Meglepetés szex

Mark kissé előredőlt a kanapén és kezét a nő vállára téve térdre kényszerítette. Egy bokor védelmében, ahol Caroline állt, jól láthatta mi történik odabent. A nő kigombolta Mark alsónadrágját, aztán buzgón nyalni kezdte Mark hímtagját, majd a feje mozgásából látszott, hogy igen gyorsan rátért a szopásra. Mark lehunyt szemmel, továbbra is a támlán nyugtatta a fejét, de a teste apró rángásából lehetett következtetni, hogy élvezi Éva szájmunkáját. Ekkor felemelte a fejét és a kezével eltolta magától a nőt, majd felállt.

Valamit mondhatott neki, mert a nő négykézlábra ereszkedett, vaskos meztelen tomporát Mark felé emelve. Caroline meg odakinn, lélegzetvisszafojtva bámulta az obszcén jelenetet. Mark hanyag mozdulattal kilépett a nadrágjából, azután valamit felemelt a kanapéról, és mielőtt Caroline felfogta volna, hogy mi is történik, a korbács – mert az volt, amit felemelt -, lesújtott a nő hátsójára, piros csíkot hagyva rajta.A nő teste megrándult, de már is lecsapott a következő ütés, majd a következő és a következő… Caroline a szájára tapasztotta a kezét, hogy elfojtsa a feltörő iszonyat kiáltását. Az ütések pedig záporoztak, nem túl gyorsan, inkább kiszámítottan. Azután Mark hirtelen a nő mögé térdelt, egyik kezével megragadva a haját, és hátulról merev péniszével durván belehatolt. És miközben vad, gyors és durva mozdulatokkal hágta meg a nőt, másik kezével a vállát korbácsolta.

Ennyi elég volt, többet nem akart látni! Megfeledkezve az óvatosságról, szinte fejvesztetten menekült. Beült a kocsiba és összezavarodva, vadul dobogó szívvel ült vagy félórát, mire el tudott indulni.

Másnap reggel Mark cirógatására és csókjára ébredt. A férfi keze besiklott a takaró alá, végigsimította a mellét, azután a combjai közé nyúlt.

– Aludj csak, drágám – duruzsolta a fülébe.

– Most rohannom kell, de délután korán jövök és mindent bepótolok! Alig várom, hogy a gusztusos combjaid között hancúrozhassak… – súgta Mark, azután elviharzott – magára hagyva az asszonyt a kétségeivel. Eddig, naivan úgy gondolta, hogy ha egy férfinak szeretője van, akkor odahaza szünetet tart. Ez tévesztette meg. És most egyre növekvő kényelmetlen érzéssel arra kellett gondolnia, hogy Mark az ilyen Éva-féle kalanddal csak feltöltekezett, hogy azután otthon őt jól megdughassa.

Amikor elkészült a házimunkával, kocsiba ült. Visszavitte az autót a kölcsönzőbe, majd a Váci útra hajtott, ahol betért egy elegáns és méregdrága fehérnemű üzletbe. Hosszasan válogatott az exkluzív holmik között, majd konzultált az eladó kisasszonyokkal is, végül egy jókora táskával megrakodva ment haza.

Mark már kora délután megérkezett, és miután evett, máris átölelte Caroline-t. Az asszony hagyta, hogy csókolgassa, majd eltolta magától a férjét.
– Légy egy kicsit türelmes, drágám – mondta kacér mosollyal. – Mindjárt jövök! Addig vetkőzz le … – tette hozzá biztatóan, és eltűnt a fürdőszoba ajtó mögött.

Femdom
Domina

Amikor kijött, Mark meztelenül állt az ágy előtt és elkerekedett szemmel bámulta a jelenséget. Caroline fekete bőrből készült, szegecsekkel kivert fűző-féleséget viselt, aminek félkosaras melltartója egészen felpolcolta a melleit. Az elején bőrzsinór fűzte szorosra, de ugyanakkor a zsinór alatt egészen a szeméremszőrzetéig ívelten ki volt vágva.

Alul gumipántok tartották a harisnyát. Az egész öltözék a wild dream szex garnitúra nevet viselte, de bugyi nem tartozott hozzá, amikor Caroline reklamálta hiányt, a lány kuncogva azt mondta, hogy a bugyi csak akadályozná a „célszerű használatot2. Az öltözékhez fekete tűsarkú cipőt és mintás, csipkeszegélyű fekete harisnyát vett. Ékszer helyett a nyakára díszes fekete bőrből és fémből készült pántot csatolt, ugyanilyen stílusú pántot viselt mindkét csuklóján. A haját magasra feltupírozta, a szeme fekete kontúrral volt kihúzva, a szája meg bíborvörössel. A szelíd és finom Caroline helyett egy démon állt a férfi előtt.

Mielőtt a férfi megszólalt volna, Caroline csábos mosollyal közelebb lépett, és előrántva a háta mögött tartott korbácsot végigvert a férfin. A szíj csak a férfi combját érte, és miután az ütés gyenge volt, meg sem látszott. A férfi felordított, inkább a meglepetéstől, mintsem a fájdalomtól.

– Megőrültél? Mit csinálsz? – kiáltotta döbbenten.

– Új színt viszek a házasságunkba, drágám! Hát, ezt nem élvezed?

Mark egy lépést tett a felesége felé, Caroline viszont egyet hátrált, és óvatosan ügyelt arra, hogy a fürdőszoba ajtó a háta mögött legyen.

– Ne gyere közelebb! – kiáltott rá, és hogy nyomatékot adjon a figyelmeztetésnek, ismét megsuhintotta a korbácsot. (Közkedvelt típus, a legfinomabb szíjjakból fonták, ajánlotta az eladónő, nagyon élvezetes a csípése!) Ezúttal már erősebben ütött, és örömmel látta, hogy Mark combján és fenekén vörös csík jelenik meg. A férfi ismét felkiáltott, de most egészen megváltozott a hangja. Caroline ismét lesújtott. Mark meg sem próbált a közelébe menni, hanem hátrahajtotta a fejét, és kéjesen lihegett mialatt az ostor péniszén csattogott…

Az asszony ismét felemelte a korbácsot és most már teljes erőből, ezúttal a combjára ütött. Mark meg rekedten hörgött, és ahogy Caroline tekintete a testére tévedt, meglepetve látta, hogy a férjének hihetetlenül erős erekciója van. Pénisze, vastag volt és duzzadt, makkja lilán, kőkeményen lüktetve – talán további verésre várva – harcra készen meredt előre. Caroline-nak a pillanat tört része alatt a nápolyi múzeumban látott, a pompeji ásatásokkor feltárt, carrarai márványból faragott Apolló szobor jutott az eszébe. Az életnagyságú szobor teljes férfiúi pompájában ábrázolta az istent, és Olümposzi méretű falloszán, gondosan, minden ér ki volt faragva. „A Vesta-szüzek templomában állt – magyarázta az idegenvezető komolyan, miközben a csoport férfi tagjai pikáns megjegyzésekkel illették a jókora szerszámot, a nők meg csiklandósan vihorásztak, le nem véve a szemüket róla. – Állítólag a szoborral deflorálták a papnőket, mintegy eljegyezvén őket Apollóval.”

Csak egy pillanat volt, amíg nem figyelt, és a férfi máris mellette termett. „Te bestia, most aztán megkapod a magadét” – mondta a férfi és derekánál fogva megragadta a feleségét, és ahogy volt cipősen, az ágyra dobta. Maga is az ágyra térdelt, és megmarkolva Caroline lábait a maga vállára tette, azután megragadva a derekát belehatolt a vágytól már patakokban lucskos pinájába. Olyan erővel, hogy Caroline felsikoltott, de a férfi nem törődött vele, mohón és durván mozgott, hatalmasra duzzadt makkja erős fájdalmat okozott. Caroline nyögött és megpróbált a vad ostrom elől visszahúzódni, de Mark vasmarokkal fogta a vállát. Még soha, szerelmük és házasságuk folyamán nem szeretkeztek gyengéd, és finoman változatos előjáték nélkül, és most a férfi valósággal erőszakot tett rajta. De miközben hasztalanul küzdött a durva roham ellen, egészen váratlanul furcsa érzés fogta el. Az érzés a csiklója felöl indult ki, majd átjárta a hüvelyét, görcsösen összehúzta a méhét, és Mark minden mozdulatára erősödött, hogy végül is Caroline kéjesen nyögdécselve elélvezett. Valahonnan messziről még hallotta, hogy Mark felbődült és hörögve a mellére zuhant.

Alighogy magához tért, Mark azonnal újra kezdte. Gátlástalanul és durván kihasználva a nő minden porcikáját, testének minden nyílásába beférkőzött és fájdalmat okozott, de furcsa, és Caroline számára teljesen érthetetlen módon még a popószexet is – hihetetlen módon – élvezte. A férje úgy szeretkezett vele, dühhel és erővel, mintha valami harci játékon venne részt, aminek a célja másik teljes kikészítése. Hímvesszőjével valósággal felöklelte Caroline-t, kezével úgy szorította a mellét, hogy a nő vonaglott a gyötrelemben, ráadásul vadul harapdálta a vállát. És Caroline ismét és ismét élvezett; a fájdalom teljesen váratlanul egyszer csak átment kéjbe, valósággal marcangolta a testét, és miközben tehetetlenül nyöszörgőit, sikoltva zuhant bele a teljes megsemmisülés édes örvényébe.

Izzadtan, összetörve egymásba gabalyodva, egymás testnedveikkel összekenve aludtak el. Valamikor az éjszaka közepén Caroline felébredt és úgy érezte magát, mint akin egy századnyi katona, meg a hozzájuk tartozó tank, ment keresztül.

Mark is felemelte a fejét a felesége hasáról.

– Nagyon finom volt ez a te kis előjátékod, nagyon élveztem a péniszverést Kedvesem! Ezt az „új színt”, még sokszor fogjuk gyakorolni, ugye szívem? – mondta Mark, és dorombolt, mint egy jóllakott kandúr, miközben kérdőn nézte a feleségét.

– Bízhatsz bennem! – válaszolta Caroline, és csábosán rezegtette szempilláit, miközben magában azt gondolta: „Ne aggódj, drága Mark! Egy élet kevés lesz hozzá, hogy leverjem rajtad a hűtlenségedet”.

Tőle:
Date: július 2, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük