Születésnap

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (4 szavazat, átlag: 10,00 / 10)
Loading...

Minden délelőtt, amikor Kari munkába indult, direkte a Rue Bouquet felé vette az irányt. Ráadásul minden délelőtt pontosan ugyanabban az időben, csak hogy láthassa Babette kisasszonyt, amint kinyitja a sarki cukrászdát, és hatalmas melleit a cukrászpult fölé ömlesztve rendezgeti a színes mignonokat, habos krémeseket és emeletes réteseket a rózsaszín-fodros tortapapírokon. Ilyenkor Kari megállt egy pillanatra a vidám kirakatüveg előtt, Babette kisasszony pedig ránevetett duzzadt, málnapiros ajkaival, vagy egyszerűen csak odaintegetett párnás kis kacsóival.

Aztán egy augusztusi, hőségtől félájult reggelen Babette kisasszony ott állt a cukrászda nyitott ajtajában, érzéki csípőjét a rebarbara-lila ajtófélfának támasztva. Fodros köpenyének két legfelső gombját nyitva felejtette, úgyhogy Kari pontosan a cicik pihés árkába láthatott be. Kicsordult a nyála a gondolatra, milyen izgalmas dolog lenne a farkát beszorítani abba a dögös, ráncos-bőrű kis árokba. Babette édeskésen mosolygott, ujjaival zavartan rendezgetve rakoncátlan hajfürtjeit, amelyek minduntalan előbukkantak tejszínhab-frizurájából.

–    Jó reggelt, szomszédka! – fuvolázta Babette búgó, érzéki hangján és kihívóan Kari felé domborította tejfehét kebleit. Uramisten, gondolta Kari. Pontosan olyanok, mint két tojásfehérje-domb a madártejben! A legszívesebben felfalnám őket, ha hagyná magát ez az édes, dundi kis baba!

–    Jó reggelt, Babette kisasszony! – válaszolta ehelyett félénk, udvarias egyszerűséggel, de érezte, hogy közben hangyák százezrei futkároznak csillapíthatatlan energiával a csigolyáiban.

–    Tudja, ma van a születésnapom! – sóhajtott akkorát a kis Babette, hogy lélegzetvételére összekoccantak a pralinészívek a kirakatban. – Mondja csak, nem volna kedve eljönni a ma esti kis születésnapi ünnepségemre? Nagyon szolid ünnepség lesz… egy kis vacsora, tortácskák, meg valami finom innivaló….

–    Milyen kedves, hogy rám is gondolt, Babette! – Kari áthelyezte testsúlyát a jobb lábáról a balra.

–    Mondjon igent, kérem! Igazán, annyira szeretném! – rebegte Babette és puha kacsóit hullámzó kebleire szorította.

Babette a cukrászda fölött lakott egy elbűvölő, selyemcukorszínű lakásban. Igazi buja női fészek volt – süppedő pamlagokkal, pasztellszínű függönyökkel, s az elmaradhatatlan porcelán-csecsebecsékkel.

Az étkezőasztal két személyre volt megterítve és pontosan a nappali kellős közepén állt, ahová Babette várva várt vendégét bevezette.

–    Maga kis huncut! – fenyegette meg Kari tettetett szigorral a cukrászlányt. – Úgy látom, én leszek ma az egyetlen vendég a születésnapi zsúrján… meg is érdemelné, hogy elfenekeljem!

Babette felkacagott és máris előrehajolt ringó testével, hogy popsiját játékosan a kilátásba helyezett verésre kínálja.

–    Hát fenekeljen csak el! A popóm már alig várja!

Kari érezte, hogy a hangyák vad táncot járnak a gatyájában és pénisze azonnal életre is kelt acélszürke twill-nadrágjában.

-Akkor hadd lássam csak azt a haszontalan popsiját! – dörmögte Kari és egyik keze máris könyékig eltűnt a sliccében. Babette kecsesen kibújt orgonakék poliészterbugyijából és derékszögben előredőlt, kezével a terített asztalra támaszkodva. Kari a tej-fehér segg mögé lépett és egy hosszúkásra összegöngyölt asztalkendővel hatalmas, csattanó ütést mért a cukrászlány pelyhes popsijára. Babette gurgulázva felkacagott

–    Jujj, kedves szomszéd! Ez nagyon fájt ám!

–    Megérdemled a verést! – szólt rá szigorúan Kari és máris csattant a következő ütés, égővörös sávot hagyva a remegő popón. Babette élveteg módon nyaldosta puncstorta-színű ajkát és finoman riszálta megbüntetett hátsóját. Kari erre még közelebb lépett, Babette mögé térdelt és két kezével szétnyitotta a feszes farpofákat. A cukrászlány sötét színű kis segglyuka incselkedve kacsintott rá, így Kari egyik ujját az asztalon álló vaníliasodóba mártotta és alaposan megkente vele a lány seggét. Aztán apránként tágítani kezdte a vaníliától síkos nyílást. Babette zihálva omlott az ünnepi asztalra, duzzadt mellei alatt édes krémek fuldokoltak.

Péniszével határozottan hatolt be a fenekembe

–    Ez finom… nagyon finom! – susogta a cukrászlány. Kari felkapott két kókusz szuflét az ezüsttálcáról és azonmód ráplaccsintott az izzadt popóra. Babette csiklója bele-borzongott a hideg krém érintésébe. Ezt az izgalmas pillanatot kihasználva Kari megragadta ágaskodó faszát és keményen a csinos kis segglyuknak feszítette.

–    Döfj már… ne csak játssz velem…! – lihegte nyafka hangon a lány és Kari tiszta erőből becsusszant a langyos kis lyukba. Babette izgatottan felsikoltott és ritmikusan mozgatni kezdte tejfehér csípőjét. Szülinapi kontya az ütemes ringatózástól lustán leomlott, s a narancssárgára festett bodros hajfürtök púderes arcába hullottak. Aztán az egyik kacsó ügyesen hátranyúlt és a férfi mélyen lógó heréit kezdte masszírozni.

–    Ne ilyen gyorsan! – figyelmeztette Babette. – Nehogy túl hamar elmenj nekem!

Kari hallgatott is a jó szóra, kihúzta hát vaníliasodótól lucskos faszát az izmos segglyukból és kényelmesen letelepedett egy nádfonatú székbe. Babette azonnal mellébújt, narancssárga-fürtű fejét a férfi szőrös combjaira hajtva. Lustán cirógatta a sötét szőrszálakat, de azért keze időnként a selymes heréire tévedt, aztán pedig végigsiklott az erekciótól kőkeményen meredő péniszen.

–    Milyen forró a farkad! – lihegte izgalomtól elfúló hangon Babette és már ugrott is, hogy a tálalóból fürgén behozza a jeges vödröt. Párnás ujjaival kicsippentett egy jégkockát a krómozott vödörből, rúzsos ajkai közé szorította és csiklandozni kezdte vele a merev hímvesszőt.

Kari egy ideig tűrte a jeges simogatást, aztán új erőre kapva derékon ragadta a dundi cukrászlányt, s egyetlen jól irányzott mozdulattal felültette az étkezőasztal tetejére. Babette szétterpesztett combjai alól előbuggyantak a főzött krémek. Kari lecsípett egy félbevágott epret az egyik tortaszelet tetejéről, ujjaival finoman szétnyitotta a lány szeméremajkait és az epret a félig nyitott hüvely izgató nyílásába tolta.

–    Most pedig megeszlek, Babette! Elevenen fallak fel… – lehelte és arcát a szőke fanszőrzetbe fúrta. Fogaival aprókat harapott a zselatintól omlatag eperből, de orrában végig ott remegett a nedves punci fanyar illata. Az eperlé végigcsordogált Babette combján, keskeny piros kacskaringókat rajzolva a lány tejfehér bőrére. Aztán, amikor az eper már elfogyott, nyelvét sebesen fel-le mozgatta a csikló rózsaszínű, remegő kis duzzanatán.

Babette ujjai a férfi hajába markoltak és kifejezetten erősen a pinájába vonta azt az imádni valóan kócos fejet. De Kari hamar megelégelte a nyalakodást, így Babette fölé emelkedett, két kezével erősen megragadta a lány élveteg csípőjét és vad lökéssel belé hatolt. A lány felnyögött és combjait a férfi dereka köré fonta. Kari ügyesen ki-be mozgott, Babette nedves pinája pedig válaszképpen vidáman cuppogott a döfések ütemére. A cukrászlány dundi mutatóujját a szájába vette és félig lehunyt szempillái alól Kari izzadt arcvonásait bámulva – ujját lassú, erotikusnak szánt mozdulatokkal szopni kezdte.

A férfi mohón figyelte és elképzelte, hogyan szopná a lány, ha lüktető makkját és kőkemény faszát most a csücsöri kis szájába tolhatná.

-Addig baszlak, Babette, amíg el nem durranok! – lihegte Kari, fáradtan markolászva a lány hegyesedő mellbimbóit. A cukrászlány megdolgoztatta egy kicsit tehetséges hüvelyizmait és ez pontosan azt az érzést keltette Kariban, mintha most valaki alaposan megfejné elviselhetetlenül feszülő hímtagját.

Babette eközben sóváran pislogott a puncija irányába, mert nagyon szerette volna már a szájába kapni azt a finom kis faszt.

–    Hadd szopjalak le! – gügyögte gyöngéden, de Kari dacosan megrázta kócos fejét:

–    Mondtam, hogy baszni akarlak… Érezni a faszomra csúszó, nedves, szoros kis pinádat!

Én meg szopni akarom azt a gyönyörű faszod, tudd meg! – nyafogta Babette. – És ha ilyen akaratos, önző, egoista rosszfiú vagy, nem is játszom veled tovább! – és egy kövér könnycsepp csordult ki hosszú szempillájú szeméből. – Naaa, hadd cumikázzam meg a fütyidet -olyan szépen kérlelte, hogy Kari végül is engedett. Visszavonult a lány forró puncijából, letelepedett a szőnyegre, hátát kényelmesen az étkezőasztal faragott lábának támasztva. Babette izgatott sóhajjal hasalt a férfi szőrös combja közé és azonmód ajkába kaparintotta a veszettül ágaskodó péniszét.

Péniszével az ajkaimon kőrözött

–    Ezt aztán még a sütiknél is jobban szereted, igaz, te édes, dundi kis baba!? – cirógatta meg Kari játékosan a lány arcán a huncut kis gödröcskéket. Babette mohó étvággyal igent hümmögve dolgozott ügyes kis nyelvcsapásokkal a forró makkon. Élvezte, ahogy a férfi farka meg-megrándul nyáltól síkos szájüregében. Egyre erősebben szopott, beleadva minden női tehetségét – egészen addig, amíg meg nem hallotta, hogy Kari lélegzete egyre sebesebbé válik, lapos hasizmai megfeszülnek. Babette a gyönyör bódító érzésével vette tudomásul, ahogy a férfi spermája belelövellt a szájába. Le is nyelte azon melegében, hatalmas, mohó kortyokban – az utolsó cseppeket is gondosan kiszívogatva a lassan ernyedő farokból.

Kari elégedetten dörmögött, de keze máris a lány összeszorított bársonyos combjai közé tévedt:

-Alig nedves már a puncid, dundi kis babám… Mutasd csak, hadd segítsek rajta! Babette engedelmesen lecsüccsent egy székre, buja csípőjét odatolva Kari gyöngéd nyelvének.

–    Szereted a puncim ízét? – kérdezte incselkedve Babette.

–    Édes vagy, mint egy tál gesztenyepüré és illatos, mint egy kókuszkocka! – lihegte Kari és orrát a lány puncijába fúrta. Aztán orrának kemény hegyével csiklandozni kezdte a lány nedves és rózsaszín klitoriszát.

–    Be is dugom ide a nyelvemet, hogy megkóstoljalak belülről! Hmmm… hogy milyen finom vagy… dundi babuci…

–    Ne beszélj annyit – lihegte Babette. – Inkább nyalogass! A pinám már nagyon izgatott!

Kari szófogadóan csókolgatni és izgatni kezdte a nyirkos-forró pinát. Babette két ujja közé csippentette mellbimbóit, mert imádta ezt a csiklandó érzést feszülő csöcsein. Aztán ernyedten átadta magát az orgazmus hevesen rátörő hullámainak, combjain ott csillogott kinyalt puncijának elmaszatolódott nedvessége.

–    Boldog szülinapot, Babette! – suttogta Kari, egyenest bele a jóllakott punci bíbor hasítékába. Aztán elővarázsolt félredobott zakója zsebéből egy csinos ajándékcsomagot.

–    Ez a tiéd, babuci… a te ajándékod!

Babette izgatott ujjai ügyetlenül bogozgatták a lila kreppszalagot.

–    Nahát, micsoda születésnap! – rebegte Babette és elpirult, ahogy előhúzta a díszcsomagolásból Gouffé rég áhított Nagy Receptes könyvét, az ínycsiklandó finomságok és keleti nyalánkságok eredeti illusztrációkkal fűszerezett, dedikált példányát a Filou és Társa kiadásában, 1927-ből.

–    Köszönöm! – sóhajtotta Babette és futó csókolt lehelt Kari ernyedten nyugvó péniszére. Aztán fürgén lefutott a lépcsőn a cukrászat ultramodern, elegánsan avítt konyhájába és Kari gyöngéden elcsukló mosollyal figyelte, ahogy a lány meztelen cickói izgatott táncot járnak az ezüst habverő egzotikus ritmusára és hajára divatos pókhálót terít a rézüstökből felcsapó, édes fahéjfelhő.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Szex a japánnalSzex a japánnal (1)
  Hunyd le a szemed és gondolj a faszomra! - parancsolta. - Milyennek képzeled hímvesszőm? Amikor kinyitottam a szemem, már az arcom fölött térdelt. A bőre nőiesen fehér volt, a farka pedig egyenes, kemény és lassan lüktetett. Nyelvem […]
 • LégikisasszonyokLégikisasszonyok (6)
  Én Mira melleit gyúrtam, ő a péniszemen lovagolt tökeimet ritmusosan áztatva puncija nedvében, miközben vállaimmal Renáta farát emeltem és tartottam olyan magasságban, hogy nyelvemmel a popsilyukáig jussak, majd vissza a még soha nem […]
 • Éjszakai játékokÉjszakai játékok (0)
  Egyforma gyorsasággal dolgoz­tak, majd elélveztek. Pénisze a nő kezében hatalmas, éhes vadállattá változott. So­nja nyöszörgését hallgatva ujjhe­gyével a legtitkosabb helyet simo­gatta pinájának csúcsán: a csiklóját dörzsölte. Sonja […]
 • FerrariFerrari (0)
  Az ablaknak háttal ültem, a liliommintás fotelben és egy rózsaszínű marabutollat igyekeztem visszavarrni a meglazult flitterek közé Lisette estélyi ruháján. A telefon éles csöngése úgy csapott le rám, akár egy éhes ragadozó madár. Mint […]
 • Eszter szűzességének elvesztéseEszter szűzességének elvesztése (0)
  Egyszerre mozgott rajtam a két formás popsi; Egyik a számon, a másik a már kellemetlenül megduzzadt hímvesszőmön. Ahogy közeledett az orgazmus, úgy fokozták a tempót. Azt hiszem már egyikünk sem volt ura a helyzetnek, és nem is kellett […]
 • Balatoni kalandBalatoni kaland (0)
  Téptük, haraptuk egymást ahol értük. Nyaltam az illatos, teljesen csupaszra borotvált punciját, szopogattam a kagylószerűen záródó, gyönyörű szeméremajkait és közben a popsijában turkáltam. Krisztina hamarosan szinte teljesen magán kívül […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.