Gruppen-szex a tengerparton

Mindig kedvemet szegi a barátaimmal való nyaralás. A strandon folytatódik a munkahelyi problémáink megtárgyalása, újra elmondatnak a már több ízben elmesélt történetek, megtörténik a környezetben levő nők felbecsülése, és nagy lustán arról esik a szó, hogy melyikükkel mit lehetne csinálni, ám mindebben kevés újdonság van.

Mégis, mindig elkövetem ugyanazt a hibát, és a barátaimmal megyek nyaralni. Akkor is így volt, amikor Horvátországban, Podgorán voltunk. A napok egyhangú unalmasságban követték egymást mindaddig, amíg elegem nem lett belőle, és a barátaim legnagyobb csodálkozására különváltam tőlük. Különcködőnek tartottak.

Egy napon a zsúfolt strandtól messze tiszta tengervizet találtam egy öbölben, csak néhány pár fürdött együtt, mindannyian külföldiek. Az öbölig csak egy lejtős utacska vezetett, úgy, hogy ez egy különálló világnak tűnt. Mindenütt körül meredek sziklák voltak, így lettem ennek a világnak egy része.

Fürödtem, heverésztem a napon, mezítláb másztam a sziklákat, a part menti sekély vízben mind tovább és tovább mentem, amíg egy napon fel nem fedeztem egy még kisebb öblöt. Ott csak egy pár volt.

Dugás a strandon
Dugás a strandon

A következő reggel éppen erre a fövenyre mentem, mert  még nagyobb egyedüllétre vágytam. Az orromat az újságba nyomtam, a füleimbe pedig az Ipod-om füldugóit tettem, és arra a párra nem is figyeltem többé. Ám amikor a napon már verejtékezni kezdtem, és már fel akartam kelni, hogy a tengerbe vessem magam, észrevettem, hogy a parton csak ketten maradtunk; egy lány, 23-25 év körüli, barna hajú, csinos termetű, szép, napsütötte bőrrel, és én. Pillantásommal végigmértem, de miután ő nem mutatott semmi érdeklődést irántam, irányt vettem a tenger felé.

Onnan, a vízből sokkal érdekesebb volt rátekinteni. És még érdekesebb lett, amikor a lány, észrevéve, hogy én a vízben vagyok, teljesen természetesen levetette a bikinijét, így megláthattam a kócosságát a hosszú lábai között. A melleit éppen hogy egy kicsit megsütötte a nap. Erre ő szétterpesztett lábakkal hasra fordult, így lehetővé vált számomra, hogy tényleg részletesen megvizsgáljam a puncikáját és a piros-barna két félgömböt.

Magam sem tudom, mitől ösztökélve, csöndesen közelebb úsztam a parthoz, majd a sekélyben hangtalanul odahúzódtam, egészen a közelébe.

A kócos fürtök között megláthattam a nyílása jelzését is. Ekkor péniszem a fél-merev állapotból hirtelen kőkeményre merevedett; és a fürdőnadrágomban peckesen ágaskodott. Hason fekve a sekély vízben, és nem véve le tekintetemet a lányról, nekitámasztottam a homokos-kavicsos partnak, melyet a tenger hullámai könnyedén mostak. Éppen amikor már a tudatomig jutott ez a különleges izgalom, a víz csobogását hallottam magam mögött.

A sekély vízben maradtam, de úgy téve, mintha elfordított, közömbös tekintettel a körülöttem lévő sziklákat szemlélném. A fiatalember azonban rám sem hederített. Néhány méterrel odébb kilépett a vízből, levette a búvárálarcát, és csak akkor vettem észre, hogy az volt az egyedüli öltözet a testén. Hangosan nyögve és fújtatva elnyújtózott a lány mellett.

A törölközőmig úsztam, Mit is csinálhattam volna mást? Kicsit megszégyenült, de borzasztóan izgatott voltam. És, hogy ők ne vegyék észre izgatottságomat, ezzel együtt szakadatlan merevedésem, hasra kellett feküdnöm. Még a fejemet is elfordítottam.

Lecsuktam a szememet és próbáltam minden másra gondolni, csak nem azokra a kócos fürtökre, amelyeket láttam, de hiába. Végül nem bírtam tovább, elfordítottam a fejemet, és suttyomban megnéztem, hogy mit csinál az a pár.

Ők pedig simogatták egymást! A lány az oldalára feküdt, arccal felém fordulva, a fiatalember pedig hátulról rátapadt, gyengéden a nyakát csókolta. Majd a lábai között és a csípőjén körözött. Láttam, hogy mozog a gerincén, és amikor a fenekére tette a kezét, felfogtam, hogy a hímvesszője éppen a számára legkedvesebb helyen van. Hamar felvettem napszemüvegem, így próbálva álcázni fürkésző tekintetemet. Nézni szerettem volna őket, de nem akartam, hogy észrevegyék. Igazi szerelmi előjátékot vittek végbe minden szégyenkezés nélkül.

Majdnem a guta ütött meg, amikor a lány elmozdult, és emberünket a hátára fordította, egy cigarettára gyújtott, és így a fiú arcára ült, megengedve neki, hogy az nyelvével a punciján és a popóján játszadozzon. Ugyanakkor a lány a pasi merev farkát tartotta a kezében, és simogatását egy pillanatra nem hagyta abba.

Egyetlen pillantást sem vetettek rám, pedig nem létezik, hogy ne vettek volna észre. Ez már idegesíteni kezdett. Honnan veszik a jogot, hogy így viselkedjenek?! Ám, az én helyemben vajon ki hagyná el a helyét, hogy abbahagyja a nézelődést?

Dühös voltam rájuk, ugyanakkor mind izgatottabb, és akkor megtettem azt, amit sohasem képzeltem, hogy képes lennék megtenni: feléjük fordultam, levettem a szemüveget és egészen nyíltan a saját izgatott péniszemen kezdtem matatni, mit sem törődve azzal, hogy éppen olyan szemérmetlenül viselkedem, mint ők. Nem telt sok időbe, a pillantásaink összevillantak. A lány rám mosolygott a barátja pedig jelentőségteljesen figyelte, hogy mit viszek véghez magamon.

Ekkor vált világossá a játékuk, az ő távolléte, búvárkodása, a lány szabados magamutogatása bikini nélkül, és rájöttem, hogy tudatosan provokálnak. Éreztem, hogy égek, hogy ez többé nem az én testem, az agyamban valami összekavarodott, és olyan érzésem támadt, hogy az olajfák és hangtalanul szerelmeskednek, hogy a tengerben a halak is dugnak és párzanak a csillagok, sünök és a korallok, hogy a forró kő is egyesül a nedves kaviccsal, míg végül magamat is láttam, ahogy meredező farkammal négykézláb kúszom feléjük a parton. Melléjük feküdtem, és kinyújtott kezemmel megtapintottam a lány mellét.

– Wellcome! – mondta a fiú.

A lány pedig rögtön a testemre vetette magát, a szájába kapta kemény hímvesszőmet, nyelvével takarítva le makkomról a rátapadt homokszemeket. Néhány gyakorlott szopógyakorlat után egészen a szájába vette a péniszem, és szopni kezdte, időnként valamiféle olasz szavakat mormolva magában.

Olaszok, és az én első olasz nőm…

Szenvedélyesen markolásztam a melleit, ő pedig elfordult és most a szájával a barátja péniszét fogta el, nekem pedig a széttárt hátsófelét és a bozontos punciját kínálta fel. Világosan virított puncija piros hasítéka. Valamit cselekedni akartam, de már ő intézkedett. Elkapta a farkamat és a nyílásához húzta. Nem dugta be egészen, éppen csak a makkom helyezte a nyílásra, és azt vizsgálta, hogy az hogyan lüktet a vágytól. Csak akkor kezdtem el mozogni, amikor a farát még jobban felém tolta, és amikor a hímvesszőm egyszerűen belecsúszott az ő meleg, síkos pinájába.

Farkam vadul lüktetett a forró pinájában
Farkam vadul lüktetett a forró pinájában

A száját eközben sem vette le a barátjáéról. Szenvedélyesen keféltem őt, ki akartam engedni az összes feszültséget, amit a gyönyörű teste és annak titkon szemlélése okozott. Ő pedig közben odaadóan viszonozta munkámat a csípője körözésével. Amíg keféltünk, a barátja combjait, farkát, hasát harapdálta és közben a tojásait markolászta. Én nem bírtam igazán sokáig, néhány percen belül elkezdtem a spermámat belelövellni abba az édes kis pinájába, amely nemrégiben még olyan elérhetetlennek és mégis kívánatosnak tűnt. Az én orgazmusommal párhuzamosan a barátja szintén azonnal elkezdte a lány szájába lövellni a saját fehér krémjét, aki nagy nyelésekkel próbálta torkán lejuttatni a minden bizonnyal jó nagy adag anyagot. A lány mintha csak erre várt volna elsikoltotta magát és kéjes mozgása közben, a barátja még félig merev péniszét szorongatva élvezett el. Orgazmusa legalább fél percig tartott és amikor végre alábbhagyott a sikítozással, elernyedt és láthatóvá vált, hogy körmei mély nyomot hagytak a fiú farkának oldalán.

A párás levegőtől és az orgazmustól verejtékezve szuszogtunk és mind a hárman levegő után kapkodtunk. Ám a napok óta nem szűnő nőhiány és a rögtönzött gruppenszex miatt az én izgalmam egyáltalán nem csillapodott. Elkezdtem csókolni és nyelvemmel fel-le nyalogatni az olasz nő kócos pináját, majd nyelvemet a puncijába dugtam, ő pedig csak mély sóhajok közepette vette tudomásul, hogy készen állok a következő menetre. A barátja a melleit csókolgatta, így az ő pénisze sem kérette magát sokáig; hamarosan keményre merevedett.

Ekkor még a tenger is elöntött bennünket, talán a dagály; testünket hullámok kezdték nyaldosni és rendszeres időközönként csiklandozni. Ismét erőt vett rajtunk a szenvedély, de ezúttal nyoma sem volt az érzéki szeretkezésnek. A lány a hátán fekvő barátjára ült és a faszomat elmarkolva magára húzott úgy, hogy szemből, szendvics pózban keféljük az orgazmusig.

Vadul csókolóztunk, harapdáltuk egymást, és bizony többször éreztem ahogyan a srác golyói és az én heréim összekoccannak. Ez nagyon furcsa érzés volt, de abban a pillanatban, a lehetetlen helyzettől megrészegülve ezt egyáltalán nem bántam. A lány megfordult, a barátja hímvesszője helyére az enyémet helyezte, néhányszor megnyergelt, majd saját kezűleg kihúzta a popsijából a péniszemet és a számomra sokkal kellemesebb helyre tette. Oda, ahol én voltam, most a barátja nyomult be. Helyezkedtünk, mindenki valamiféle támaszt keresett, de a kefélésünk üteme nem igazán volt összhangban és egy pillanatra ki is estem, de szerencsére a kőkemény faszomat sikerült hamar visszadugnom. Gondolom, hogy ugyanilyen problémája lehetett a barátjának is. Végül azonban mégis elhelyezkedtünk, az olasz nőt szendvicsbe fogtuk, mind a két nyílását bedugaszoltuk. Amikor én dugtam, éreztem a melegségét, de a puncija fala mellett a fiú kemény makkját is, amely a maga sorát várta. Akkor én visszahúzódtam, és a fiú dugta, valószínűleg szintén érezve az én hímvesszőmet… Így keféltük és seggeltük őt, ugyanakkor azt is élveztük, hogy egymás kemény farkát is érezzük és hogy a faszunkkal annyira közel vagyunk egymáshoz, hogy csak egy keskeny hártya választja el őket.

Fészkelődtünk és mozogtunk, a kezek, lábak, arcok, ujjak, fogak, herék stb. mindenünk érintkezett, és közben fogdostunk a lányon mindent amit csak zsákmányolni lehetett. Ő érte el elsőnek a csúcsot. Megmerevedett, és megint sikoltott egyet, úgy, hogy az öböl visszhangzott, összehúzódott, de mi egy pillanatra sem hagytuk abba. Kegyetlenül tovább keféltük, saját, önző élvezetünket keresve. A nő ekkor verejtékesen és kimerültén engedte át magát nekünk.

Hatalmas spricceléssel élvezett el
Hatalmas spricceléssel élvezett el

Elsőnek én élveztem el és teljesen kiürültem. Miközben a péniszem zsugorodott, azzal fenyegetve, hogy kiesik a hatalmas, nedves lyukból, a srác is bevégzett. Szinte hallottam, amint az első váladéksugara a lány fenekére, majd a többi löket egy hirtelen fordulattal a szájára loccsant. Ezután szétváltunk, a tengerbe futottunk megfürödni, és amikor a vízből kijöttünk, ők megtörölköztek, és egy szívélyes arrivedercivel elmentek.

Névtelenek maradtunk egymás számára. És íme, idegenként találkoztunk, szeretők voltunk, és utána megint idegenek lettünk. Ami engem illet, elkísértem volna őket a világ végéig, de ők ezt nem akarták.

Megpróbáltam megkeresni őket a következő napokban is, de mintha elnyelte volna a föld. Azt hittem, a nyaralásuk véget ért és elutaztak. Csak az utolsó nap találkoztam velük a podgorai korzó tömegében, ahol a barátaimmal sétálgattam, akiknek egy szót sem szóltam erről a kalandról. Néhány összeesküvő, mások számára észrevehetetlen pillantást váltottunk. Később megint láttam őket egy vendéglőben, de ők nem vettek észre többé.

Bevallom, hogy azon az éjszakán a szoba homályában, markomban a kemény péniszemmel, képzeletemben élénken megjelentek a Podgora és Tucepi közötti kis rejtett öböl strandján végbement játszadozás képei. Ezt az élményt még ma is gyakran emlékezetembe idézem és hosszasan maszturbálok.

 

Köszönjük Balázsnak az élménybeszámolót!

Várjuk a hasonló, másokkal megosztandó élményeiteket!

Szeretsz nudizni?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

 

Tőle:
Dátum: szeptember 28, 2012

6 hozzászólás ehhez “Gruppen-szex a tengerparton

 1. Velem majdnem megtörtént ugyan ez. Az említett partszakaszon tényleg van egy nudis rész, ahol előttem is keféltek már. Egy baj volt csak, hogy engem kihagytak a játékból!

 2. Csodálatos dolog amit csináltak. Én a feleségemmel mentem az olasz partra és az egyik olasz srác odajött, majd elkezdte szoptatni a nejemet. Ő mindig nagyon szerette mindig szopni a szép, csupasz makkú srácokat, így nekem jutott a puncija amibe hamar beletettem a dákómat.. Nemsokára cseréltünk, majd pár perc múlva más srácoknak is odatartotta a punciját én erre meg átengedtem a száját más faroknak. Csodáltam a nejemet, hogy két óra múlva már nyolcan élveztek bele a szájába és legalább ennyien hágták is, meg. Ez volt az első napunk a nászúton és a következő két hét még jobban sikerült, mert naponta sokkal többen élvezték a nejemet és Ö is a srácokat.

 3. Azóta rendszeresen járunk együtt vagy külön is nudizni és az idén egy hónapra a Szicíliai parton voltunk ahol még éjszakára is voltak srácok akikkel élvezkedtem a feleségemmel ami nekem mostanság egyre jobban tetszik, és örülök neki, ha bárki megkeféli. Sajnos rákaptak a segge lyukára is és már olyan lyukat csináltak rá, hogy ketten is alig élvezünk el a nejem seggében, de szopni csodálatosan szeret és tud is. A nászutunk óta több ezer férfi járt benne és ennek őszintén örülök, mert most már én is járhatok mások feleségéhez élvezkedni.

 4. A feleségem a barátnőjével ment el a sziciliai tengerpartra nyaralni az én beutalómmal mivel én a kórházba kerültem. Később amikor három hét múlva hazajött elmesélte töviről hegyire mi történt és örömmel vettem tudomásul,hogy a három hét nekik egy tömény baszási sorozat volt amikor is mind a két csajt elcsinálták és a barátnője megtartotta a gyereket és örült neki a férje is, mivel annak nem volt termékeny a magja.Én nekem is tetszett ahogy őrömmel szeretkezett a feleségem többesbe is és nem zavarta a gruppen – szex meg a nudista strand sem.Elmondta,hogy amikor megérkeztek és kaptak egy franci ágyas szobát ,majd lezuhanyoztak a barátnője lefektette az ágyra és elkezdte szájon csókolni,majd bekapta a melleit egymás után és a bimbóit is megropogtatta, Később egy műfasszal megbaszta a feleségemet akinek ez volt az első ilyen élménye,mert eddig mindig csak húsvér fasszal baszták meg . Ekkor elmondta,hogy imádja ha megerőszakolják,mert nagyszerű érzés amikor erőszakosan dugják a srácok vagy a férfiak a farkukat.

  Később lementek egy vékony ruhába és megvacsoráztak,majd ottmaradtak táncolni.Felkérte őket két olasz koma az egyik 22 éve a másik 28 éves volt. nagyon is érezték a tangónál milyen kemény farkuk van a srácoknál és hamar fel is mentek a szobába. Mikor túl voltak az első három élvezeten leszaladtak csak úgy meztelen a partra és megfürödtek az óceánban. Közben a srácok megint elkezdték a szeretkezést, de most cseréltek és aki eddig dugta az én asszonyomat most az a barátnőjét dugta a feleségemnek. Kiderült a kefélések közepette ,hogy ez a gyerek sokkal nagyobb szerszámmal rendelkezett mint a másik és egész éjszaka vele kefélt. Majd reggel felkeltek elmentek reggelizni és utána elmentek a közeli városba szétnézni. Ott bementek az egyik srác lakásába ahol még otthon volt a srác apja meg a testvére és azok is megdugták a két csajt,de az öregnek az volt a kívánsága hogy szopják le mait a feleségem örömmel meg is tett.

  Mindig is szerette ha a fasz a szájában sül el és ilyenkor megrágcsálta és lenyelte a sok gecit.Közben mások is eljöttek a sráchoz és a végén alig érték el a vacsorát mert annyian megbaszták. Persze a két srác a három hetet végigbaszta a lányokat és valakik azt már nem tudták megmondani, de felcsinálták mind a két asszonyt. Én nem örültem neki ,majd az asszonyomat kikaparták,igaz előtte az orvos egy héten keresztül végre szabadon baszhatta és utána hat hétig nem lehetett vele kefélni. A barátnőjének a férje szinte repesett az örömtől,hogy végre terhes lett a felesége mert már ott tartottak,hogy elválnak. Elmondták,hogy a tengerparton rendszeresen gruppeneztek sokszor azt sem tudták ki keféli és szoptatta őket, de nagyon megszerették a gruppen szexet. elmentek odakint egy swinger klubba is minden másnap és ráadásul neki sose kellett fizetni és ott kajálhattak és ingyen ihattak amit akartak. Az volt az igazi amikor a két asszony szopta a melleit egy férfi hanyatt fekve kefélte a seggét a másik felülről baszta a punciját a harmadik srác szoptatta a negyedik meg a hosszú farkát néha a seggébe néha meg a pinájába dugta tágította és lökette.Elmondta a feleségem ha tehetné megint elmenne vagy hat hónapra olaszba és inkább ott kurválkodna,mit itthon dolgozna.

  1. Leszaladtak megfürdeni a szicíliai óceánba… Nem véletlenül a cseh tengerbe?
   Kamus vagy, komám, ahogy a másik Lajos is…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 10 =