Majomfogós maszturbációs technika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (11 szavazat, átlag: 8,82 / 10)
Loading...

Majomfogós maszturbációs technika

Majomfogós maszturbációs technika

Ez a maszturbációs módszer fordított kéztartást tesz szükségessé, mely először kissé szokatlan lesz, de később rájössz, hogy a mutató ujjaddal a péniszeden és herezacskódon olyan részeket is stimulálhatsz, melyekről nem is tudtad, hogy léteznek!

Síkosító: talán
Nehézségi fok: közepes

Tipp:

A gyűrűk ura

Ez jobb mint bármely maszturbációs módszer, melyet valaha is kipróbáltam. Egészen egyszerű, de mégis egy kis magyarázatra szorul. Ehhez a maszti módszerhez jó minőségű síkosító szükségeltetik!

(1) Amikor a hímvessződ kellően erektált állapotba kerül, fogd meg a herezacskód azzal a kezeddel amelyikkel maszturbáció közben általában nem szoktál semmit kezdeni.

(2) Most formálj gyűrűt (mintha “OK”-t mutatnál) a másik kezeddel (azzal, amelyikkel maszturbálni szoktál) a mutató és a hüvelyk ujjad segítségével.

(3) Tartsd a maszturbáló kezed fejjel lefelé (hasonlóan, mint a felső illusztráció mutatja), és fond az ujjaidat a péniszed tövére olyan közel a herezacskódhoz, amilyen közel csak tudod. És indulhat is!

(4) Kezdd az első kezeddel, masszírozd a heréidet egy darabig, azután állj meg.

(5) Majd használd a gyűrűt, melyet a maszturbáló kezed ujjaival alakítottál ki, forgasd előre, hátra a péniszed tövén (ne fond a többi ujjad is a pénisz tövére, csak a gyűrűt forgasd).

(6) Miközben csavarsz a gyűrűn, lassan húzd felfelé, végig a hímvessződ törzsén egészen a makkodig úgy, hogy kb. 1,5-2 cm-t haladj a péniszen egy oda-vissza fordulat alatt.

(7) A hímvessződ méretétől függően el kellene érned a koronát (a makk peremét) körülbelül 8-10 csavarás alatt. Ahogy eléred a makkod peremét, állj meg és szoríts a gyűrűn egészen szorosan a korona körül.

(8) Majd vezesd vissza a gyűrűt a lefelé a péniszeden, mint egy dugattyút.

(9) Amikor eléred a hímvessződ tövét, állj meg, masszírozd meg a heréidet a másik kezeddel és kezdd újra az egész maszturbációs gyakorlatot.

Ideális esetben kellemesen hosszú aktussal maszturbálhatsz a végső durranásig. Nagyon kellemes érzés! Ha még jobban el szeretnéd húzni az önkielégítést, tarts hosszabb mogyoró masszírozó szüneteket a fordulók között.

 

Kapcsolódó bejegyzések

 • Fordított kéz maszturbációs technikaFordított kéz maszturbációs technika (7)
  Ez egy kissé eltér a majomfogós technikától. Helyezd a tenyered a péniszed fölé úgy, hogy a tenyered takarja a hímvessző fejét és az éle érintkezzen vele. Forgasd körkörös irányban. Ez sokkal jobban stimulálja a makkot, mint […]
 • Dugattyú maszturbációs módszerDugattyú maszturbációs módszer (1)
  Ez a maszturbációs technika egy felfokozott izgalmi állapotot feltételez. Akkor működik igazán jól ha már néhány nap eltelt az utolsó önkielégítés óta, ekkor ugyanis segít hosszabban elnyújtani az időt az ejakuláció előtt. Kezdj el […]
 • Zacskóprés maszturbációs technikaZacskóprés maszturbációs technika (5)
  Ez a technika egy kissé szokatlan lesz, mivel itt a mozgás inkább a pénisz tövére, mint annak tetejére koncentrál. A maszturbációhoz meg kell markolnod a péniszed fejét miközben a másik kezeddel annak tövét kell húzogatnod. Ahogy […]
 • Fölfelé öklözős maszturbációs technikaFölfelé öklözős maszturbációs technika (2)
  Ez a maszturbációs módszer általában bőséges síkosítást igényel. Mialatt az egyik kezeddel a péniszed tövét markolod, egyenesen tartod, a másikkal szorítod, és felfelé húzod végig a pénisz törzsén, fel a makkodon […]
 • Zacskó és mély heremasszázs maszturbációs technikaZacskó és mély heremasszázs maszturbációs technika (5)
  Ez a maszturbáló módszer szintén egy kis gyakorlatot igényel a tökéletes véghezvitel érdekében. Ez a önkielégítés fajta lehetőséget nyújt arra, hogy miközben a "fő" kezünkkel maszturbálunk a péniszünkön, a másik kezünkkel egyszerre […]
 • Ajak imitáló maszturbációs technikaAjak imitáló maszturbációs technika (3)
  Ez maszturbálás típus visz legközelebb az orális szex keltette érzésekhez. Igaz, időbe telik a módszer helyes alkalmazásának begyakorlása, de megéri, mert a mester jutalma egy frenetikus orális kényeztetés szingli módra. Használd a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.