Szeretők

Meleg nyári reggel volt. Izzadtan, forró testtel ébredt. Teljesen meztelenül, puhán, reggeli babusgatásra vágyva nyújtózkodott. Miközben a testét simogatta, lassan ébredezett. Hosszú ujjaival végigcirógatta karcsú lábát, szeméremdombját és kemény melleit. De már nem volt sok ideje. Sietnie kellett a munkára. Lezuhanyozott és pár perc múlva már az ő utcáján haladt, a folyó mellett, amely felett a szél fújdogált és a szomorúfüzek búsan nézegették rezgő tükörképüket a csillogó vízben.

Szép, barna hajú lány volt, könnyű zöld ruhában, amelynek mély kivágása volt hátul, mely így láthatóvá tette a napozástól szép barnára vált hátát. Ruháján minden lépésnél combjáig nyílt a hasítás. Keze pőre volt, egészen a válláig. Vonzó, kihívó lány volt. Ezzel tisztában volt saját „maga is.

Ő az utca végén érte utol autójával. Ő ebben az utcában lakott. Magával vitte a lányt. Inkább csókokban, beszédben és versekben voltak szerelmesek, mint a testükkel. De ma ellenállhatatlan volt a lány. Ezért ő meghívta az irodájába, egy reggeli kávéra. Egy vállalatnál dolgoztak.A munkahelyen a lány átöltözött fehér köpenybe, alatta csak egy kis fehér bugyit hagyott, melynek keskeny szalagja a lába között alig takarta vénuszdombja körülnyírt, formás kis punciszőrét.

Ő már mosolyogva várta. Megfogták egymás kezét, összekulcsolták az ujjaikat, majd ő magához vonta.

Csiklóját simogatta

Felemelte a köpenyét. Ujjaival a lány ágyéka felé lopózott, miközben gyengéd, édes szavakat duruzsolt a fülébe csengő hangján, ami miatt a lány elnevezte Csalogánynak. Kigombolta a lány mellén a köpenyt, s forrón csókolgatni kezdte kerekded, kemény melleit, arcát hozzásimította a lány forró testéhez, miközben a lány a férfi hajába fúrta ujjait. Nagyon felizgult. Nadrágján látszottak dagadt péniszének körvonalai.

A lány eltaszította magától. Kávézni akart. A kávé már alig gőzölgött az asztalon. A karosszékükben ülve iszogatták a fekete folyadékot. Nézték egymást. A lány kihívóan nézte, kacéran nyalogatta és rágcsálta az egyik kockacukrot, nyelvével meg-megnyalta húsos ajkait és hízelgőén rá-rámosolyodott. A férfi nem bírta tovább, már ott is termett mellette.

Felemelte, megölelte és forrón megcsókolta, majd testével teljesen hozzásimult. Kigombolta a lány fehér köpenyét, s élvezkedve gyönyörködött a gyönyörű testben, amely felbukkant. Tüzesen megcsókolta a lány száját, majd a nyakát, mellét és a hasát, kezével szorongatva közben feszes és gömbölyded kis fenekét. Letérdelt a lány elé és lassan levetette a kis fehér bugyit, miközben végigcsókolgatta a pőre bőr minden kis zegzugát. Nyelvével a lány szeméremajkai közé döfött, majd nyelve hegyével egyre lejjebb-lejjebb haladt egészen el a térdéig, majd ugyanúgy vissza. A lány ujjaival a férfi hajába túrt, simogatta nyakszirtjét, cibálta göndör, sűrű, fekete haját és közben élvezkedett.

Ekkor a férfi felállt, ledobta magjáról a nadrágját, ingét és alsóneműjét. Hímvesszője szépen, kitárulkozott makkjával, a fitymájával hátracsúszva ágaskodott teljes merevségében az ég felé. Nem hagyott a lánynak sok időt a gyönyörködéshez. Felemelte, könnyen, mint a tollpihét, és magához vonta. A lány lábával átölelte a férfi derekát, és hozzátapadt, mint egy lián. A merev pénisz a lány hasát érte, majd a nedves, meleg punci felé csusszant. A férfi lehajolt, a karosszékbe helyezte a lányt, majd ujjaival szétválasztva a meleg punci szeméremajkait, kitapintotta a lány csiklóját, és elkezdte gyengéden, körkörösen masszírozni. Ugyanakkor csókolta a lány ajkát, és simogatta gömbölyded mellét. Ily módon teljesen eksztázisba hozta a lányt. A lány eközben a férfi hátát cirógatta, lábaival meg-megszorította a derekát, és csak lazán meg-megérintette a pénisz fejét, amelynek hegyén ekkor már fényesen ragyogott egy nyálkás csöpp. A férfi szerelmes szavakat suttogott a lány fülébe, már teljesen felizgult és türelmetlenül várta, mikor is kefélheti meg a lányt.

Háttal fordult és meglovagolta a farkát

Felcserélték a helyüket. Most a férfi ült a karosszékben, a lány pedig az ágaskodó hímvessző fölé guggolt és kezével torkon ragadta a megvadult faszt. Simogatta és szorongatta mindaddig, amíg a csúcsán meg nem jelent egy vékony réteg habos, nyálkás nedvesség. Ekkor hirtelen forró puncijába döfte, és le-fel csúszkált a síkos hímvesszőn. Eközben vadul csókolóztak, egymás nyelvét szopták olyan hévvel, hogy majdnem kiszakadtak a helyükből. A lány emelgette és leengedte fenekét, vigyázva, hogy a pénisz ki ne essen, majd hirtelen ismét rászúrta magát, egészen tövig, a herékig. Ha bírta volna, az egész herezacskót és a két, kemény herét is magába tömte volna.

A lány észrevette, hogy közeledik a tetőfokra ezért lelassította a hímvesszőn való lovaglását. Kissé lenyugodott. Közben csókolgatta a férfi szempilláját, húzogatta és kócolta a mellén a szőrszálakat, és gyengéden karmolgatta éles körmével a férfi izmos combját. Ő addig elmarkolta a lány kemény kis fenekét, felemelte, majd leengedte, simogatta és szorongatta a lány egész testét, miközben ajkaival a lány kemény, barna mellbimbói után kutatott.

Így táncolta el a lány a merev hímvesszőn gyönyörű táncát. Milyen reggeli kefélés volt ez! A férfi görcsben fetrengett, megkövült hímvesszője egészen a lány gyomráig nyúlt, és ekkor… hosszan, ritmusosan és meleg sperma sugarakat lövellve elélvezett. A lány érezte forró áradatot, de folytatta lovaglását mindaddig, amíg fel nem sikoltott és el nem kezdődött hosszú, gyönyörű orgazmusa. Még csókolgatta ajkát, még simogatta a férfi hátát, még körmei bele-belehasítottak a hátába, de már kezdett magához térni az élvezettől, a kora reggeli kefélés után. Egyre csendesebben ziháltak.

Amikor mindennek vége volt, papírzsebkendővel megtörölte az orgazmustól elgyötört hímvesszőt, a puhán lógó herezacskót és meleg, piros punciját. Felöltözött, és ránevetett. Érezte bensőjében a még forró spermát és boldog volt. Így indult mindennapos munkájára és közben a Scorpions egyik balladáját dúdolgatta.

Milyen szép is a munkanapot egy jó keféléssel kezdeni a hivatalban!

Szexeltél már a munkahelyeden?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...
Tőle:
Date: június 5, 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük