Zacskó és mély heremasszázs maszturbációs technika

Heremasszázs maszturbáció
Zacskó és mély heremasszázs maszturbációs technika

Ez a maszturbáló módszer szintén egy kis gyakorlatot igényel a tökéletes véghezvitel érdekében.

Ez a önkielégítés fajta lehetőséget nyújt arra, hogy miközben a “fő” kezünkkel maszturbálunk a péniszünkön, a másik kezünkkel egyszerre a herezacskónkkal is foglalkozni tudjunk. Kiváltképpen élvezetes lehet, ha maszturbálás közben a másik kezeddel megragadod a heréidet és/vagy mély heremasszázst végzel rajtuk. Ha kellemesen ellazítottad a golyóidat, próbálkozz a gátad masszázsával is.

E technikának a trükkje, hogy a mutató és hüvelykujjad végigcsúsztatod a péniszed törzsén, majd továbbhaladsz a herezacskódra, egészen annak az alsó feléig, majd vissza.

Síkosító: igen, szükséges!
Nehézségi fok: közepes

Tipp:

A herezacskó alsó fele és a gát szinte minden maszturbációs technikából kimarad, pedig ez a rész igen gazdagon ellátott érzőidegekkel és kellemes érzésekkel járulhat hozzá a hétköznapi magánöröm-szerzéshez.

Tőle:
Dátum: március 23, 2012

5 hozzászólás ehhez “Zacskó és mély heremasszázs maszturbációs technika

  1. Helyezz egy kis kézkrémet egyfajta sima padló (pl. lakkozott parketta, laminált padló …stb.) felületére. Hasalj le, emeld fel és engedd le a lábaidat a földre. Ez a mozgás ingerelni fogja a hímvessződet, kiváltképpen ha közben álmaid nőjét képzeled magad alá az aktus közben.

  2. Ezt a módszert még a katonaság ideje alatt tanultam. Ülj rá a kezeidre és maradj is úgy amíg azok el nem zsibbadnak. Ekkor állj neki a maszturbálásnak, egészen furcsa érzés lesz, olyan, mintha valaki más végezné helyetted a kézimunkát.

  3. Feküdj a hátadra és emeld a lábaidat a levegőbe, majd a azokon körbenyúlva kezd el az #1-es maszturbációs technikát. Érdekes érzés, igaz, egy kis rugalmasságot igényel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =