Dugattyú maszturbációs módszer

Dugattyú maszturbációs módszer
Dugattyú maszturbációs módszer

Ez a maszturbációs technika egy felfokozott izgalmi állapotot feltételez. Akkor működik igazán jól ha már néhány nap eltelt az utolsó önkielégítés óta, ekkor ugyanis segít hosszabban elnyújtani az időt az ejakuláció előtt.

Kezdj el úgy maszturbálni, ahogy éppen kényelmes, de mielőtt elélveznél, áll meg néhány másodpercre.

Amikor újra nekilátsz a maszturbálásnak, a kezed ne járja be teljesen a péniszed. Csak a pénisz törzsére koncentrálj és minden húzásnál kerüld a fityma felhúzását a makkra, ha körül vagy metélve, az ujjaid se érintsék a makkod. Próbáld ki, hogy milyen közel tudod úgy húzni a kezed a makkodhoz, hogy konkrétan azt ne érintse.

Egyesek az orgazmus bekövetkezése után már szeretik a pénisz fejét is bekapcsolni az izgatásba, mások ekkor sem érintik. Próbáld ki mindkét módszert.

Sokan e maszturbációs technika mellett erotikus videóval, vagy tükörrel izgatják magukat. Előfordulhat, hogy amennyiben nem régen maszturbáltál, vagy nem tudod kellően felizgatnod magad, ez a módszer nem vezet orgazmushoz. Gyakorlással viszont a szexuális aktus elnyújtását is célul tűzheted ki.
Síkosító: opcionális
Nehézségi fok: gyakorlat teszi a mestert

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

1 hozzászólás ehhez “Dugattyú maszturbációs módszer

 1. Pénisz tő szorítás

  Ezzel a maszturbációs módszerrel nem sok kézmozgás szükségeltetik. Használd a hüvelyk-, mutató- és középső ujjadat az akcióhoz.

  (1) Helyezd a hüvelykujjaidat (mindkettőt egyszerre) a péniszed tövére, a feléd eső oldalra
  (2) Tartsd a mutató ujjad a középső mellett (mintha ollót tartanál zárva az ujjaiddal)
  (3) Most a középső ujjaid oldalát helyezd a pénisz tövére
  (4) Majd mind a három ujjad csúsztasd le a péniszed tövére és nyomd be valamelyest a testedbe, hogy a hímvessző tövéből minél több előbújjon
  (5) Tartsd az ujjaidat abban a helyzetben és időnként húzd őket a kiinduló helyzetbe, azután vissza annyira, hogy ismét egy kissé benyomd őket a testedbe és a péniszed teste jobban előbújjon. Hamarosan eléred a pontot, amikor ezzel a szokatlan maszturbációs módszerrel a hímvessződ annyira felizgatod, hogy az orgazmus a szokásosnál jóval erősebben tör elő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =