nézem magam onanizálás közben, a csípőm enyhén előretolom, hátradőlök, a másik kezemmel megtámasztom magam. A fenékizmaim és a combom enyhén megfeszül és az orgazmus alkalmával sokkal nagyobbat lövellek, mint általában. Szinte mindig a marok marcsi módszert alkalmazom és péniszem teljes hosszában mozgatom a kezem fel és le, a hímvessző tövétől egészen a makkomig. Néha síkosítom a péniszem, néha nem, ez csak a kedvemtől függ, mindkét módszert szeretem.

  2. Maszturbálás közben szinte mindig lassan dolgozom a péniszemen. Addig húzom el az orgazmust amíg csak tudom. Kedvenc módszerem amikor egy pénisz lasszót teszek a farkam tövére, melytől a farkam hatalmasra duzzad. Közepes tempóval maszturbálok, de az orgazmus előtti pillanatokban maximális fordulatra váltok. Ilyenkor olyan gyorsan verem a farkam, ahogyan csak tudom! Majdnem minden nap maszturbálok, néha a feleségem is beszáll – állítása szerint borzasztóan felizgatom őt az elkötözött, nagyra dagadt, eres farkammal.

  3. Az én kézmentes maszturbációs technikámat még 3 éves koromban fedeztem fel. Ma már egy kissé továbbfejlesztettem, de a lényeg ugyan az maradt. Felveszek egy kényelmes, puha anyagú nadrágot (általában a jó régi, nylon tréning kerül elő). Amióta famer-fetishem van, azzal is próbáltam, de az nem olyan kényelmes. Leveszem a pólóm és hasra fekszem az ágyon, majd elkezdem a csípőm előre-hátra, jobbra-balra mozgatni. A finom nadrágban hátrahúzott fitymával különösen kellemes érzések járják át a testem, maszti közben melyeket a mellbimbóm csipkedésével, csavargatásával és húzogatásával fűszerezek meg. Mialatt maszturbálok általában pornófilmet, vagy szexképeket nézegetek a számítógépem előtt.

  4. Szeretek széken ülve maszturbálni, de az orgazmus előtti pillanatban mindig hátradőlök és élvezem amint a forró sperma összespricceli a mellkasom. Néha akkora orgazumst élek át, hogy az arcomra is jut a spermámból…

  5. Én háton fekve maszturbálok. A csípőm alá teszem a nagypárnát, így a hímvesszőm a mellkasomnál jóval magasabban merevedik. Miközben önkielégítek, a másik kezemmel a heréimet a zacskóm tövénél fogva megtekerem, vagy csak simán a markomban fogva szorítom.

  6. Gyakran maszturbálok mások örömére. Nagyon felizgat amikor nyitott ablaknál, teljes díszkivilágításban járkálok a szobámban miközben a szomszéd házból tudom, hogy titokban figyelnek! Először csak teszek, veszek, mintha csak szöszmötölnék a lakásban, de aztán egyre gyakrabban nyúlok a folyamatosan ágaskodó péniszemhez és innen már sosincs megállás. Sajnos a takarítást már nem szeretem annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.