A leghosszabb ondókilövellés

Valószínűleg sok víz lefolyik még a Dunán, mire az ondólövellésből olimpiai sportág lesz. Talán egy napon mégis, ki tudja? Mindenesetre a maszturbáció általánossága tagadhatatlan tény, mint az is, hogy az a sok mag mind veszendőbe megy; Biztos nem téved egy megtermékenyítésre váró vaginába, egy érett petesejt közvetlen közelébe.

ejakuláció
Ondókilövellés

Tudományos megfigyelések szerint a sperma kilövellés eléri 15-20 centimétert.

Egy másik álorvosi könyvben szerepel egy olyan fiatalember, aki részletesen beszámol magányos örömszerzéseiről, és hihetetlen ejakulációjáról, mely egészen a szoba plafonjáig lő fel – valójában a szoba nem volt túl magas.

A rekordot egy 22 éves olasz fiú tartja. A fiatalember donor egy spermabankban, de nem ezzel szerzett magának hírnevet, hanem rendkívül erős sperma kilövellési képességével.

Állítólag 16 méter távolságra tudja az ondóját ellőni.

A szakértők ezt a csodás jelenséget a medence erős izomzatával magyarázzák. Minden ejakulációja szinte olyan, mint egy puskalövés.

A beszámoló arról nem tudósít, hogy mit éreznek szexpartnerei az ágyban.

Ejakulációs galéria

Lőtted már arcon magad maszturbálás közben?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...
Tőle:
Dátum: szeptember 21, 2015

11 hozzászólás ehhez “A leghosszabb ondókilövellés

 1. Na, itt talán még inkább segítségemre lehet valaki. Egy másik fórumban már föltettem a kérdésem, miszerint nekem nem lő a spermám, csak kifolyik. Ha gyakran maszturbálok akkor többnyire csak kifolyik. Viszont ha hosszabb kihagyás van és nem nyúlok magamhoz mondjuk egy hétig, akor már másabb a helyzet. Igaz akkor is kell vagy másfél óra, de akkor legalább sikerül pár centit lőnöm. Néhány éve úgy két hét élvezés nélküli időszak után könnyítve magamon, fekvő helyzetben a vállamig lőttem. Azóta sem tudok még csak hasonlót sem produkálni. Úgy 10 centiig eljutok néha, de örülnék ha nagyoobbat tudnék lőni a maszturbálás gyakoriságától fügetlenül. Van valami technika arra, amivel normális lövést lehetne elérni?

  1. Nekem a Kegel gyakorlatok váltak be. Igen van ilyen férfiaknak is, keress rá leírják, módját. Általában egy kis gyakorlás után mindig van javulás. Önmegtartóztatással kombinálva pedig nálam igaz az már szex közben, kirobbanó élmény.

   Egy próbát megér!

 2. Hát Tomi ez nehéz kérdés. Nekem például világéletemben nagyon nagyot lőtt és sokszor akartam volna azt hogy csak kifolyjon de ez kb. csak egyszer sikerült akkor sem tudom hogyan. 😀

  1. Úgy látszik az önmegtartóztatás az egyetlen ami segít nálam. Tegnap zuhany alatt kezdtem el húzogatni, kb másfél hét után nyúltam magamhoz, legalább fél métert lőttem pár percnyi izgatás után 😀

   1. Valóban sokat segít az önmegtartóztatás. Azt tapasztaltam, hogy minél hosszabb ideig nem nyúlok magamhoz, a következő alkalommal annál nagyobbat spriccelek. Pár évvel ezelőtt végeztem egy tesztet:két hónapig nem maszturbáltam. Két hónap kihagyás után nekiálltam a dolognak. Előtte a munkahelyem büféjéből szereztem egy 3 decis műanyag poharat. Aztán a pohárral bementem a mosdóba, s elkezdtem kiverni. A végeredmény engem is meglepett: három gigászi lövéssel megtelt (!) a pohár. Aztán már csak cseppekben szemerkélt. Ezt azóta sem sikerült megismételni.

    1. Az a baj, hogy ennyi ideig egyszerűen nem bírnám megállni, hogy ne verjem ki. Nagyjából egy hét még szokott is menni, de utána már muszáj élveznem. A legutóbbi előtt is eltelt vagy másfél hét, akkor sikerült többször is lőni, de az sem jutott messzire. De a mennyiség az jóval több mint ha mondjuk kétnaponta csinálnám.

 3. Nekem 6m volt a leghosszabb ejakulációm eddig. De mindig lő, akkor is ha 6x kiverem egy nap. Még akkor sem csorgott soha!

 4. Gyerekek! Egyszerű az egész: vannak különböző technikák arra, hogy minél nagyobbakat élvezzetek.
  Először is ott a net, ami tele van jobbnál jobb filmekkel (18). Ki kell választani melyik film húzza fel jobban a fantáziátokat és addig nézzétek még nem magától elsül a szerszám… Csak pár húzás és már lehet is takarítani a monitort ???? Egy szimpla 6 perces kis film elég hozzá, hogy elérjétek a csúcsot, és lőjetek akkorát mint még soha! Én minden reggel csinálom és ha nagyon felhúzom magam, mindig messzire köp a kígyó ????

 5. Nem tudom hogyan csinálod?! Nem húzom a farkamon, akkor nem élvezem el. Pedig szeretnék elvégezni úgy, hogy nem nyúlok hozzá!

 6. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy tud-e valaki abban tanácsot adni, hogyan egymás után többször elmenni? Filmeken láttam, de nekem gyakorlatban egyszerűen nem megy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + tizenkilenc =