Szüzesség

Valami felriasztott álmomból. Tágra nyitott szemmel nézem mennyezetet, teljesen ébren és pihenten habár még messze van a hajnal. Sonja alszik. Hallom, amint álmában rövidebbé válik a lélegzete. Valahonnan messziről vonatzakatolást hallok, ismeretlen, fáradt utasokat visz, ki tudja, milyen úti célok felé. A szobában süket csend. Még az óra is megállt.

Sonja megfordul álmában, és combomhoz nyomja kicsi, kerek hátsóját. Meleg, csipkével szegélyezett piros selyem hálóingje felcsúszott, szabadon hagyva meztelenségét egészen a derekáig. Kinyújtom a tenyeremet és puha húsára fektetem. Olyan simulékony. Az éjszakai sötétségben, míg a kinti messzeségből elfojtott zörejek hallatszanak, a boldogság az egyetlen fennmaradt illúzió. Kinyújtom a mutatóujjamat, és megtalálom a választékot, amely elválasztja fenekének félgömbjeit. Egészen addig követem, amíg el nem vész a lába közében.

Becsúsztatom kezemet a hálóing alá. A selyem susog. Ujjammal a hátgerinc vonalát követem, fenekétől a haja kezdetéig. Úgy tűnik, hogy valamilyen időtlen varázslatban vagyok. Kezem előre halad az egyik melléig. Kicsi, mint az alma. Sonja lélegzésére le-fel emelkedik. Közepén kitapintom a mellbimbót, amely az ujjak érintésére rögtön megkeményedik és felegyenesedik. Sonja felsóhajt álmában és hallom, hogy a nevemet suttogja, majd magához hív.

Ujjaztam magam miközben nyaltam a finom, ártatlan punciját

Teljesen hozzásimulok, és hasa domborulatát keresem, amelynek tövében szőrzete göndörödik. Lábai rögtön széttárulnak. Semmi kétség, felébredt. Vissza akarom húzni a tenyeremet, de nem engedi. Megszorítja combjaival. Elmozdul, ujjaimat keresi nedves fügécskéjén. Rögtön megtalálom a szenvedély galambocskáját, és elkezdem gyengéden érintgetni. Csiklója azonnal válaszol a simogatásokra. Megnövekszik, megkeményedik, mint amikor a gyümölcs beérik a nap forróságától.

Könnyedén érintgetem, mire Sonja elkezdi előre-hátra hintáztatni a testét, mint ahogyan a nő válaszol a férfi hímvesszőjének benyomulására. Hallom, hogy a sötétben nevemet mondja, azt mondogatja, hogy szeret és imád. Harapdálom a fülcimpáját. Átveti kezét a testemen és megérinti a hátsómat. Egyszeriben teljes erőből előre-hátra veti magát, ekkor ujjaim a nedves szeméremajkak között becsusszannak puncijának sikamlós nyílásába. Most felszúrja magát az ujjaimra. Így simogatni Sonja melleit és punciját éjnek idején, sötétben számomra is rendkívül izgató. Hasammal a hátsójához tapadok, hogy érezzem minden mozdulatát és rezdülését.

Görcsbe rándul és megszorít váratlanul, egyszeriben, minden előzetes jelzés nélkül egész testéből sikoly és üvöltés tör fel, ami magával viszi az éjszakát, miként egy vad sóhaja valamilyen sötét erdőből. Élvezek az élvezetében.

Kicsit később felém fordul, hegyes nyelvét a számba nyomja, csókol, egyik kezével szétfeszíti a térdeimet. Érzem megkeményedett mellbimbóit amint végigsiklanak a testemen és megállapodnak a combjaimon, nyelve pedig finoman, nagyon izgatóan behatol a lyukacskámba. Úgy jön belém, mint valamilyen kígyó a nedves odújába. Amikor először aludtunk együtt és azt mondta, hogy megkefél a nyelvével, nem gondoltam, hogy tényleg megélem azt a gyönyört, amiben még sohasem volt részem. Mert Sonja az ilyen intim csókok közben egészen különleges módon tudta kinyitni a szemérem nyílásom úgy, hogy egész hosszában szabaddá vált hegyes nyelve előtt. Nyelve egyszerre mintha megnyúlt és meghosszabbodott volna, képessé vált mélyen belém hatolni, mélyebbre, mint valaha is bármelyik nyelv feltűzött.

És most is bennem van. Lassan, finoman hatol be, egyre mélyebben és mélyebben, nyelve hegyével tapogatva az utat nedves belsőmben, miközben egész csiklóm tüzel, s amikor teljességében bennem van, nyelve megáll és megnyugszik. Mint az igazi fasz.

Érzem, hogyan tölti ki teljesen a lyukacskámat, hogyan szorul Össze körülötte a pinám fala, bevonva gyöngyházfényű nedvével. Most csapdába kerül, megnyugszik. Sonja keze érintgeti a melleimet, szorongatja és simogatja őket, majd lassan, fokozatosan elkezdi kihúzni a nyelvét, ürességet hagyva maga után áhítozó puncimban. Annyira izgató, hogy fel kell nyögnöm a kéjtől. Most újra a kezdeteknél van, kering a puncim nyílása körül, azután lassan visszatér és újból belém hatol. Egész testemben égek, delíriumos állapotban vagyok, eszemet vesztem, soha senki még nem kefélt így a nyelvével. De be kell vallanom, hogy igazi fasszal sem. Amikor a nyílás végére ér, a nyelv megnyugszik, én pedig reszketek. Megőrjít a lassú behatolása és finom, elnyújtott kicsúszása. Megőrjít pinám űrjének ez a lassú betöltse. Lám, megint kicsúszik, lustán, mintha nem akaródzna neki. Megkísérlem combommal gyorsítani a csúszását. Sonja azonban szorosan fog, nem engedi, hogy elmozduljak.

Amikor harmadszor is tövig belém hatolt a nyelvével, görcsbe rándultam és elélveztem. El tudjátok ezt képzelni? Háromszor megkefélve nyelvvel, íme, görcsben élvezek el, cibálva Sonja haját, teljesen magamon kívül az élvezettől, amely hullámokban önti el egész testemet.

Utána a sötétben barna Gauloise-t szívunk, amelynek füstje marja a torkunkat. Igazi férficigaretta ez. Sonja a melleimen fekszik, mintha párnák lennének. Én az egyik almácskáját tartom fogva, amely mellett még egy hasonló cici elférne a tenyeremben olyan kicsik.

Hallgatunk. Testünk mindent elmondott egymásnak. Talán csak álmában Sonja azt suttogja, hogy szeret. És imád.

Én is Szeretem Őt. Harmadik hete, hogy együtt vagyunk, hogy minden éjjel együtt alszunk, mint férj és feleség, hogy ujjaink és nyelvünk helyettesíti azt, amit a természet nem adott meg a lábunk között és még mindig nem ittunk eleget élvezeteink forrásából.

Sonja alighogy elvesztette a szüzességét. Én vettem el neki a nyelvemmel és az ujjaimmal. Életemben először csináltam ilyet. Talán ezért is tart bennünket olyan szorosan fogva a szenvedély, talán éppen ezért nem tudunk betelni gyengédségeinkkel? Ismét vonatfütty és a szerelvényt újból elnyeli a távolság. Megpróbálok visszaemlékezni; hogyan is kezdődött?

Véletlen találkozással Vesnával az utcán. Utána kapucsínó a Mokka kávézóban. Beszélgetés mindenféléről, majd hívás, hogy kísérjem el a Papagájig, ahol találkoznia kell a barátnőjével, Sonjával. Beleegyeztem. Megint feketekávé ás újabb cigaretta, ismét beszélgetés. Majd Sonja érkezése.  Alacsony, fekete hajú lány rövid farmerban, amely feltárja hátsójának kerekségét és orsó vonalú combját, indiai selyemből varrott fakó ing, amely láttatja almácskáit. Kihívóan és pimaszul nyíltan. Kemény kézszorítás, beszélgetés mindenféléről, és a felfedezés, hogy tekintetét nem veszi le az ajkamról.

Később bevallotta, hogy rózsaszínű nyelvem vonzotta, melyet pinácskáján mozogva képzelt el – vallotta be pimaszul és nyíltan.

Vesnának észre kellett vennie, hogy valami történt kettőnk között. Valamilyen átlátszó kifogással magunkra hagyott bennünket. Hallgattunk, kerestük a beszélgetés elvesztett fonalának kezdetét és akkor valami váratlan történt: Sonja elkapta a tenyeremet, ajkához emelte és elkezdte csókolni a közepét, pont a gödröcskét. Az ajkak száraz érintése, majd a nyelv meleg hegye… Mintha áram ütött volna meg. Fizettünk, beültünk az autómba, és elrohantunk Almádiba. Egyszerűen nem bírtam kivárni, hogy Sonját magamhoz szorítsam.

Alighogy becsukódott mögöttünk az ajtó, nyelve máris a nyelvemen volt, keze a csípőmön, almácskái a tenyeremben. Csókoltuk és simogattuk egymást és már csupán a simogatásoktól majdnem elélveztünk. Édes Sherryt töltöttem neki amíg a kádba lassan csorgott a meleg víz és amíg elkészítettem neki a habfürdőt. Azt akartam, hogy a tenger illata áradjon róla. Amikor törülközőbe csavarva kijött, magam is a fürdőszobába mentem és meztelenül tértem vissza, le sem törölve teljesen a vízcseppeket magamról. Ajkai szedték fel őket. Utána csókolództunk és ujjainkkal szeretkeztünk az ablak előtt kiterített medvebőrön. Azt mondta:

– Légy óvatos. még szűz vagyok, de dugjál meg kérlek!

Valóban, ujjaimmal kitapinthattam a hártyácskát, amely elrejtette a vaginájának bejáratát.

Nem zaklattam sokat. Jobban vonzott a borsószemnyi csikló. Sonja néhányszor erőteljes orgazmusokban tört ki, mielőtt még megmutatta volna nyelvének ügyeskedését. Egyszerűen megőrjített.

Éppen aznap kezdődött az Évi szabadsága – és az enyém úgyszintén. Másnap elvittem autómmal albérleti szobájáig, ahol összeszedte a legszükségesebb dolgait és visszatért Álmádiba. A szeretőm akart lenni, azt mondta:

– Szenvedélyes szeretőd leszek, Jana. Bármikor, amikor megkívánod, megkeféllek a nyelvemmel, Te pedig maszturbálj velem, amíg eszméletemet nem vesztem az elélvezéstől.

Minduntalan kezem érintését akarta érezni a testén, állandóan kínálkozott. Amint egy kicsit széttártam a lábam, forró tenyere máris a combjaim között volt. Néhány napig ruha nélkül járkáltunk a lakásban, állandó felizgultságban és érintésre vágyva, folyamatosan feltüzeltük egymást.

Egy este üvegből készült pénisszel váltottam fel a nyelvét. A melleimet csókolta, miközben magamba nyomtam. Azt nézve, hogyan fuldoklok az élvezettől, sírva fakadt. Azon az éjszakán egészen reggelig a titkait tárta fel előttem.

– Sohasem érintett meg egyetlenegy férfikéz sem – vallotta be. Nagyon korán felfedeztem, hogy a saját nemem vonz és eddig mindegyik barátnőmet birtokoltam is.

– Vesnát Is?

Nyelvemmel megpróbáltam mélyen behatolni a puncijába

– Őt Is. Mondom, mindegyiket. De mindig a nyelvemmel birtokoltam őket. Rájöttem, hogy szokatlanul mozgékony, hogy nagyon hosszúra ki tudom nyújtani és egészen mélyen be tudok hatolni a puncijukba. Úgy szolgál a nyelvem, mint egy fasz. Mindegyik barátnőmnek megengedtem, hogy izgassanak ajkukkal, nyelvükkel és ujjaikkal, de soha, egynek sem engedtem meg, hogy belém hatoljon. Egyszerűen nem akartam. Maga a gondolat sem tetszett, hogy valaki bennem legyen. Viszont amint arra gondoltam, hogy valamelyikükbe behatoltam, máris nedves lettem, pinámból azonnal csorogni kezdett az izgalom váladéka.

A beszélgetés szüneteiben cirógattuk és izgattuk egymást, egyszerre és külön-külön, tettekkel és szavakkal serkentve egymást még nagyobb szabadságra és teljesebb erotikus odaadásra.

Hajnalban megfogta a fejemet és a pinájához húzta.

– Nyalj! – Sóhajtotta.

És én nyaltam. Természetesen Ő is engem. Akkor elmozdult, megengedve, hogy nyelvemmel eljussak szűzhártyájáig és akkor meglepett. Majdnem szégyenlősen megkért:

– Lyukaszd át, Jana, kérlek! Basszál meg a nyelveddel!

Még magamhoz sem tértem a váratlan kívánságától, nyelvem máris megérintette a hártyát. Egyszer már én is benne kívántam lenni, megérezni, milyen is belülről a kívülről gyönyörű vaginája. Már így, kívülről is teljesen megőrjített.

Nyelvemet a hártyának nyomtam és feszítettem, de csak a nyelvemmel semmiképpen sem tudtam átszakítani.

– Kefélj meg az ujjaddal, basszál meg vele! – Követelte Sonja.

És én bizony megkeféltem. Fájdalmat és vérzést okozva benyomtam az ujjam, a szűzhártya átszakadt és az én kis leszbikusom egyszerre nővé lett.

Kezem-lábam ujjait a pinájába kellett nyomnom, egyszerre mindet magában akart érezni, talán pótolni mindazt, amit éveken keresztül valamilyen idegenkedésből elutasított. Ebéd közben még a borosüveg nyakát is magába nyomta. Egyszerűen kielégíthetetlen volt, puncija folyton élvezetre áhítozott.

Néhány nap múlva lecsillapodott a szenvedélye. Megengedte, hogy ujjaimat tövig benyomjam a pinájába, de jobban élvezett, amikor ugyanezt tette velem a nyelvével. Szívesen összekuporodott a lábamnál, és szénfekete hajával a vénuszdombomhoz simult. Így csak el kellett fordítania a fejét, és arcát máris meleg lábközömbe fúrhatta. Követelte tőlem, hogy sokáig csókolgassam almácskáinak bimbóit, hogy kiszopjam őket, hogy kiharapdossam belőlük a keménységet. Egész testében remegett, amikor egész mellét bevettem a számba és nyaltam, szívtam, szopogattam. Hol erősen, hol gyengéden kezeltem melleit.

Amikor arra céloztam, hogy a fenekemben is szeretném a nyelvét, örömmel rám vetette magát és rögtön úgy betöltött, hogy reszkettem a fájdalomtól. Pillanatnyi hevületében túl durván tette meg amit kértem. Később megmutatta, hogy valójában gyengéd is tud lenni. Utána meg sajnálta, hogy nincs két nyelve, hogy egyszerre mindkét oldalról betöltsön.

Míg mindezt végiggondoltam, a fekete cigaretták tövig égtek. A sötétben egymáshoz simultunk, egymás arcába lelegeztünk és lélegzetünk összekeveredett. Almácskáinak hegyei melleimbe szúródtak, ez pedig igen kellemes érzés volt. Ujjait fenekem repedésébe szorítottam. A szájába suttogtam:

– Még a fenekedet is ide kell adnod. Azt is magamnak akarom.

– Még ott sem kefélt meg soha senki.

– hallottam suttogó válaszát.

– Egy kicsit Se?

– A legkevésbé sem.

– Nekem megengeded?

– Jana, szeretlek. Azt tehetsz a testemmel, amit csak akarsz. Neked adom minden szüzességemet. Vedd el őket mindörökre!

Mutatóujjamat jól megkentem a síkosítómmal és a fenekébe indultam. Virágjának nyílása bimbó formájú volt. Csupán ujjhegyem behatolását engedte meg, akkor összeszorult. Nem esett jól neki.

– Egy kicsit többet kell foglalkoznom a fenekeddel, hogy végre kinyíljon és átadja magát – tréfálkoztam vele, mire Sonja nyelvével a számba bújt.

– Kár nem kihasználni, ha már itt van – mondta utána, és ujjamat forró pinácskájába dugta, amely érintésekre és szakadatlan simogatásra áhítozott, így ismét megkeféltem az ujjammal. Élvezett és nyögések közepette ölelt, harapdálta a mellemet, mindaddig, amíg meg nem látszottak fogainak félhold alakú nyomai. Akkor ujjainak játékával viszonozta, hogy végezetül a nyelvével váltsa fel őket.

Nyelve utáni vágyakozásomban ismét megáradtam, ő pedig összeszedte a belőlem kiáradó nedvet és teljesen megtörölt nyelvével, amíg csak erdőcském minden szőröcskéje nem lett ismét száraz.

– Várj – vetettem közbe, és elmentem a nappaliba. Éppen eszembe jutott valami. Ha már elvettem testének szüzességét, mindent meg akartam adni magamnak. Egy kis Sherryvel a pohárkában tértem vissza. Vénuszdombjára öntöttem, hagyva, hogy végigfolyjon a pináján, majd ajkamat kellőképpen odatapasztottam és felittam az alkoholt. Míg teljesen felszívtam az édes nedűt, Sonja jajgatott és sírt az egymás utáni kielégülésektől.

Később bevallotta, hogy soha senki nem tett vele ilyesmit.

– Mennyi mindent teszel velem elsőként az életemben, Jana. Sose foglak tudni elfelejteni! – sírta bele a hajamba. Az első nő vagy, aki teljesen magáévá tett, akinek szívesen odaadtam magamat, aki elvette a szüzességem és akinek teljesen odaadtam magam. Szeretlek, Jana. Imádlak!

Mennyi boldogság és mennyi imádat volt a szavaiban!

– Mindazokkal, akik eddig magukévá tettek, és akiket én birtokoltam, csak játék volt, gyermeki játék mondta még később. – Mintha minden csak előkészület lett volna arra, ami közöttünk történt.

Nem feleltem neki. Hát mit mondjak? Hogy egyszer már én is így éreztem magam, de az régen volt? Mégis, egy Mónikát sehogyan sem tudtam elfelejteni. Ugyanaz volt nekem, ami most én voltam Sonjának. Első igazi kapcsolatom, amely után nő lettem.

Lábam köze égetett és fájt. Nem voltam többé képes újabb izgalmakra. Sonja úgyszintén kimerült. Csak ölelkezni és csókolódzni tudtunk, simogatni egymást és ujjainkkal megismerni testünket, anyajegyeinket és hajlatainkat. Felizgulni azonban többé már nem tudtunk.

Jó éjszakát kívánva ismét megcsókoltuk egymást. Sonja ismét hátat fordított, és ölembe nyomta a hátsóját, szeretett kis kifli módjára aludni. A piros selyem hálóinget már rég ledobta magáról, én meg amúgy is meztelenül aludtam. Izzadságunk összekeveredett, átöleltem és tenyerembe vettem egyik almácskáját, mint valamilyen gyümölcsöt.

Álomba merültem, de még hallottam álmos hangját:

– Jó éjszakát, szerelmem, álmodj rólam!

Akkor eltűntem, elnyelt a mély sötétség, nem voltam többé tudatában önmagamnak, sem Sonja közelségének, semminek, ami körülvesz és amiben napról napra élek. Egyszerűen halott voltam és nem léteztem, mert a tudatom teljesen kialudt, mint ahogyan a gyertya elalszik.

Nagyon olyan boldogan aludtam el. Úgy hiszem, legboldogabban eddig az életemben. Azt, amit a nő a nőnek nyújthat, soha nem nyújthatja neki férfi. Talán ez a titka a férfiak közötti szerelemnek is?

Tőle:
Date: május 7, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük