Maszturbálás, maszturbáció » Férfi maszturbációs technikák » Majomfogós maszturbációs technika

Majomfogós maszturbációs technika


(10 szavazat, átlag: 8,70 / 10)
Loading...

Majomfogós maszturbációs technika

Majomfogós maszturbációs technika

Ez a maszturbációs módszer fordított kéztartást tesz szükségessé, mely először kissé szokatlan lesz, de később rájössz, hogy a mutató ujjaddal a péniszeden és herezacskódon olyan részeket is stimulálhatsz, melyekről nem is tudtad, hogy léteznek!

Síkosító: talán
Nehézségi fok: közepes

Tipp:

A gyűrűk ura

Ez jobb mint bármely maszturbációs módszer, melyet valaha is kipróbáltam. Egészen egyszerű, de mégis egy kis magyarázatra szorul. Ehhez a maszti módszerhez jó minőségű síkosító szükségeltetik!

(1) Amikor a hímvessződ kellően erektált állapotba kerül, fogd meg a herezacskód azzal a kezeddel amelyikkel maszturbáció közben általában nem szoktál semmit kezdeni.

(2) Most formálj gyűrűt (mintha “OK”-t mutatnál) a másik kezeddel (azzal, amelyikkel maszturbálni szoktál) a mutató és a hüvelyk ujjad segítségével.

(3) Tartsd a maszturbáló kezed fejjel lefelé (hasonlóan, mint a felső illusztráció mutatja), és fond az ujjaidat a péniszed tövére olyan közel a herezacskódhoz, amilyen közel csak tudod. És indulhat is!

(4) Kezdd az első kezeddel, masszírozd a heréidet egy darabig, azután állj meg.

(5) Majd használd a gyűrűt, melyet a maszturbáló kezed ujjaival alakítottál ki, forgasd előre, hátra a péniszed tövén (ne fond a többi ujjad is a pénisz tövére, csak a gyűrűt forgasd).

(6) Miközben csavarsz a gyűrűn, lassan húzd felfelé, végig a hímvessződ törzsén egészen a makkodig úgy, hogy kb. 1,5-2 cm-t haladj a péniszen egy oda-vissza fordulat alatt.

(7) A hímvessződ méretétől függően el kellene érned a koronát (a makk peremét) körülbelül 8-10 csavarás alatt. Ahogy eléred a makkod peremét, állj meg és szoríts a gyűrűn egészen szorosan a korona körül.

(8) Majd vezesd vissza a gyűrűt a lefelé a péniszeden, mint egy dugattyút.

(9) Amikor eléred a hímvessződ tövét, állj meg, masszírozd meg a heréidet a másik kezeddel és kezdd újra az egész maszturbációs gyakorlatot.

Ideális esetben kellemesen hosszú aktussal maszturbálhatsz a végső durranásig. Nagyon kellemes érzés! Ha még jobban el szeretnéd húzni az önkielégítést, tarts hosszabb mogyoró masszírozó szüneteket a fordulók között.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Dugattyú maszturbációs módszer Ez a maszturbációs technika egy felfokozott izgalmi állapotot feltételez. Akkor működik igazán jól ha már néhány nap eltelt az utolsó önkielégítés óta, ekkor ugyanis segít hosszabban elnyújtani az időt az ejakuláció előtt. Kezdj el […]
  • Popsin ülős maszturbációs technika Ez a maszturbáló módszer a pozícióból eredően követel egy kis odafigyelést. Ülj a sarkadra, lehetőleg egy puha felületű ágyon. Fordítsd kifelé a sarkaidat úgy, hogy azok a farpofákat szétfeszítsék. Ejakuláció alkalmával fordítsd szét […]
  • Női maszturbáció IV. rész A mély és nyugodt légzés, a megfelelő környezet biztosítása stresszes, negatív gondolatoktól terhelt hozzáállás esetén szinte elengedhetetlen az izgalomhoz. Ennek érdekében zárjuk magunkra az ajtót, kapcsoljuk ki a mobilt, húzzuk be a […]
  • Fordított kéz maszturbációs technika Ez egy kissé eltér a majomfogós technikától. Helyezd a tenyered a péniszed fölé úgy, hogy a tenyered takarja a hímvessző fejét és az éle érintkezzen vele. Forgasd körkörös irányban. Ez sokkal jobban stimulálja a makkot, mint általában […]
  • Tűzcsiholó maszturbációs módszer Ez a maszturbálós módszer azért kapta a nevét, mert azt a tábortűz gyújtó módszert imitálja, amikor a két kezünk között dörzsöljük a gyújtófát. Szimplán helyezd a péniszed a nyitott tenyereid közé és mozgasd őket előre hátra. Érdemes […]
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

FIGYELEM: Felnőtt tartalom!

Ez a weboldal olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

 

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz.

 

Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.