Heremasszázs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (16 szavazat, átlag: 8,50 / 10)
Loading...

Létezik néhány gyakorlat a szexuális energia fejlesztésére is. Számos egyéni technika létezik, amelyek megkönnyítik a férfi szexuális energiájának helyreállítását. A taoisták szerint a szexuális energia három dologtól függ: a szexuális hormonok bőségétől, a vese erejétől és a bioelektromos energia, azaz a chi keringésétől.

A nyugati orvoslás igazolta, hogy a tesztoszteron nevű nemi hormont a herék termelik, a taoisták pedig úgy vélik, hogy a heremasszázzsal az ember fokozhatja nemihormon-termelését. Ez a gyakorlat kiválóan erősíti a szexuális energiát általában, és csillapítja a szeretkezés utáni esetleges feszültségeket. A heremasszázzsal élénkíthetjük a vérkeringésüket, ami mindenképpen egészséges. Cikkünkből kiderül, hogyan végezheted a heremasszázst!

Hogyan végezzünk heremasszázst?

Heremesszázs

Heremesszázs

Dörzsöljük össze a kezeinket, hogy jól felmelegedjenek.

Egy-egy kezünk ujjaival fogjuk meg a két heregolyót. A heréket ilyenkor, mint kisebb barackokat érezhetjük az ujjaink között.

Határozottan, de gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk meg a heréket ujjainkkal 1-2 percen keresztül. Ha a herék fájnak vagy érzékenyek, alkalmazzunk kisebb erőt, de hosszabb ideig, amíg a fájdalom el nem múlik. A fájdalmat (kóros eseteket leszámítva) elzáródás okozza, a masszázs azonban serkenti a vér és a szexuális energia odaáramlását, amely eloszlatja az elzáródásokat.

Heremesszázs

Heremesszázs

Tartsuk a hímvesszőt felfelé, hogy hozzáférjünk a herékhez, és finoman ütögessük meg őket a középső ujjunkkal egy-két percen át. Ez segít felélénkíteni a heréket, és növeli a spermiumtermelést.

Végül fogjuk meg a hímvesszőt hüvelyk- és mutatóujjunkkal. Most finoman húzzuk előre a hímvesszőt és a herezacskót a kezünkkel, miközben medencei izmainkat hátrafeszítjük. Ezután ismételjük meg a húzást, a kezünket jobbra, a medencét balra. Majd balra a kezünket és jobbra a medencét.

Befejezésképen, a kezünkkel lefelé húzzunk, a medencei izmokkal pedig felfelé. Ismételjük a gyakorlatot kilenc, tizennyolc vagy harminchat alkalommal. Ez erősíti, és egészségesen tartja az ondóvezetékeket.

Ez is érdekelhet: Erotikus masszázs.

Heremesszázs

Heremesszázs

 

Kedvet kaptál a heremasszázshoz?

Eredmények

Loading ... Loading ...

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

 • A férfi nemi szerveiA férfi nemi szervei (3)
  A férfi nemi szerveinek feladata a hímivarsejtek (spermiumok vagy ondósejtek) előállítása és eljuttatása rendeltetési helyére, a nő nemi szervbe. A petesejtek a petefészkekben termelődnek, a spermiumok a herékben. Tekintsük át a férfi […]
 • Nemi szervekNemi szervek (2)
  A nemi szervek határozzák meg az elsődleges nemi jelleget, azaz hogy valaki nőnemű (lány) vagy hímnemű (fiú). A nemi szerveknek a fajfenntartásban van szerepük. Funkciójuk, hogy ivarsejteket termeljenek - lányoknál a petesejtet, fiúknál a […]
 • Egy Swinger klubban vesztettem el a szüzességemEgy Swinger klubban vesztettem el a szüzességem (0)
  Egyszer csak elakadt a lélegzetem, amikor éreztem, hogy hátulról valaki megfogja a melleimet. Nyakamon éreztem forró leheletét, és végigfutott rajtam a remegés, amikor a fülembe nyalt.
 • A férfiak gyenge pontjaA férfiak gyenge pontja (0)
  Az örömteli szexualitáshoz tehát a férfiak esetében is alapvető, hogy a nemi szervüket elfogadják olyannak, amilyen. Ezenkívül sokat nyom a latban, hogy kellő ügyességre és fortélyra tegyenek szert, amihez elengedhetetlen, hogy jól […]
 • Kefélés az osztálytalálkozó utánKefélés az osztálytalálkozó után (0)
  A lányok lefektettek. Az egyikük hozzám bújt és csókolózni kezdtünk, egy másik a testemet csókolgatta, a másik kettő pedig a hímvesszőmet és a herezacskómat felváltva kóstolgatta. Aztán valamelyik egy óvszert húzott a farkamra és beleült. […]
 • Kovácsné perverz kalandjaiKovácsné perverz kalandjai (2)
  A férfi méretes heréi jókorákat lengtek, miközben mozgásuk egyre erőteljesebb és vadabb lett. Az asszony már régen érezte e nehéz herék ütődéseinek köszönhető kéjes érzést. Szerette volna ha ez az érzés sokáig megmaradt volna, de a vagina […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.