Zacskó és mély heremasszázs maszturbációs technika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (13 szavazat, átlag: 8,08 / 10)
Loading...

Heremasszázs maszturbáció

Zacskó és mély heremasszázs maszturbációs technika

Ez a maszturbáló módszer szintén egy kis gyakorlatot igényel a tökéletes véghezvitel érdekében.

Ez a önkielégítés fajta lehetőséget nyújt arra, hogy miközben a “fő” kezünkkel maszturbálunk a péniszünkön, a másik kezünkkel egyszerre a herezacskónkkal is foglalkozni tudjunk. Kiváltképpen élvezetes lehet, ha maszturbálás közben a másik kezeddel megragadod a heréidet és/vagy mély heremasszázst végzel rajtuk. Ha kellemesen ellazítottad a golyóidat, próbálkozz a gátad masszázsával is.

E technikának a trükkje, hogy a mutató és hüvelykujjad végigcsúsztatod a péniszed törzsén, majd továbbhaladsz a herezacskódra, egészen annak az alsó feléig, majd vissza.

Síkosító: igen, szükséges!
Nehézségi fok: közepes

Tipp:

A herezacskó alsó fele és a gát szinte minden maszturbációs technikából kimarad, pedig ez a rész igen gazdagon ellátott érzőidegekkel és kellemes érzésekkel járulhat hozzá a hétköznapi magánöröm-szerzéshez.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Makk izgatós maszturbációs technika Makk izgatós maszturbációs technika: A másodlagos kezed mutatóujjával cirkulálj körbe a makkodon és gondoskodj arról, hogy a péniszed egész fejét körbejárd, izgatva a legtetejét és a húgycsőnyílást is.
 • Dugattyú maszturbációs módszer Ez a maszturbációs technika egy felfokozott izgalmi állapotot feltételez. Akkor működik igazán jól ha már néhány nap eltelt az utolsó önkielégítés óta, ekkor ugyanis segít hosszabban elnyújtani az időt az ejakuláció előtt. Kezdj el […]
 • Ágyúlövős maszturbációs technika E maszturbációs technikának alapja a megfelelő csípő-pénisz tartás, mozgatás. Az élmény egészen különböző az összes többi önkielégítési fajtával összehasonlítva. Leginkább a közösülés élményét adja vissza - javasoljuk, próbáld ki […]
 • A naci-dörzsöléses maszturbációs technika E maszturbációs módszer közben egy kényelmes alsónadrág anyagán keresztül dörzsöld a marokra fogott péniszed. Mialatt a megszokott kezeddel masszírozod a hímvessződ, a másik kezeddel a heréiden is játszadozhatsz hasonlóan - a finom […]
 • A gomba maszturbációs módszer Ez a maszturbációs módszer intenzív stimulációt kelt a férfi makkján. A kezek egyike olyan tartást vesz fel, mint egy gomba feje, míg a másik lesz a törzse. Mozgasd törzset (a péniszed) körkörösen, vagy cirkulálj a felső kezeddel a […]
 • Ragasztószalag maszturbációs technika Ehhez a maszturbáló technikához néhány ujj ragtapaszos bekötözésére van szükség. A módszer valóban új stimulációt, más érzéseket eredményez. Síkosító: talán Nehézségi fok: Magas - ha nem találsz ragasztószalagot!

5 hozzászólás

 1. Maszturbáció, ekkor:

  Helyezz egy kis kézkrémet egyfajta sima padló (pl. lakkozott parketta, laminált padló …stb.) felületére. Hasalj le, emeld fel és engedd le a lábaidat a földre. Ez a mozgás ingerelni fogja a hímvessződet, kiváltképpen ha közben álmaid nőjét képzeled magad alá az aktus közben.

  Válasz
 2. Maszturbáció, ekkor:

  Ezt a módszert még a katonaság ideje alatt tanultam. Ülj rá a kezeidre és maradj is úgy amíg azok el nem zsibbadnak. Ekkor állj neki a maszturbálásnak, egészen furcsa érzés lesz, olyan, mintha valaki más végezné helyetted a kézimunkát.

  Válasz
 3. Maszturbáció, ekkor:

  Feküdj a hátadra és emeld a lábaidat a levegőbe, majd a azokon körbenyúlva kezd el az #1-es maszturbációs technikát. Érdekes érzés, igaz, egy kis rugalmasságot igényel.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.