A világ leghosszabb hímvesszője

péniszméter-táblázatátMagától értetődő, hogy a szexológia egyik leggyakoribb témája, a férfi pénisz hosszúsága és teherbírása elmélyült kutatások tárgya. A cikkünkben taglalt eredmények általában egészen eltérnek a pornóregényekben vagy a pornográf irodalomban előforduló hímvessző méretektől.

John Holmes
John Holmes

Ezekben a történetekben a szerető (aki gyakran egyes szám, első személyben mesél) a leghevesebb vágyakat ébresztő hímtag tulajdonosa, mely sohasem mond csütörtököt. Jól megfigyelhető, hogy ezekben az esetekben az ősi mitológiai ábrázolások ellenpontozásáról van szó, melyek gyakran átlagon felüli hímvesszővel látják el az impotens szeretőt. Ezt az évezredes, ösztönös félelmet valószínűleg számos férfi átéli, és szeretne megbizonyosodni afelől, hogy elég “termetes”-e saját szerszáma, s nem elégszik meg a szakértők által oly gyakran hangoztatott véleménnyel, miszerint nem a hímvessző hossza számít, hanem az, ahogyan használják. Legalábbis az esetek többségében a “kicsi, de ügyes” sovány vigaszt nyújt.

Nos, valójában hogyan is mutatkoznak meg ezek a dolgok a tudomány és a magánélet területén? A férfiak saját méreteiket illetően természetesen túlzásokba esnek. Egy fiatal nő szexuális tapasztalatairól szóló beszámolójában azt írja, hogy különösen a 18 centiméternél hosszabb péniszeket részesíti előnyben. Viszont az átlag péniszméret egyértelműen 18 centiméter alatt van.

Egy tudós, Kinsey azt állítja, hogy az általa látott leghosszabb pénisz 25 centiméter volt. Ezt a méretet egy másik tanulmány is alátámasztja, mely szerint az erekcióban lévő hímtag elérheti a 24 centimétert. A becslések alapján fokozatosan eljuthatunk az egész emberi fajra vonatkozó adatokhoz. Mindamellett ezek a számítások a negyvenes évekre nyúlnak vissza.

45 cm-es hímvessző
Dong Silver 45 cm-es erektált pénisze

Több, 30 centimétert megközelítő péniszt is feljegyeztek. Sőt, a leghosszabb pénisz már a 35 centimétert is eléri. Mivel ezek a mérések nem igazolhatóak kézzelfogható módon, bizonyos távolságtartással kell kezelni őket. A hímvessző hosszúságával foglalkozó tudományos dokumentációk erekciós állapotban 25-30 centiméterről számolnak be. Míg az ebben a témában született legfrissebb tanulmányok fényképekkel támasztják alá az új rekordokat.

A színes bőrű Dong Silver (Seattel, USA) a mérőlécen 39 centimétert ért el nyugalmi állapotban, és mintegy 45 centimétert erekcióban. Két másik honfitársa John Holmes és “Texas Longhorn” látványos 44,5 és 44,3 centiméter hosszúsággal szintén kategórián kívülinek számít. John Holmes és Long Dong Silver bizonyos pornómozik szolgálatába állítva használták ki hatalmas szerszámaikat. Mindenesetre azt is elárulhatjuk, hogy partnereik közül néhányan már a forgatás megkezdése előtt megfutamodtak, és visszamondták az ágyjelenetet. Mások pedig veszélyességi pótlék címén fizetésemelést követeltek.

Mekkora a merev péniszed?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

A hímvessző mérete a világ országaiban

Abban az esetben, ha nem tartozol a péniszméretükkel elégedett férfiak csoportjába, ne csüggedj el mielőtt meg nem nézed a világ péniszméter-táblázatát, ahol kiderül, hogy Magyarországon mi számít átlagos hímvesszőnek és az miként viszonyul általában a testmagassághoz!

Tőle:
Dátum: szeptember 18, 2015

1 hozzászólás ehhez “A világ leghosszabb hímvesszője

  1. “Mivel ezek a mérések nem igazolhatóak kézzelfogható módon”
    A pénisznél kézzel foghatóbb dolgot, mit szeretnétek? 😀
    (Btw., egyszer láttam egy tényleg komoly darabot: a Rudas férfi szekciójában zuhanyoztam a fal felé fordulva, amikor megéreztem a tarkómon azt a bizonyos bizsergést, hogy néznek. Hátra nézek, és a szemben zuhanyzóban egy kis ember hatalmas bottal, meredten néz. (A nézése, nem a farka volt merev, bár az is nekikészülődött már.) Hát én zuhanyzást olyan gyorsan még életemben nem fejeztem be…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizennyolc =