Németországi kaland

Néhány éve nyáron egy barátommal elhatároztuk, hogy elutazunk Németországba, egy kicsit körülnézni a világban. Csóró diákként természetesen valamilyen luxusszállóról még álmodozni sem mertünk, ezért egy utazási irodában a diákszállókat böngésztük. Találtunk Berlinben egy, a központtól nem is túl messze fekvő helyet, ami számunkra is megfizethető volt. Sok csomagot nem vittünk, egy-egy hátizsákba minden belefért, amiről úgy gondoltuk, hogy szükségünk lehet, de a vonaton így is nyomorogtunk, annyian voltak.

Óriási megkönnyebbülés volt, amikor Berlinben kiszálltunk, és az áporodott testszag után nagyot szippanthattunk a friss levegőből. Tudtuk, hogy melyik villamosra kell felszállnunk, már csak jegyet kellett vennünk, de ez is hamar megoldódott. A megállóban térképpel a kezünkben ácsorogtunk, de a biztonság kedvéért gondoltam, hogy valakitől egy pontos útbaigazítást is kérek. Egy szép, magas karcsú lány ácsorgott mellettem majdnem derékig érő, kissé vörösbe hajló szőke hajjal, gyönyörű kék szemekkel. Odaléptem hozzá, s bár barátom jól beszélt németül, én angolul kértem a segítségét a térképre és a felírt címre mutogatva, ő készségesen válaszolt, hogy ne törődjünk semmivel, ő is ott fog leszállni, bízzuk rá magunkat. Nem tudom hány percet utazhattunk, mert végig a nekem félig háttal álló lány feszes, domború nadrágját csodáltam. Mikor intett, hogy megérkeztünk, együtt szálltunk le. Egy percnyi séta után rámutatott egy hosszú épületsorra, ami egy modem lakótelepen állt, hogy ez lenne az. Köszönt, s azzal ott is hagyott minket.

Bementünk a recepcióra, kitöltöttük a papírokat, kezünkbe nyomták a kulcsot, s már mehettünk is a “lakosztályunkba”. Jó kis hely volt. Egy szobából állt, valamint zuhanyzós mellékhelyiségből és jól felszerelt kis főzőfülkéből. Egyedülálló legénynek igazi jó kis kégli. Komótosan kipakoltunk, megmelegítettünk két magunkkal hozott konzervet, ettünk, lefürödtünk, hajat mostunk és ledőltünk aludni, mivel az éjszakát a zsúfolt vonaton ébren töltöttük. Késő délután tértünk magunkhoz. Már útközben láttuk, hogy szemben velünk van egy kis bolt. Lementünk, vettünk némi friss élelmiszert, kenyeret, felvágottakat, és pár üveg sört. Visszafelé a recepción megkérdeztük, hogy hol van a közelben valami diszkó, ahova este el lehetne menni. Nevetve mondták, hogy sehova ne menjünk, mindjárt nyit a saját klubjuk a pincében és ott minden este nagy élet van. Felmentünk a szobánkba, mindent bepakoltunk a hűtőbe, egy kicsit még pihentünk, majd felvettük a csajozós figuránkat. Farmer, laza trikó, sportcipő, egy kis finom dezodor és irány a dizsi. Barátom egy igazi jó fazon volt, fekete hajjal, sötétkék szemekkel, kisportolt testtel, szóval biztos voltam benne, hogy bukni fognak rá az északi lányok.

A másik ágyon Mary már a puncijával játszott.
Ekkor Mary már a puncijával játszott.

Kellemes félhomály volt, üvöltött a zene, és rengetegen táncoltak. Ami feltűnő volt, hogy több volt a lány az otthon megszokotthoz képest. Közülük többen voltak párban, és ők a ritkán felcsendülő lassú nóták alatt is együtt maradtak. Semmi komoly leszbizés, csak táncoltak. A helyiség egyik sarkában foglaltunk helyet sörökkel a kezünkben és szakértő szemekkel méregettük a lányokat. Hirtelen furcsa érzésem támadt. Néha megérzi az ember, ha valaki nagyon figyeli. És akkor megláttam a lányt, aki a villamoson kisegített minket. Ott ült tőlünk három méterre egy nagy mellű hosszú barna hajú lánnyal. Mikor tekintetünk találkozott, elmosolyodott és integetett. Megböktem a barátomat, és csak annyit mondtam:

– Ma éjjel már biztosan nem fogunk magunkban aludni. Ja és enyém a szöszi.

Kértünk még két sört és odaültünk a lányokhoz. Gyors bemutatkozás után megkínáltuk őket a sörökkel és ők vették a lapot. Csak néztem ezt a szép lányt, akinek hamvas bőre a kellemes hangulatvilágításban még szebb volt, s már azon járt az eszem, mit tudnék vele kezdeni, ha kettesben lennénk. Az éjszakai alváshiánytól az alkohol hamarabb oldotta gátlásaimat, s egy perc múlva már a kezét kerestem, hogy simogathassam. Hagyta, és ez felbátorított. Felálltunk táncolni és ő rögtön átkulcsolta a nyakamat. Anélkül, hogy még bármit is tudtunk volna a másikról, halálosan egymásba szerettünk. Megsimogattam hosszú selymes haját, és jóleső bizsergés kerített hatalmába, mikor egyik combjával az enyéim közé furakodva finoman masszírozni kezdte az ágaskodó farkamat.

Kerstin igazi északi szépség volt. Aki vonzódik ehhez a típushoz, mint magam is, megbolondul tőlük. A másik lány, Mary, barna volt, kicsit molettebb, de azért szintén kedves arcú. Láttam, hogy barátomnak sincs ellenére ez a leosztás, és ők már, mintha régóta ismernék egymást, egymás fülébe duruzsolva cseverésztek. Később felálltak, odajöttek hozzánk és egy gyorsabb zenére már négyen roptuk összekapaszkodva a táncot, nem törődve azzal, hogy mekkora feltűnést okozunk. Megittuk a söröket és feltettük a szokásos kérdést: mi lenne, ha a szobánkban folytatnánk a mulatozást? Nem kellett kétszer mondanunk, ők is tudták, mire megy ki a játék és ebben boldogan részt kívántak venni. Mikor felértünk, én szívem szerint azonnal ágyba vittem volna új kedvesemet, de egy idegen országban, első nap így bemutatkozni talán mégsem lett volna illendő. A táskámban mindig tartottam egy kis fekete dobókockát, amit elővettem, hogy nem lenne-e kedvünk kártya helyett ezzel játszani a texasi egylapost.

A lányok kedvesen nevetgéltek, ők is tudták, hogy ebbe az udvariassági előjátékba bele kell menniük. Kibontottunk még egy-két üveget, leültünk a földre és játszani kezdtünk. Gyors körök voltak, de a kocka egy kicsit ellenünk, fiúk ellen dolgozott. Perceken belül meztelenül ücsörögtünk a barátommal a padlószőnyegen, de a lányokról még csak a cipők kerültek le. Valami megoldást mégis kellet találni, hogy ők is levetkőzzenek, ezért egy egyszerű nemzetközi kifejezést dobtam be: sztriptíz. A lányok újra dobtak. Kerstin-é hármason, Mary-é az egyesen állt meg, tehát ő kezdett.

Amikor kibújt a szoknyájából és a pulóveréből, és megláttam a melltartóját, igen elcsodálkoztam. Eddig észre sem vettem, hogy ennyire hatalmas mellei vannak. Gyorsan lehúzta a bugyiját is, és visszaült a cimborám mellé, pont velem szemben. Kissé széles combjait szemérmetlenül széttárta előttem szinte csábítva, hogy még meggondolhatom magam, de hittem az első spontán megérzésemben.

Csodálatosan szép kerek feneke volt.
Csodálatosan szép kerek feneke volt

Kerstin sem várakoztatott minket. Levette nadrágját, játékosan kigombolta az ingét, elhajította melltartóját, de a bugyiját már én húztam le róla, mikor megállt előttem. Pillanatokon belül elfoglaltuk az ágyakat, és kedvesem melle közé dugtam az arcomat. Nem kapcsoltuk le a villanyt, hogy még jobban gyönyörködhessünk a közös játékban. Kicsi, rózsaszín mellbimbói voltak ellentétben Mary hatalmas bimbóudvarával, de gyönyörű, középen szinte összeérő kemény cicikkel.

Lekúsztam a combjai közé, és vadul nyalni kezdtem a vöröses szeméremszőrzet alatt megbúvó vénuszdombot. Mikor nyelvemmel a csiklóját is megérintettem, már a hajamba túrva húzta magára az arcomat, s mikor a síkos árokba is belenyaltam, nyüszítve vonaglott, amitől majdnem elélveztem. Addig folytattam ezt a játékot, amíg a csúcsra nem ért, és fejemet óvatosan el nem tolta a combjai közül.

Átnézve a másik ágyra láttam, hogy barátom a hatalmas melleket szopja mámorosan és a lány is nagyon meg van elégedve a munkájával. Aztán Mary a melle közé szorította partnere ágaskodó péniszét, és mohón szopni kezdte. Tovább nem volt időm nézelődni, mert Kerstin is magához tért és finom karcsú ujjaival, bársonyos ajkaival már engem hajszolt a boldogság felé. Ujjamat óvatosan bevezettem a puncijába, és körkörösen simogattam belülről, amitől szájával egyre izgatottabban dolgozott. Amikor elértem a méhszáját is és finoman azt is megérintettem újra és újra megvonaglott, s már levegőt is alig tudott venni, úgy szívta a hímvesszőmet. Olyan mélyen a torkában voltam, és úgy hörgött, hogy már én féltem, nehogy megfulladjon. Még egy kis simogatás a hüvely felső falán a G pont körül, amitől a barlang kitágult, pulzálni kezdett és ő azonnal elélvezett. Orgazmusa hirtelen tört elő, de amilyen gyorsan jött, olyan lassan csitult el.

Magam is csodálkoztam, hogy milyen jól tartom magam, s ennek talán a fáradtság és az alkohol együttes hatása lehetett az oka. Nálam még a teljes muníció együtt volt, heréim napok óta gyűjtögették a sok spermát. A másik ágyon barátom éppen zihálva élvezett Mary combjai között fekve, aki körmeit a fiú tomporába nyomva igyekezett még jobban magába nyomni a vonagló testet és a hozzá tartozó kemény faszt. Egy hatalmas sóhaj, és mindketten túl voltak a nagy megpróbáltatáson. Kerstin rám nézett, és megkérdezte akarom-e még folytatni a játékot. Persze, hogy igent mondtam, úgy állt a farkam, mint a cövek. Ő feltérdelt elém az ágyon, előrehajolt és a popsijára mutatott, hogy ha van kedvem, ott folytassam.

Csodálatosan szép kerek, hófehér feneke volt. Két gödröcske díszítette a tetejét ott, ahol a csípője kezdődött. Éppen olyan széles volt, hogy kényelmesen meg lehessen fogni, és az a kis lyukacska is hívogatóan csábított. Péniszem kemény makkjának vége szinte úszott a nedvességtől az előbbi játékok hatására, s ő is annyira felizgult, hogy azonnal be tudtam nyomulni. Halkan felvisított, de ez is inkább a gyönyörtől volt, mintsem a fájdalomtól. Én szinte nem is mozogtam, olyan virtuózán dolgozott a testével. Annyira magában akart érezni, hogy tövig rácsúszott a hímvesszőmre, miközben forgatta a popsiját. Néhány mozdulat, s én őrjöngve élveztem el benne. Még egy picit magába szorított, teste remegett és újra a csúcson volt. Nem bírtam tovább. Kihúztam a kókadt péniszem és a gyönyörtől megrészegedve dőltem el mellette, majd hamarosan, lucskos ölemmel, még lüktető farkammal mély álomba zuhantam.

 

Tőle:
Dátum: június 15, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =