Orális és anális izgatás

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (17 szavazat, átlag: 8,53 / 10)
Loading...

Az orális és anális szex örömteli és jó lehet, de nagyon sok tabu és előítélet övezi őket. Némelyek nem szeretik az orális és anális szexet, míg sokan mások igen. Miközben a megszokottság e kerülésére érdekében – egyébként nagyon helyesen – folyamatosan új és új szexuális módszereket és technikákat keresünk, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a kielégítő szexuális élet a partnerek közötti jó kommunikáción alapszik — azon, hogy megbeszélik egymással, mi érdekli és izgatja őket, és ennek szellemében közösen cselekednek. Érzékenynek lenni és összhangban lenni a partnerrel sokkal fontosabb, mint önmagában az új technikák felfedezése.

Orális szex

A puha, nedves ajkak, a nyelv finom tapintása az intim és erogén zónákon – ezek miatt gondolja sok pár hogy az orális szex az egyik legszebb és legizgatóbb dolog. Mint bármely szexuális kifejezőeszköz, az orális szex is a tapasztalattal fejlődik – valamint azzal együtt, ahogy a pár egyre jobban megismeri egymást. A legjobb tanács, amit adhatunk azon pároknak, akik ki akarják próbálni, hogy nyíltak, őszinték legyenek egymáshoz: figyeljenek egymásra, beszéljenek egymással, mondják el, hogy mit szeretnek, de azt is, amit nem – és partner gyönyöre legyen ugyanolyan fontos, mint a magunké!

Felláció

Felláció

Felláció

Fellációnak hívjuk a férfi szájjal történő ingerlését. A száj, az ajkak és a nyelv segítségével történik a férfi hímvesszőjének ingerlése örömszerzési céllal.

A legtöbb férfi nagyon szereti a fellációt, mert nagyon izgató nekik, ha az ajkak és a nyelv érintését érzik péniszükön. A fellációval általában könnyebben fel lehet egy férfit izgatni, mint kézzel.

Néhány jó tanács a fellációhoz:

 • Ha nem bízol teljesen partnerében, használj gumi óvszert – ez esetben használj ízesített gumi óvszert, ugyanis a latex nem jó ízű.
 • Bár a pénisz minden pontja érzékeny, vannak pontok, melyek ingerlése még érzékibb. A jó felláció érdekében ezen területekre kell koncentrálni, különösen a makkra (a pénisz “hegye”).
 • A felláció során ne csak a hímvesszőt ingered, kezeiddel izgasd a heréket, simogasd a gáttájékot, és/vagy finoman dugd az ujjad a végbélnyílásba.
 • Ne felejtsd, hogy a kommunikáció alapvető fontosságú, tehát ha nem ismered partnered ennyire, figyeld meg, hogy mit szeret és mit nem! Figyeld partnered reakcióit; minden férfi és minden pénisz más!
 • Nem szabad elfelejteni, hogy a pénisz nagyon érzékeny, különös óvatosan kell kezelni, és el kell kerülni az éles harapást vagy az erős szívást!
 • Felláció közben figyeld partnered reakcióit! Ha a férfi az ejakulációhoz közelít, tarthatsz egy kis szünetet, hogy növelni tudd az izgalmi állapotot: folytathatod a szexet másképpen, vagy folytathatod a fellációt, amíg a férfi el nem élvez. Ha ez utóbbit választod, az a legjobb, ha lenyeled a spermát – néhányan ezt meg is teszik, nagy élvezetet ezzel okozva partnerüknek. Ha nem szeretnéd lenyelni, esetleg nézd, ahogy ejakulál. Kellő tapasztalattal felismerheted, hogy a férfi mikor fog elélvezni, de meg is kérheted, hogy szóljon előtte.

Cunnilingus

A cunnilingus a nő nemi szervének ajkakkal és nyelvvel történő ingerlése. Ehhez a finom, érzéki tevékenységhez türelem, gyakorlat és odaadás kell, de ha jól csinálják, ez az egyik legjobb módja, hogy orgazmushoz juttassuk a nőt.

Cunnilingus

Cunnilingus

A nő szájjal történő ingerlése

 • A nő nem jut rögtön csúcspontra a behatolást követően – a partnernek fokozatosságra kell törekednie, türelmesnek kell lennie.
 • A cunnilingus a nagyajkak nyelvvel történő, finom izgatását is jelenti.
 • A csikló különösen érzékeny terület, melyet sokszor jobban lehet indirekt módon ingerelni finom mozdulatokkal vagy gyengéd harapdálással.
 • A cunnilingust végző férfi ne csak a nemi szervek izgatására koncentráljon. A combok, a lágyék, a gáttájék csókolgatása szintén nagyon izgató, mert ezen területek is nagyon gazdagok idegvégződésekben, így érintésre, simogatásra, nyalogatásra érzékenyen reagálnak.
 • Ne ismételd sokáig ugyanazt a mozdulatot, ha-csak a nő kifejezetten nem kéri.
 • Ujjaiddal be is hatolhatsz a hüvelybe, de előtte bizonyosodj meg róla, hogy az megfelelően benedvesedett.
 • Mozgasd ujjaidat finoman ki és be, először lassan, majd egyre gyorsabban, a hímvessző közösülés közbeni előre-hátra történő mozgását utánozva.
 • Ha a nő elélvezett, ne hagyd abba az ingerlést, hanem finoman folytasd, míg partnered izgalma alábbhagy.

Anális izgatás

Anális izgatás

Anális izgatás

A végbélnyílás nem tartozik a fajfenntartásban részt vevő szervek közé, így élettanilag nem alkalmas a szexuális életre. Ez a szerv széklettel érintkezik, ezért nagyon sok kórokozó található itt, a fertőzés esélye nagyobb. A végbél záróizomgyűrűje sokkal erősebb és kevésbé rugalmas, mint a hüvely, a behatolás emiatt nehezebb, erősebb a súrlódás – ez elveheti a kedvet a szexualitás ezen formájától. A végbél ráadásul nem is annyira nedves, mint a hüvely: A fertőzés-veszély nem csak a lokális fertőzések vonatkozásában magasabb, mivel az anális szex közben létrejövő apró hámsérülések, berepedések finom vérzéseket okozhatnak a hímvesszőn vagy a végbélben, így megnövekszik a vérrel átvihető betegségek kockázata. Így válik érthetővé, miért az anális szexhez kapcsolódik a legmagasabb rizikó az AIDS (HIV-vírus) és egyéb, szexuális úton terjedő betegségek vonatkozásában.

 

Kondom anális szexhez

Kondom anális szexhez

Tanácsok az anális szexhez

Az anális szex a végbél záróizmában rostok szakadását okozhatja. A következőket javasoljuk azoknak, akik ki szeretnék próbálni a szex ezen formáját:

 • Mindig használj gumi óvszert, lehetőség szerint vizes bázisú síkosítóval.
 • Soha ne hatolj be a hüvelybe anális behatolást követően vagy fordítva.
 • Mind a férfiak, mind a nők sok örömet találhatnak az anális szexben, feltéve, hogy megfelelően óvatosak és elővigyázatosak.
 • Először a végbélnyílást nagyon óvatos behatolással kell izgatni! Ezt nagyon finoman és gyengéden kell végrehajtani, hogy a partner ne érezzen fájdalmat, és csak szép és kellemes érzései legyenek.
 • Azt ajánljuk, hogy először a végbélnyílást kívülről közvetlen körülvevő, igen érzékeny területet fedezd fel, és csak azt követően térj át a direktebb ingerlésre! Ezt teheted kézzel, vagy vibrátorral is.
 • Sok férfi szereti, ha a prosztatáját ingerlik, melyet a végbélbe helyezett ujjal lehet elérni. Az ujjbeggyel írj le finom köröket a végbél külső nyílása körül, majd hatolj be egy ujjal kb. 1-1,5 cm mélységig, és belül is folytasd a finom körözést.
 • Az ujjaidat és a partner végbélnyílását is megfelelően síkosítani kell. Ha partnered beleegyezik, erősebb nyomást is alkalmazhatsz.

 

Kapcsolódó bejegyzések

 • Az óvszerhasználat tudományaAz óvszerhasználat tudománya (1)
  Az óvszerekkel kapcsolatos jó hír, hogy a legtöbb férfi által panaszolt érzékenység-csökkenés megkönnyíti a magömlés-szabályozást, A rossz hír, hogy tényleg csökkentik a férfi péniszének érzékenységét. Néhány férfi óvszert húzva […]
 • Egy Swinger klubban vesztettem el a szüzességemEgy Swinger klubban vesztettem el a szüzességem (0)
  Egyszer csak elakadt a lélegzetem, amikor éreztem, hogy hátulról valaki megfogja a melleimet. Nyakamon éreztem forró leheletét, és végigfutott rajtam a remegés, amikor a fülembe nyalt.
 • ÖnkielégítésÖnkielégítés (6)
  Az önkielégítés egyike azon szexuális tevékenységeknek, amelyet mindenki élvez, mégis nagyon keveset beszélnek róla. A maszturbációról úgy tartják, hogy a második legjobb időtöltés a világon, közvetlenül az "igazi szex" után […]
 • SegédeszközökSegédeszközök (0)
  Korábban az extra izgalomra vágyó nők számára csak a szerény banán volt az egyetlen szexuális segédeszköz, azonban manapság szerencsére a modern nők számtalan hasznos vívmánya áll a szexre vágyók rendelkezésére. A kereslet és kínálat […]
 • Nemi szervekNemi szervek (2)
  A nemi szervek határozzák meg az elsődleges nemi jelleget, azaz hogy valaki nőnemű (lány) vagy hímnemű (fiú). A nemi szerveknek a fajfenntartásban van szerepük. Funkciójuk, hogy ivarsejteket termeljenek - lányoknál a petesejtet, fiúknál a […]
 • Szex a japánnalSzex a japánnal (1)
  Hunyd le a szemed és gondolj a faszomra! - parancsolta. - Milyennek képzeled hímvesszőm? Amikor kinyitottam a szemem, már az arcom fölött térdelt. A bőre nőiesen fehér volt, a farka pedig egyenes, kemény és lassan lüktetett. Nyelvem […]

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.