Hogyan maszturbálnak a nők valójában?

Mit hisznek a férfiak, hogy hogyan maszturbálnak a nők, és valójában hogy nyúlnak magukhoz? Utánajártunk, hogy mit képzelnek a férfiak, és a legtöbbjüket sajnos ki kell ábrándítanunk: a nők általában nem izgató fehérneműben, és nem szexi pózokban vonaglanak az ágyon maszturbálás közben.

Maszturbáló lány
Maszturbáló lány

A legtöbb férfi valószínűleg tévhitben él azzal kapcsolatban, hogy a nők többsége hogyan maszturbál. Mármint mikor otthon van egyedül, és csak egy gyors kielégülésre vágyik. Egy átlag férfi általában úgy képzeli el a szituációt, mint ahogyan azt egy pornófilmben is látja:

A nő szexi fehérneműben, vagy teljesen meztelenül valami tökéletesen szexi pózban terpesztve vonaglik az ágyon (esetleg egy tükör előtt), izgatóan simogatja magát, majd kéjesen nyögve a frissen manikűrözött ujjaival dörzsölgeti a csiklóját, miközben másik kezével finoman csavargatja a mellbimbóját.

Na pontosan ez az, ami egy átlagos nő átlagos önkielégítése közben ritkán fordul elő, pedig a 29 éves Misi is valahogy így képzeli, bár ő tett bele némi realitást is: “A nő leül és maszturbál, akár egy pizsamában is. Közben persze erotikusan simogatja magát, vonaglik, meg gondolom kikapcsolja a tévét, és csak a puncijára koncentrál. Utána pedig mintha mi sem történt volna, felöltözik.”

Kispárnával

Párnás maszturbálás

Biztosan kiábrándítóan hat majd a férfitársadalomra, ha megtudják, a nők legtöbbször nem fordítanak még ekkora gondot sem egy gyors numerára saját magukkal. A 32 éves Judit például ritkán maszturbál többet, mint egy-két perc, ugyanis számára olyankor csak a gyors kielégülés a fontos.

“Általában lezavarom egy-két perc alatt, és még segédeszközt sem nagyon használok. Kislányként – már óvodában – is maszturbáltam, persze akkor még nem nagyon tudtam, hogy mi az, csak élveztem. Általában ráhasaltam egy párnára, aztán addig vonaglottam rajta, míg nem volt jó. Ezt néha a mai napig csinálom, de újabban inkább csak a kezemet használom.

A hasamon fekszem, és a hiedelmekkel ellentétben nem ujjazom magam, sőt, még a csiklómhoz sem nagyon nyúlok, csak a felette lévő részt dörzsölöm és ‘nyomom’.

Nem hiszem, hogy szexi látvány lenne egy pasi számára, főleg ha az egész egy otthoni melegítőben történik, miközben zsíros a hajam. Természetesen ha a pasim előtt csinálom, akkor teljesen más. Akkor szexi vagyok, kívánatos, és inkább csak izgatom magam. Úgy viszont sokkal nehezebben tudok elélvezni.”

A cikk forrása és folytatása: Velvet.

Tőle:
Dátum: március 7, 2013

1 hozzászólás ehhez “Hogyan maszturbálnak a nők valójában?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =