Arcra élvezés

Hatalmas adag sperma csattan alány arcára
Arcra élvezés

Valljuk be, ilyenről többször fantáziáltunk már, mint azt megtettük volna! Izgató lehet az arcra élvezés látványa, de az ember a barátnőjét nem szívesen alázza meg ilyennel. Nyilván van, aki ezt is élvezi, de ennek ellenére józanul viszonylag ritkán történik ilyesmi a hálószobánkban. A sperma bőrre gyakorolt pozitív hatásának marketingje általában gyenge érvként szolgál és nem juttatja célba, azaz a pacekra.

Tőle:
Date: július 4, 2012

13 hozzászólás ehhez: “Arcra élvezés

 1. Én élvezem ha rám élveznek, én is szeretem ha nyalnak és a partner -lehet nő is- bele élvezek a szájába mikor jól kinyal.

  1. Szia Barbi! Én szívesen szétnyalnálak – elélveznél egyből! 👌

   1. Én szívesen kinyalom a puncid! Ha szertnél egy nagyot élvezni akkor szólj és összehozzuk!

  1. Velem rendszeresen lenyalatja a párom a saját ondómat az arcáról és amikor kicsorog, még a puncijából is :))

   1. Örülök, hogy nem vagyok egyedül! A csajom már az első szexuális kalandunk alkalmával leküldött, hogy ha már beleélveztem, takarítsam is ki az összes ondómat belőle! Először bevallom nagyon meglepett, de mivel elég spicces voltam, viccként fogtam fel és szépen kilefetyeltem mindent a vaginájából. Azóta nálunk ez alap, már nem is kell szólnia 😉

 2. Én is kiszürcsöltem az ondómat a párom puncijából. Semmi gáz nincs vele. Aztán egy édes négyesben a lányok fenekét is telenyomtuk. Ők kiszívták a másik feneke lyukából is. Újabb menet után rávettek minket is, hogy szívjuk ki a fenekükből. Először volt egy kis para, de nem volt semmi gáz. Mi sem voltunk éppen szomjasak, de azóta akár színjózanon is bevállalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük